με το χαρι που εχει το σκυλο παμε κηνηγη καποιες φορες και εκπεδευτικα...
Πες και τη συνέχεια,με το τσιγγελι θα στα βγάλουμε???με το χαρι που εχει το σκυλο παμε κηνηγη καποιες φορες και εκπεδευτικα...
Σκόρδα Νικόλα. Να σου πραγματοποιήσει όλα σου τα όνειραView attachment 42363Γίναμε 50 ημερών!Για χειμωνιάτικη γεννά νομίζω ότι πάμε καλά!
Να'σαι καλά φίλε μου,σ'ευχαριστω!Σκόρδα Νικόλα. Να σου πραγματοποιήσει όλα σου τα όνειρα
Ωραίος.Έυχομαι να γίνει άξιος κυνηγός και φίλοςView attachment 42363Γίναμε 50 ημερών!Για χειμωνιάτικη γεννά νομίζω ότι πάμε καλά!
Σ'ευχαριστω Δημήτρη,μακάρι να έχουν θήραματα τα βουνα και όλα τα άλλα θα τα βρούμε στην πορεία!Ωραίος.Έυχομαι να γίνει άξιος κυνηγός και φίλος
Καλότυχος ο κούταβος και καλός κυνηγός στο μέλλονView attachment 42363Γίναμε 50 ημερών!Για χειμωνιάτικη γεννά νομίζω ότι πάμε καλά!
Ευχαριστώ Γιώργο,από 8 που μου έκανε επέλεξα αυτόν και μια τσαχπινα πορτοκαλί,θα δειξει ο χρόνος τι "ψάρια" πιάνουν...Καλότυχος ο κούταβος και καλός κυνηγός στο μέλλον
Γερό και καλότυχο να είναι!!!View attachment 42363Γίναμε 50 ημερών!Για χειμωνιάτικη γεννά νομίζω ότι πάμε καλά!
Να είσαι καλά φίλε!Γερό και καλότυχο να είναι!!!
Γερό και καλότυχο να είναι Νίκο! Ευχομαι όμορφες κυνηγετικές στιγμές!View attachment 42363Γίναμε 50 ημερών!Για χειμωνιάτικη γεννά νομίζω ότι πάμε καλά!
ωραιος κουταβος..View attachment 42363Γίναμε 50 ημερών!Για χειμωνιάτικη γεννά νομίζω ότι πάμε καλά!
Ευχαριστώ φίλε,εγώ διαθέτω και υπομονή και επιμονή,αυτός να δουμε διαθέτει?ωραιος κουταβος..
υπομονη και επιμονη
ηλικια;Μου δίνουν ένα ποιντερ από το boss να το πάρω?