Τι ατυχια ειναι αυτη να μην εχω δυο κορες να σας τις δωσω?????Εχω καθορίσει τον VIP driver ως επίσημο συνεργείο καθαρισμου της
Τι ατυχια ειναι αυτη να μην εχω δυο κορες να σας τις δωσω?????Εχω καθορίσει τον VIP driver ως επίσημο συνεργείο καθαρισμου της
καλοριζικη Λιακο να την ευχαριστηθεις
Ηλία καλωσόρισες στον όμορφο κόσμο της βλητικής Remington και στον στενόχωρο κόσμο - για τους τεμπέληδες σαν εμένα - των αχρωμίωτων.
Ευχαριστώ πολυ για τις ευχές, remchoke παίρνει και ακόμα ψάχνομαι!Ηλία καλωσόρισες στον όμορφο κόσμο της βλητικής Remington και στον στενόχωρο κόσμο - για τους τεμπέληδες σαν εμένα - των αχρωμίωτων.
Να' σαι γερός να το λιώσεις το όπλο. Κι αν καταλήξεις σε κανένα τσοκάκι - Probore δεν παίρνει και η V3 ; - ανέβασέ το σε παρακαλώ γιατί κι εγώ ψάχνομαι. Ναι ρε βιδωτό μέσα - έξω εννοώ, που να ψάχνουμε στο βουνό κλειδιά τώρα ...
Μια 1187 Premier που είχα σε μπακαλιστικες δοκιμές που έκανα αλλά και στο κυνήγι που την είδα στην πράξη μία χαρά πήγαινε και με τα μαμά τσοκΕυχαριστώ πολυ για τις ευχές, remchoke παίρνει και ακόμα ψάχνομαι!
Γιώργο δεν έχω ρίξει καθόλου πινακα! Αυτό ξέρω και εγώ για τα μαμά τσοκ της Ρεμί απο φίλους που την έχουν, είναι καθαρά εργονομικο το θέμα και από ψυχασθένεια όπως είπεςΜια 1187 Premier που είχα σε μπακαλιστικες δοκιμές που έκανα αλλά και στο κυνήγι που την είδα στην πράξη μία χαρά πήγαινε και με τα μαμά τσοκ
Αλλά από ότι καταλαβαίνω μια ψυχασθένεια με τα τσοκακια την έχεις οπότε προχωρα ολοταχώς μια καψούρα την έχουμε
Καλορίζικη και απροβληματιστη εύχομαι.ποιος σε πιάνει τώρα που μπήκες στην σκοπευτική ελιτ με την ωμή αμερικανικη δύναμη από λιτή καρυδιά χωρίς υπολείμματα μηχανικής κατεργασίαςΚαιρός ήταν να πάω και εγώ σε ένα αχρωμιωτο όπλο! Μια ν3 71 ποντους ήρθε στην κατοχή μου!
Τώρα κάτσε να το διαβάσει το μυνημα ο Τόλης να έχουμε έργοΚαλορίζικη και απροβληματιστη εύχομαι.ποιος σε πιάνει τώρα που μπήκες στην σκοπευτική ελιτ με την ωμή αμερικανικη δύναμη από λιτή καρυδιά χωρίς υπολείμματα μηχανικής κατεργασίας
Ηλία έχω carlson’s σε mod. Αν ενδιαφέρεσαι να το δοκιμάσεις ευχαρίστως. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Anaconda νομίζω είχα δει στο car.gr αλλά δεν ξέρω αν ήταν Αθήνα.Παιδιά έχει κανείς αθηναίος patternmaster σε σπειρωμα remchoke για να τα δοκιμάσω πριν παραγγειλω?
Να την χαίρεσαι παίχτη !Καιρός ήταν να πάω και εγώ σε ένα αχρωμιωτο όπλο! Μια ν3 71 ποντους ήρθε στην κατοχή μου!
https://www.car.gr/xyma/view/31568410-pwlisi-patternmaster-mid-range-remington-remchokeΠαιδιά έχει κανείς αθηναίος patternmaster σε σπειρωμα remchoke για να τα δοκιμάσω πριν παραγγειλω?