Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εταιρειες σαν τη REMINGTON εχω την αποψη οτι δεν κλεινουν, εξαγοραζονται. Μπορει αυτο το τελος να σημανει μια καινουρια αρχη και να δουμε ακομα ποιο ποιοτικα προιοντα. Νομιζω και η COLT εχει πτωχευσει και η BENELLI εχει εξαγοραστει απο την BERETTA αν δεν κανω λαθος.

Εταιρειες σαν τη REMINGTON εχω την αποψη οτι δεν κλεινουν, εξαγοραζονται. Μπορει αυτο το τελος να σημανει μια καινουρια αρχη και να δουμε ακομα ποιο ποιοτικα προιοντα. Νομιζω και η COLT εχει πτωχευσει και η BENELLI εχει εξαγοραστει απο την BERETTA αν δεν κανω λαθος.
Το 2007 εξαγοράστηκε από την cerberus capital κ τότε ήταν που πήρε την κάτω βόλτα...χρέος 600μιρια...ψάχνουν για δανειστές αλλά χλωμό....remington ίσον αμερικανική ιστορία,μαζί γεννήθηκαν....

Και την benelli και την franchi και την chapuis και μερικές ακόμα πρέπει να είναι το μεγαλύτερο γκρουπ όπως η Browning έχει την Winchester

Πιστευω να γινει κατι γιατι ειναι απο τα τελευταια καστρα στο λειοκανο για τους αμερικανους εχουν αυτο το πατριωτικο και ισως την σωσουν τελευταια στηιγμη οπως την GM.
Το τελευταίο.δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη καθαρά αμερικανικη εταιρεια

Το τελευταίο.δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη καθαρά αμερικανικη εταιρεια
Η Μοσυ αν και εκανε την κουτσουκελα της στο Μεξικο once upon a time μετα το γυρισε παλι στο made in America στα αυτογεμη, ποζε made in sutzuk kiofte.

Η Μοσυ αν και εκανε την κουτσουκελα της στο Μεξικο once upon a time μετα το γυρισε παλι στο made in America στα αυτογεμη, ποζε made in sutzuk kiofte.
Μιας και το φερε η κουβεντα ,εχω περασει το κατωφλι αρκετων κυνηγομαγαζων της χωρας αυτης γνωστων και μη ,και παντα ειχα και εχω την λοξα να πηγαινω στην γωνια με τα μεταχειρισμένα ειτε για οφθαλμολουτρο ειτε για προσωπικό γκάλοπ. Τα παντα ολα εκτος απο Mossy ειτε αυτοματη ειτε επαναληπτική μα ποτε να μην πετυχω καμια !!!!!

Status
Not open for further replies.
Back