Ωρε φίλε....... του έφαγες τα αυτιά του ανθρώπου ε;;;;Καλοριχτη Ηλία!
Τα υπόλοιπα θα τα δεις από μόνος σου.
Ωρε φίλε....... του έφαγες τα αυτιά του ανθρώπου ε;;;;Καλοριχτη Ηλία!
Τα υπόλοιπα θα τα δεις από μόνος σου.
Καλοριζικη, καλοτουφεκη, να είσαι γερός να την χαρείς!!!
Αποστόλη @Kastoras τον κατάφερες τελικά ε;;;;;
Αριστο δε χρειάστηκε να τον απειλησω και πολύ, έπιασε το νόημα από μόνος του
Άγνοια κίνδυνου λέγεται αυτό που έχει ο ΗλίαςΩρε φίλε....... του έφαγες τα αυτιά του ανθρώπου ε;;;;
Λες να κυκλοφορεί με το manual στην κωλότσεπη....... ;Άγνοια κίνδυνου λέγεται αυτό που έχει ο Ηλίας
Αδερφέ μου καλορίζικο και εδώ...Τι τρίπλα ήταν αυτή από Beretta σε Remington ακόμα δεν έχω καταλάβει...Καπνιάρη μουυυυ
Εχω καθορίσει τον VIP driver ως επίσημο συνεργείο καθαρισμου τηςΛιακο ολο εκπληξεις εισαι!!!! Καλοριζικο, ευχομαι να περασετε καλα και αξεχαστα μαζι, νοικιασες και συνεργειο για το λυσιμο/δεσιμο???
Άρχισες?Παιδιά για προτεινεται και κανένα τσοκακι... Για να μπαινοβγαίνουν με το χέρι!
Να μην μπλέκω με κλειδι ρε φιλαρακιΆρχισες?
Τι σκέφτεσαι? Φρένο ή συμβατικό?Να μην μπλέκω με κλειδι ρε φιλαρακι
Αφου ξέρεις τι ζητάς........ !Παιδιά για προτεινεται και κανένα τσοκακι... Για να μπαινοβγαίνουν με το χέρι!
Εεεε εεε... Να φρενάρει και λίγο για τα ατσαλιναΤι σκέφτεσαι? Φρένο ή συμβατικό?
Ναι είναι βασική επιλογή τα ανακόντα Άρη! Ένας άρρωστος με τα Ρεμί μου προτεινε και τα colonian eliteΑφου ξέρεις τι ζητάς........ !
Παιδιά για προτεινεται και κανένα τσοκακι... Για να μπαινοβγαίνουν με το χέρι!
καλοντουφεκο να το ευχαριστηθεις!!!!Καιρός ήταν να πάω και εγώ σε ένα αχρωμιωτο όπλο! Μια ν3 71 ποντους ήρθε στην κατοχή μου!
Καλορίζικη φιλαράκι...να το χαρείς...
Μην ζορίζεστε πολύ με τα αχρωμίωτα γιατί θα βγάλω το Black Mamba από την θήκη....Καλορίζικη φιλαράκι...να το χαρείς...
Αφού ήθελες αχρωμίωτο, έλα κάτω το Νοέμβρη να σου μετρήσω τα παΐδια με την Sx1....
Ηλία , καλορίζικο το νέο απόκτημα, να το χαρείς και να σου κάνει τα κέφια στα κυνήγια σου !!
Καλορίζικο Ηλία, καλοτούφεκο, να είσαι γερός να το χαίρεσαι !!!