Όταν η πραγματικότητα,συναντά την τέχνη.
https://m.facebook.com/AmeliaSiddleArt/videos/dog-on-fire-️-dog-in-field/891526545472358/
https://m.facebook.com/AmeliaSiddleArt/videos/dog-on-fire-️-dog-in-field/891526545472358/
Άκουσε από το 30:00 και μετά τι λέει για το ποιντερ και το βάροςΤον κυνηγάω τρέλα είναι πολύ γυμνασμένος , από κόπωση κΑμια στην μπεκάτσα ειναο σαν ν μην πήγε ναι ίσως είναι εποχικό γιατί αυτό π σκύλος δτο χρόνια τώρα έχει πάει πάνω από 200 φορές βουνό
Γιός του μεγάλου, Franchannas Boss!
Πώς βρε Χρύσανθε;R.I.P αγαπημενε μου καλυτερε και πιστε φιλε και συντροφε στο βουνο και στην καθημερινοτητα
Σε ευχαριστω για ολα οσα μου χαρησες εστω και μεσα σε δυο μονο χρονια
Την ικανοτητα σου την πιστη σου την αγαπη σου την αφοσιωση σου και τα ναζια σου
Σε ευχαριστω που αγαπησες τοσο πολυ εμενα και ολη την οικογενεια μου
Σου εδωσα τα παντα και μας τα εδωσες πισω διπλα
Ξεκουρασου
ROOKIE
23/3/2021-24/2/2023
Να'σαι γερός,να τον θυμάσαι.R.I.P αγαπημενε μου καλυτερε και πιστε φιλε και συντροφε στο βουνο και στην καθημερινοτητα
Ξεκουρασου
ROOKIE
23/3/2021-24/3/2023
Να είσαι καλά να τον θυμάσαι Χρυσανθε και εύχομαι γρήγορα να βρεθεί στα χέρια σου ένα καλό σκυλάκι που θα σου χαρίσει μοναδικές κυνηγετικές στιγμές.R.I.P αγαπημενε μου καλυτερε και πιστε φιλε και συντροφε στο βουνο και στην καθημερινοτητα
Ξεκουρασου
ROOKIE
23/3/2021-24/3/2023
Ωραίο κεφάλι και καλπασμός.....αν ήταν και ασπρόμαυρο......
Είναι κι αυτός στους υποψήφιους,μαζί με το άρμα, Liladium Zil.Θα ήθελα λίγο ακόμα το στήθος να κατεβαίνει..... αλλά ωραίο αρσενικό....
Το ξέρω φίλε μου.Δημήτρη ξέρεις φυσικά ότι όσο τούμπανο και να είναι οι γονείς.....τα κουτάβια μπορεί να είναι μάπα..... είναι δύσκολη η εκτροφή και τα κουτάβια λαχείο ...