Αμα φερμαρει κρεας, μη σε νοιαζει...Τελευταία έξοδος για λαγό σήμερα. Δυστυχώς δεν σταθήκαμε τυχεροί. Του χρόνου με υγεία. Στο γυρισμό ο μικρός μπήκε στο σιτάρι και άρχισε τα δικά του. 1 ορτύκι το οποίο δεν τουφέκισα για χάρη της φωτογραφίας και 2 πέρδικες αργότερα τις οποίες θαύμασα καθώς έκαναν τη πτήση τους. Το αστείο με τον μικρό είναι όντας διασταύρωση με setter πέρα από τα αυτιά και τη μουσούδα του setter έχει πάρει και το στιλ της φέρμας. Άλλες φορές φερμάρει σαν pointer και άλλες σαν setter. Τον ευχαριστήθηκα.
View attachment 64500View attachment 64501
Ωραιος ειναι !!!!! Καλοτυχος να ειναι ο σκυλος και εσυ να τον χαρεις Φτου σκορδα
Δυο γεύματα του κάνω κ τ σπιτάκι είναι ζεστό τροφή δίνω ότι καλύτερο σηκώνει η τσέπη μου δίνω την φαρμινα,, τ μουρουνέλαιο που βοηθάει ;Μπορι απο το κρυο .Ζεστο σπιτακι και μπολικη καλη τροφη και μια κουταλια μουρουνελαιο.Καλυτερα δυο γευματα την ημερα αν μπορις και αν κυνηγαει συχνα .Εγω ετσι κανω
Καλότυχο και καλός κυνηγός να γίνει
Λαδι σολομου .Μου το εδωσε ο κτηνιατρος ,τωρα που εκανε πολυ κρυο .Εχει πολλες θερμιδεςΔυο γεύματα του κάνω κ τ σπιτάκι είναι ζεστό τροφή δίνω ότι καλύτερο σηκώνει η τσέπη μου δίνω την φαρμινα,, τ μουρουνέλαιο που βοηθάει ;
Εγώ μία σέττερ είχα με τέτοιο θέμα αλλά το έκανε όταν άρχιζε το κυνήγιΚαλησπερα στην ομάδα,
Έχω ένα σκυλακο ποιντερ τον δουκα , συγκεκριμένα ο σκύλος ειναο 3 ετών , ενώ καθόλη την διάρκεια της περιόδου στο κυνήγι μέχρι τον Δεκέμβρη π σκύλος είναι πολύ ωραίος στα κιλά του , από εκεί κ πέρα χάνει αρκετό βάρος παρολο το φαγητό που τρώει , καο μετά τον Μάρτιο ξανά γιενται νταμάρι , ν προσθέσω ότι καθαρισμός παρασίτων γίνεται κάθε τρεις μήνες ειναι καθαρός πάντα , αυτό γίνεται από οταν ήταν ενός έτους δν έγινε μόνο φέτος, υπάρχει κάποιος ε γνώσεις επι τοθ θέμα τους ;;