Pointer

Δυο γεύματα του κάνω κ τ σπιτάκι είναι ζεστό τροφή δίνω ότι καλύτερο σηκώνει η τσέπη μου δίνω την φαρμινα,, τ μουρουνέλαιο που βοηθάει ;
Όταν λες το σπιτάκι είναι ζεστό τί εννοείς; Επίσης δοκίμασε να δίνεις μαζί με την κροκετα και μαγειρευτό ρύζι με κρέας ή να του βάζεις περισσότερη ποσότητα κατά την περίοδο που ανέφερες. Πόσες φορές βγαίνει στο κυνήγι αυτή την περίοδο; Επίσης όπως το λάδι που σου ανέφεραν......αν έχεις φίλο κρεοπώλη πήγαινε και ζήτησε του λαρδί...... δίνει ενέργεια και βοηθά και στο τρίχωμα..... και το τελευταίο που σκέφτηκα....το κουτί μεταφοράς είναι ζεστό; Όταν γυρίζει και είναι κουρασμένο αν κρυώνει κιόλας τρώει από το λίπος του για να ζεσταθεί.

Όταν λες το σπιτάκι είναι ζεστό τί εννοείς; Επίσης δοκίμασε να δίνεις μαζί με την κροκετα και μαγειρευτό ρύζι με κρέας ή να του βάζεις περισσότερη ποσότητα κατά την περίοδο που ανέφερες. Πόσες φορές βγαίνει στο κυνήγι αυτή την περίοδο; Επίσης όπως το λάδι που σου ανέφεραν......αν έχεις φίλο κρεοπώλη πήγαινε και ζήτησε του λαρδί...... δίνει ενέργεια και βοηθά και στο τρίχωμα..... και το τελευταίο που σκέφτηκα....το κουτί μεταφοράς είναι ζεστό; Όταν γυρίζει και είναι κουρασμένο αν κρυώνει κιόλας τρώει από το λίπος του για να ζεσταθεί.
Είναι σε σημείο που δν τι πιανει ο αέρας του. Έχω μόνιμα χάλια στρωμένα στον του κλουβιού κ αρκετό πριονίδι της μέρες που κάνει κρύα ,μαγειρευτό είναι η αλήθεια οτι δν δίνω , αλλά στην Τροφή του προσθέτω ξ ανάπτυξης , τ κλουβί μεταφοράς είναι πολύ καλή κατασκευή δν νομίζω ν υπάρχει πρόβλημα με αυτό, αυτή την περίοδο βγαίνει μόνο μπεκάτσα μόνο δυο φορές την εβδομάδα 5 ώρα κυνήγια , διότι δν θέλω ν μου χάσει άλλο βάρος , στην πέρδικα πάει ολοήμερο τρεις στις τρεις μέρες ,
Η ποσότητα φαγητού είναι αρκετά μεγάλη κ μετά υ κυνήγι πάντα του δίνω κανονικά γεύμα και ένα 4 ωρο μετά τον ξανά ταΐζω

Τ λαρδί σε τι ποσότητα δίνεται

Τ λαρδί σε τι ποσότητα δίνεται
Έτσι είναι ο σκύλος αυτή την περίοδο

Attachments

• 4D9B9609-960F-4E4B-8451-A5A51DD6F6B6.jpeg
    4D9B9609-960F-4E4B-8451-A5A51DD6F6B6.jpeg
    583,6 KB · Προβολές: 52
Δεν ξέρω τι θερμοκρασίες έχει στην περιοχή σας ή πόση υγρασία.....το σπιτάκι του είναι πλαστικό, ξύλινο χτιστό; Μία καλή λύση είναι το κρεμαστό πορτακι από λάστιχο ή λωρίδες πλαστικού..... αλλά εγώ που το δοκίμασα το δαγκωναν και το μασούσαν.....

Δεν ξέρω τι θερμοκρασίες έχει στην περιοχή σας ή πόση υγρασία.....το σπιτάκι του είναι πλαστικό, ξύλινο χτιστό; Μία καλή λύση είναι το κρεμαστό πορτακι από λάστιχο ή λωρίδες πλαστικού..... αλλά εγώ που το δοκίμασα το δαγκωναν και το μασούσαν.....
Είναι από πάνελ το σπιτάκι του μ την μόνωση του αφού μέσα σν κατλαβες πιο λεω , άμα του βάλω πόρτα θα καμει πανηγύρι 😂😂😂 εδώ βγάζει ξυλωνει τ πλέγμα τώρα που δν βγαίνει για κυνήγι συχνά καο δν κουράζεται

Θερμοκρασίες δν έχει τρέλα κρύα φαντάσου τώρα μ την παγόνια έπεφτε βαριά -2 τ ξημέρωμα , έχω αλλά δυο μεγάλα ποιντερ ξαι ήταν πάντα σαπούνια

μην ανχωνεσε φιλε ποιντερ είναι έτσι είναι αυτά τη περίοδο τ κυνηγιου άμα τα κυνηγάς και.μπαρφ να δίνεις πάλι έτσι είναι όσα είχα ειδικά οι αρσενικοί τη περίοδο τ κυνηγίου ήταν και είναι σαν αταιστοι και με εμένα μου τη δίνει αυτό πάρα πολύ αλλά δεν αλλάζει...

μην ανχωνεσε φιλε ποιντερ είναι έτσι είναι αυτά τη περίοδο τ κυνηγιου άμα τα κυνηγάς και.μπαρφ να δίνεις πάλι έτσι είναι όσα είχα ειδικά οι αρσενικοί τη περίοδο τ κυνηγίου ήταν και είναι σαν αταιστοι και με εμένα μου τη δίνει αυτό πάρα πολύ αλλά δεν αλλάζει...
Κατλαβαινω φιλε ναι έχει τρελό πάθος , και διανύει μεγάλες αποστάσεις εις διπλούν γιατί θ γυρισει πάντα σε έμενα και στα 400 μέτρα ν ειναο θ γυρισει να μ βρει και θ ξανα φύγει

Δώσε όπως σου λένε τα παιδιά λίγο λίπος παραπάνω και είναι λογικό για πόιντερ

Αφού ήδη πηγές στον γιατρό και ο σκύλος είναι καλά δεν υπάρχει θέμα
Ναι είναι υγείεστατος θ δοκιμάσω κ το λίπος, απλά έθεσα την ερώτηση για κάνενα διατροφικό τρικ γιατί βλέπω ποιντερ που είναι τανκς εκτός κ δν τ κυνηγάνε συχνά η δεν τα τρέχουν

Ναι είναι υγείεστατος θ δοκιμάσω κ το λίπος, απλά έθεσα την ερώτηση για κάνενα διατροφικό τρικ γιατί βλέπω ποιντερ που είναι τανκς εκτός κ δν τ κυνηγάνε συχνά η δεν τα τρέχουν
Συνδιασμο καλής τροφής μαγειρευτου λίγο λίπος παραπάνω δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

Είναι κάποια σκυλιά που δεν παίρνουν με τίποτα, ειναι αλλά που χτίζουν για πλάκα

Το ιδιο εχω ξαι εγω με τον αρσενικο μου σρ αντιθεση με την θυληκια
Και δινω και κροκετα και μαγειρευτο και αυγο καη κιμα σε συνδιασμο
Αν θες να παρει αμεσα λιωο βαρος δινε βοδινο κιμα ελαφρα βρασμενο με ενα αυγο πριν και μετα το κυνηγι

Δινει άμεσο μεταβολισμο και κραταει την απωλεια βαρους

Ιδιες θερμοκρασιες εχουμε και εμενα τωρα δεν βγαινει κυνηγι μονη εκπαιδευτικα

Αμα τον εχεις παει γιατρο και ειναι ολα οκ
Δερμα καθαρο ελαστικο και χωρις να χανει
Ουλα ροδινα
Ορεξη ενεργεια και παθος
Κοπρανα σωστα
Τοτε ειναι απλα της εποχης λογω κρυου σε συνδιασμο με το κυνηγι

φιλε πανο οταν τα κυνηγας αβερτααα τα σκυλια χτηζουνεεε αθλιτικο σωμα ολο μηςς,,και η δικιαμου ποιντερινα δεν βαζηηη παρωλο που εκτως της κροκετες που τρωη 32 πρωτεινη 14 λιπαρα τρωη και πλαταρια με ρυζι μακαρονια,,εγω τα κυνηγαω περα παρα μεραααα και οπου και να της πιασης ειναι τσιμεντοοοο,,εαν ειχε καπιω θεμα υγειας δεν θα σε εβγαζε ουτε μια ωρα κυνηγιιιι,,,εχη μερικα σκυλια που εχουνε τετειαα σκαριαααα,ΥΓ χωρια που στο κουμασι τα εχω με βελετσα και χανωντε μεσα εκη και βεβαια τα σπιτακιατους βλεπουν ηλιοοοο

φιλε πανο οταν τα κυνηγας αβερτααα τα σκυλια χτηζουνεεε αθλιτικο σωμα ολο μηςς,,και η δικιαμου ποιντερινα δεν βαζηηη παρωλο που εκτως της κροκετες που τρωη 32 πρωτεινη 14 λιπαρα τρωη και πλαταρια με ρυζι μακαρονια,,εγω τα κυνηγαω περα παρα μεραααα και οπου και να της πιασης ειναι τσιμεντοοοο,,εαν ειχε καπιω θεμα υγειας δεν θα σε εβγαζε ουτε μια ωρα κυνηγιιιι,,,εχη μερικα σκυλια που εχουνε τετειαα σκαριαααα,ΥΓ χωρια που στο κουμασι τα εχω με βελετσα και χανωντε μεσα εκη και βεβαια τα σπιτακιατους βλεπουν ηλιοοοο
Τον κυνηγάω τρέλα είναι πολύ γυμνασμένος , από κόπωση κΑμια στην μπεκάτσα ειναο σαν ν μην πήγε ναι ίσως είναι εποχικό γιατί αυτό π σκύλος δτο χρόνια τώρα έχει πάει πάνω από 200 φορές βουνό

Back