Κοιτάξτε,που πάει ο διάολος!
https://m.facebook.com/groups/22689...39:tds_flgs.3:ftmd_400706.111111l&__tn__=*W-R
https://m.facebook.com/groups/22689...39:tds_flgs.3:ftmd_400706.111111l&__tn__=*W-R
ΚαλημεραΌταν η ακριβή ξυρά τροφή δεν μας συγκινεί πλέον και το έχουμε ρίξει στην φρουτοφαγεία! Ας ελπίσουμε να μην μας βγει βίγκαν!
View attachment 52040View attachment 52041View attachment 52042
Δέν προκαλεί έκπληξη σε όσους έχουν ή είχαν πόιντερ .
Πριν από χρόνια είχα ένα σκύλο που είχε τρέλα με τα σύκα, η συκιά ήταν όμως ψηλό δέντρο και δεν τα έφτανε οπότε μέρα και νύχτα την έβγαζε κάτω από την συκιά και μόλις άκουγε παφ βουρ για το σύκοΔέν προκαλεί έκπληξη σε όσους έχουν ή είχαν πόιντερ .
Τρέλα ατελείωτη όπως καί οι αντοχές του .
Πολύ ωραίο ζώο..... πολύ όμορφο βίντεο..... πολύ θεαματικό.... αλλά ποιες πέρδικες θα μείνουν στη φερμα του μέχρι να φτάσει ο κυναγωγος...... ίσως σε άλλες χώρες που είναι ακυνηγητες...... αλλά για τα δικά μας δεδομένα και τις περιοχές που κυνηγάω εγώ τουλάχιστον...... ένα τέτοιο σκυλί είναι μόνο θέαμα και ουσία (νόμιμη καρπωση εννοώ) μηδέν.....
Δεν εχει θεμα το χειμώνα όταν πάω για μπεκάτσες το ρίχνει στα φιρικια εμενα...Όταν η ακριβή ξυρά τροφή δεν μας συγκινεί πλέον και το έχουμε ρίξει στην φρουτοφαγεία! Ας ελπίσουμε να μην μας βγει βίγκαν!
View attachment 52040View attachment 52041View attachment 52042
Aυτός πούχα μέχρι να γίνει 4 χρονών έβγαζε ωραίες ασσίστ στους γύρω σε απόσταση 200-300 μέτρων απο μένα .Πολύ ωραίο ζώο..... πολύ όμορφο βίντεο..... πολύ θεαματικό.... αλλά ποιες πέρδικες θα μείνουν στη φερμα του μέχρι να φτάσει ο κυναγωγος...... ίσως σε άλλες χώρες που είναι ακυνηγητες...... αλλά για τα δικά μας δεδομένα και τις περιοχές που κυνηγάω εγώ τουλάχιστον...... ένα τέτοιο σκυλί είναι μόνο θέαμα και ουσία (νόμιμη καρπωση εννοώ) μηδέν.....
Ετσι ειναι και για μεναΑλλά για να μην παρεξηγηθω..... και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ένα τέτοιο ζώο..... άπληστο, ακούραστο, να ψάχνει και να τσεκαρει τα γκρεμια.....
Giuseppe von der postwaiche ο σκύλος που εξετάζει ο Dellatore.