Pointer

Τελευταία έξοδος για λαγό σήμερα. Δυστυχώς δεν σταθήκαμε τυχεροί. Του χρόνου με υγεία. Στο γυρισμό ο μικρός μπήκε στο σιτάρι και άρχισε τα δικά του. 1 ορτύκι το οποίο δεν τουφέκισα για χάρη της φωτογραφίας και 2 πέρδικες αργότερα τις οποίες θαύμασα καθώς έκαναν τη πτήση τους. Το αστείο με τον μικρό είναι όντας διασταύρωση με setter πέρα από τα αυτιά και τη μουσούδα του setter έχει πάρει και το στιλ της φέρμας. Άλλες φορές φερμάρει σαν pointer και άλλες σαν setter. Τον ευχαριστήθηκα.
IMG_20230107_153450.jpgIMG_20230107_160349.jpg

Τελευταία έξοδος για λαγό σήμερα. Δυστυχώς δεν σταθήκαμε τυχεροί. Του χρόνου με υγεία. Στο γυρισμό ο μικρός μπήκε στο σιτάρι και άρχισε τα δικά του. 1 ορτύκι το οποίο δεν τουφέκισα για χάρη της φωτογραφίας και 2 πέρδικες αργότερα τις οποίες θαύμασα καθώς έκαναν τη πτήση τους. Το αστείο με τον μικρό είναι όντας διασταύρωση με setter πέρα από τα αυτιά και τη μουσούδα του setter έχει πάρει και το στιλ της φέρμας. Άλλες φορές φερμάρει σαν pointer και άλλες σαν setter. Τον ευχαριστήθηκα.
View attachment 64500View attachment 64501
Αμα φερμαρει κρεας, μη σε νοιαζει...;)

Καλησπερα στην ομάδα,
Έχω ένα σκυλακο ποιντερ τον δουκα , συγκεκριμένα ο σκύλος ειναο 3 ετών , ενώ καθόλη την διάρκεια της περιόδου στο κυνήγι μέχρι τον Δεκέμβρη π σκύλος είναι πολύ ωραίος στα κιλά του , από εκεί κ πέρα χάνει αρκετό βάρος παρολο το φαγητό που τρώει , καο μετά τον Μάρτιο ξανά γιενται νταμάρι , ν προσθέσω ότι καθαρισμός παρασίτων γίνεται κάθε τρεις μήνες ειναι καθαρός πάντα , αυτό γίνεται από οταν ήταν ενός έτους δν έγινε μόνο φέτος, υπάρχει κάποιος ε γνώσεις επι τοθ θέμα τους ;;

Μπορι απο το κρυο .Ζεστο σπιτακι και μπολικη καλη τροφη και μια κουταλια μουρουνελαιο.Καλυτερα δυο γευματα την ημερα αν μπορις και αν κυνηγαει συχνα .Εγω ετσι κανω
Δυο γεύματα του κάνω κ τ σπιτάκι είναι ζεστό τροφή δίνω ότι καλύτερο σηκώνει η τσέπη μου δίνω την φαρμινα,, τ μουρουνέλαιο που βοηθάει ;

Δυο γεύματα του κάνω κ τ σπιτάκι είναι ζεστό τροφή δίνω ότι καλύτερο σηκώνει η τσέπη μου δίνω την φαρμινα,, τ μουρουνέλαιο που βοηθάει ;
Λαδι σολομου .Μου το εδωσε ο κτηνιατρος ,τωρα που εκανε πολυ κρυο .Εχει πολλες θερμιδες

Καλησπερα στην ομάδα,
Έχω ένα σκυλακο ποιντερ τον δουκα , συγκεκριμένα ο σκύλος ειναο 3 ετών , ενώ καθόλη την διάρκεια της περιόδου στο κυνήγι μέχρι τον Δεκέμβρη π σκύλος είναι πολύ ωραίος στα κιλά του , από εκεί κ πέρα χάνει αρκετό βάρος παρολο το φαγητό που τρώει , καο μετά τον Μάρτιο ξανά γιενται νταμάρι , ν προσθέσω ότι καθαρισμός παρασίτων γίνεται κάθε τρεις μήνες ειναι καθαρός πάντα , αυτό γίνεται από οταν ήταν ενός έτους δν έγινε μόνο φέτος, υπάρχει κάποιος ε γνώσεις επι τοθ θέμα τους ;;
Εγώ μία σέττερ είχα με τέτοιο θέμα αλλά το έκανε όταν άρχιζε το κυνήγι
Τι τροφές, τι βιταμίνες τι ότι εξέταση μπορούσα να κάνω την έκανα άκρη δεν έβγαλα, υγιέστατη χωρίς να βρούμε και κάτι έστω και λίγο ανησυχητικό
Ίσως επειδή ήταν γενικά σκύλα με πολύ νεύρο στο κυνήγι τσιτώνε χειρότερα και της έβγαινε σε απώλεια βάρους; (μπορεί και να μην έχει καθόλου λογική αυτό που γράφω) δεν ξέρω τι γινόταν ούτε και κατάφερα να το βρώ όσο και αν προσπάθησα

Τα ζώα περνάνε μεγάλο στρες με το κυνήγι το ζούμε όπως εμείς και ακόμα πιο έντονα

Είχα μια σκύλα αυτή στο αβαταρ πάμε πρώτη μέρα πέρδικα (Σάββατο) δεν έκανα τουφεκιά τρελάθηκε νόμιζα θα πεθάνει δεν έμπαινε στο αμάξι...

Πάμε σπίτι της βάζω φαγητό μιξ τροφή με μαγειρευτο δεν το αγγίζει... λεω θα το φάει μόλις ηρεμήσει πάω απόγευμα δεν είχε φάει και καθόταν κουλουριασμενη λέω κάτι έχει αρρώστησε το πρωί θα πάω γρήγορη βόλτα και μετά κτηνίατρο

Πάω το πρωί να πάρω τα σκυλιά νόμιζα θα ρίξει κάτω τα κλουβιά την παίρνω πάμε κυνήγι 100 μέτρα από το αμάξι φερμαρει τα πουλιά τις ρίχνω 3/3 ποντερνει γεμίζω 4/4 φεύγω να πάω μαγαζί την αφήνω στα κλουβιά τρώει τρεις μερίδες σε ένα λεπτό 😂😂

Με λίγα λόγια δεν έτρωγε από την στεναχώρια της

Last edited:
Back