Αυτό είναι του Αλέξανδρου και είναι εξωτερικό τώρα! Γερασιμε αν σου είναι ευκολο θα ήθελα να το δω
Αυτό είναι του Αλέξανδρου και είναι εξωτερικό τώρα! Γερασιμε αν σου είναι ευκολο θα ήθελα να το δω
Κάτι τέτοιο ακουγεται, έχει και με την πολιτεια θέματα...Τέλος εποχής για την ρεμινγκτον ...βγήκε στο σφυρί
Κομμάτια κ πούλημα...8 οι αγοραστές των τεμαχίωνΚάτι τέτοιο ακουγεται, έχει και με την πολιτεια θέματα...
Χρονια δεν πηγαινε καλαΤέλος εποχής για την ρεμινγκτον ...βγήκε στο σφυρί
Το 2007 εξαγοράστηκε από την cerberus capital κ τότε ήταν που πήρε την κάτω βόλτα...χρέος 600μιρια...ψάχνουν για δανειστές αλλά χλωμό....remington ίσον αμερικανική ιστορία,μαζί γεννήθηκαν....Εταιρειες σαν τη REMINGTON εχω την αποψη οτι δεν κλεινουν, εξαγοραζονται. Μπορει αυτο το τελος να σημανει μια καινουρια αρχη και να δουμε ακομα ποιο ποιοτικα προιοντα. Νομιζω και η COLT εχει πτωχευσει και η BENELLI εχει εξαγοραστει απο την BERETTA αν δεν κανω λαθος.
Και την benelli και την franchi και την chapuis και μερικές ακόμα πρέπει να είναι το μεγαλύτερο γκρουπ όπως η Browning έχει την WinchesterΕταιρειες σαν τη REMINGTON εχω την αποψη οτι δεν κλεινουν, εξαγοραζονται. Μπορει αυτο το τελος να σημανει μια καινουρια αρχη και να δουμε ακομα ποιο ποιοτικα προιοντα. Νομιζω και η COLT εχει πτωχευσει και η BENELLI εχει εξαγοραστει απο την BERETTA αν δεν κανω λαθος.
Το κοντακι του Τζονυ βαλεριανο σκηνοθετεί όλα τα έργα γουέστερν φίλε, το ξέχασες ;;;;;
Καλορίζικη και καλοριχτη Ηλία!
Το τελευταίο.δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη καθαρά αμερικανικη εταιρειαΠιστευω να γινει κατι γιατι ειναι απο τα τελευταια καστρα στο λειοκανο για τους αμερικανους εχουν αυτο το πατριωτικο και ισως την σωσουν τελευταια στηιγμη οπως την GM.
Έχεις π.μ.Αυτό είναι του Αλέξανδρου και είναι εξωτερικό τώρα! Γερασιμε αν σου είναι ευκολο θα ήθελα να το δω
Η Μοσυ αν και εκανε την κουτσουκελα της στο Μεξικο once upon a time μετα το γυρισε παλι στο made in America στα αυτογεμη, ποζε made in sutzuk kiofte.Το τελευταίο.δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη καθαρά αμερικανικη εταιρεια
Και ενα 20% στην BrowningΚαι την benelli και την franchi και την chapuis και μερικές ακόμα πρέπει να είναι το μεγαλύτερο γκρουπ όπως η Browning έχει την Winchester
Αυτό δεν το ήξεραΚαι ενα 20% στην Browning
Έχω εγώ mid και long. Αν δεν βρεις απο κάποιο φίλο κοντά σου πες μου να σου τα στείλω από Αγρίνιο.Παιδιά έχει κανείς αθηναίος patternmaster σε σπειρωμα remchoke για να τα δοκιμάσω πριν παραγγειλω?
Μιας και το φερε η κουβεντα ,εχω περασει το κατωφλι αρκετων κυνηγομαγαζων της χωρας αυτης γνωστων και μη ,και παντα ειχα και εχω την λοξα να πηγαινω στην γωνια με τα μεταχειρισμένα ειτε για οφθαλμολουτρο ειτε για προσωπικό γκάλοπ. Τα παντα ολα εκτος απο Mossy ειτε αυτοματη ειτε επαναληπτική μα ποτε να μην πετυχω καμια !!!!!Η Μοσυ αν και εκανε την κουτσουκελα της στο Μεξικο once upon a time μετα το γυρισε παλι στο made in America στα αυτογεμη, ποζε made in sutzuk kiofte.
Ευχαριστώ πολυ Βασίλη αλλά είπαμε δεν θα σε αφήσω τόσο καιρό χωρίς τσοκακιαΈχω εγώ mid και long. Αν δεν βρεις απο κάποιο φίλο κοντά σου πες μου να σου τα στείλω από Αγρίνιο.