Δεν έχω κυνηγήσει, με σκύλο, εκτροφής του.Για τα πόιντερ του Μαθιοπουλου και τα αίματα που εχει ο συγκεκριμένος τι γνώμη εχετε??
Del vento και αυτά Παναγιώτη , τα σκυλια του Werchau ήταν βασισμένα σε αυτές τις γραμμές , αυτό θέλω να πω παραπανω ποσά κυνηγόσκυλα δεν έδωσε ο Dario η ο GiuseppeΓια τα πόιντερ του Μαθιοπουλου και τα αίματα που εχει ο συγκεκριμένος τι γνώμη εχετε??
Πολυ δυνατά εννοείται και δεν μπορώ να, καταλαβω πως αυτά τα σκυλια κυνηγάνε ολη μερα, αντίθετα με καποια δικα μας, που δευτερη μερα μπορεί να, μην περνούν τα, ποδια τουςΔεν έχω κυνηγήσει, με σκύλο, εκτροφής του.
Απ'αυτά που έχω δεί,είναι πολύ δυνατά σκυλιά.
Δηλαδη αυτος τα σκυλιά που εχει ειναι η συνέχεια απο Dario και Giuseppe?Del vento και αυτά Παναγιώτη , τα σκυλια του Werchau ήταν βασισμένα σε αυτές τις γραμμές , αυτό θέλω να πω παραπανω ποσά κυνηγόσκυλα δεν έδωσε ο Dario η ο Giuseppe
Στην Ελλάδα υπάρχουν αλλα πόιντερ χοντρά οπως ειναι του Μαθιοπουλου ή είναι τα μοναδικά?Δεν ξέρω ακριβως αλλά στην εκτροφή του χρησιμοποιει πολύ σκυλια από το γερμανικό εκτροφείο Von der postshwaige , από εκεί ήταν και ο Dario και ο Giuseppe
Εννοείς σωματωδη Παναγιώτη , ναι υπάρχουνΣτην Ελλάδα υπάρχουν αλλα πόιντερ χοντρά οπως ειναι του Μαθιοπουλου ή είναι τα μοναδικά?
Ναι σωματωδη οπως είναι και σε αυτον.... Υπάρχει εκτροφεας που εχει τετοια, πόιντερ γτ ο Μαθιοπουλος για κουτάβι ζηταει κατι το υπερβολικοΕννοείς σωματωδη Παναγιώτη , ναι υπάρχουν
Δεν έχει σκυλιά του τζουζεπεΔηλαδη αυτος τα σκυλιά που εχει ειναι η συνέχεια απο Dario και Giuseppe?
Σε κάποια σκυλιά του, φαίνεται χαρακτηριστικά,η καταγωγή από τη Baika,από την ουρά στη φέρμα...Από τα λίγα που γνωρίζω ο Μαθιόπουλος είχε ζευγάρωσει αρχικά μια φοβερή σκυλα την Baika με το Mirto dello zorino(γιο του Tibet) και εν συνεχεία την ζευγαρωσε τη Baika με το Horace del vortuno(γιο του Axel) και με απογονους αυτών των γραμμών κυνηγάει μέχρι σήμερα.
Παλιότερα ήταν χαρακτηριστικο,τώρα έχει εξασθενίσει τουλάχιστον στα σκυλιά που είδαμε στις τελευταίες ταινίες.Σε κάποια σκυλιά του, φαίνεται χαρακτηριστικά,η καταγωγή από τη Baika,από την ουρά στη φέρμα...
Κάτι που δεν μ'αρέσει.
Κατά τα άλλα,άρματα.
Πως δεν έχει ?Δεν έχει σκυλιά του τζουζεπε
Ο Flash είναι αυτός με τα μπαλώματα;Πως δεν έχει ?
Flash of Matiopoulos
Άλλο τι έχει και άλλο με τι κυνηγαΠως δεν έχει ?
Flas of Matiopoulos
Ναι άσπρο συκωτιΟ Flash είναι αυτός με τα μπαλώματα;
Αν είχε ταλέντο το σκυλί γιατί να μην το τρεχει στους αγωνεςΆλλο τι έχει και άλλο με τι κυνηγα