Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιατι εδω δεν φαίνεται κουβέντα ανάμεσα σε 2 3,είναι κουβέντα,φόρουμ που το διαβάζει κόσμος,για αυτό και τα γράφετε,γράφουμε.

Δε μπορείς να γενικεύσεις έτσι και να αποθεις έναν κόσμο που τα ευχαριστείται αυτά τα όπλα,με τα εμπορικά που αναιρεις-επι σειράς ετών.
Φίλε μου σε αυτόν που τα λες,έφυγε, δεν είναι εδώ,για να μη μιλάς μόνος σου στο λέω‼️

Εγώ θα ρωτούσα στην αστυνομία εάν μπορώ να πουλήσω ότι μπορεί να πουληθεί κάννη-κοντάκι-πάπια,και μετά οριστική διαγραφή
Θα πήγαινα για άλλο όπλο με αυτά τα λεφτά
Αν μου άρεσε το όπλο θα κοιταγα σε καλή τιμή να βρω το ίδιο με πρόβλημα στην κάννη ώστε να τα παντρέψω.

Με mig του ειχα πει αρχικα και μετα με ηλεκτροδια για inox, αλλα δεν τον επεισα, με tig λες ειναι καλυτερα?

μπενελλι, η υπερτατη κανη.....
Ναι φιλε μου καμμια σχεση η Tig με MMA(ηλεκτροδιο) και με MIG, επειδη το συγκολλητικο υλικο ειναι σε βεργα μπορεις και κανονισεις εσυ πως θα τη λιωσεις και με τι ενταση μοιαζει λιγο στο στυλ συγκολλησης με την συγκολληση με οξυγονοασετυλινη...

μπενελλι, η υπερτατη κανη.....
Ενταξει φιλικη πλακα κανω στον Βασιλη,ουτε με ρεμι εχω ριξει ουτε με m2 οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη...Απλως τον μπριζωνω λιγο να γραψει κανα δυο κατεβατα να ζωντανεψει λιγο το φορουμ....

Κάτι θυμάμαι γιατί είχα ρωτήσει όταν είχα πάει για ανανέωση αδείας και αυτό πρέπει να μου είχαν πεί, αλλά δεν ήμουν σίγουρος

Δεν μπορείς να πουλήσεις κομμάτια του όπλου. Την τελευταία μέρα του κυνηγιου που έσπασε η βάση στην Φράνκι του φίλου μου ρωτησε στην αστυνομία. Ούτε το κοντάκι δεν μπορούσε να πουλήσει

Δεν μπορείς Γιώργο
Τι εννοεις δεν μπορεις?κοντακι και παπια δεν μπορεις νατα πουλησεις?Την καννη ή το κλειστρο με χαρτια απο αστυνομια δεν μπορεις να τα πουλησεις?Οι καννες στο car πως πουλιουνται?Φιλικα ρωταω και εγω δεν ξερω αλλα μου κανει εντυπωση.Ξερω οτι τρια μερη του οπλου δεν μπορουν να πουληθουν χωρις χαρτια η βαση,το κλειστρο και η καννη ολα τα υπολοιπα πιστευω οτι μπορεις να τα πουλησεις κανονικα....

Τι εννοεις δεν μπορεις?κοντακι και παπια δεν μπορεις νατα πουλησεις?Την καννη ή το κλειστρο με χαρτια απο αστυνομια δεν μπορεις να τα πουλησεις?Οι καννες στο car πως πουλιουνται?Φιλικα ρωταω και εγω δεν ξερω αλλα μου κανει εντυπωση.Ξερω οτι τρια μερη του οπλου δεν μπορουν να πουληθουν χωρις χαρτια η βαση,το κλειστρο και η καννη ολα τα υπολοιπα πιστευω οτι μπορεις να τα πουλησεις κανονικα....

Εμάς στην αστυνομία μας είπαν ότι δεν μπορείς. Ούτε καν κοντάκι και πάπια

Εμάς στην αστυνομία μας είπαν ότι δεν μπορείς. Ούτε καν κοντάκι και πάπια
Δεν πιστευω οτι ισχυει αυτο,μπορει να το ειπαν επειδη δεν ξερουν για εχουν το κεφαλι τους ησυχο...τοσα κοντακια αφτερμαρκετ φτιαχνονται, και εγω φτιαχνω ενα απο σανιδα και λεω οτι εβαλα αυτο γιατι το αλλο μου επασε επειδη ηταν σαπιο...Τι να πω περιεργο μου ακουγεται εκτος απο τα τρια μερη που προανεφερα πιστευω πως ολα τα υπολοιπα μπορει να πόυληθουν.Δηλαδη τα μαμισια τσοκακια δεν μπορω να τα πουλησω?

Οταν πας να παραδώσεις το οπλο στην αστυνομία πρεπει να ειναι ολόκληρο. Παρέδωσα 4 όπλα πριν λίγους μήνες. Οτι ηθελα απο αυτα να κρατήσω εγω ή ο οπλουργός που μου εδωσε τη βεβαίωση, το αντικαταστήσαμε με κατι άλλο. Σε μια skb καραμπίνα πχ που ο οπλουργός ηθελε το κοντάκι, βιδωσε οπως οπως ενα αλλο διαλυμένο κοντάκι σπο αλλη μαρκα καραμπινα κολλημενο με χαρτοταινες.

Δεν πιστευω οτι ισχυει αυτο,μπορει να το ειπαν επειδη δεν ξερουν για εχουν το κεφαλι τους ησυχο...τοσα κοντακια αφτερμαρκετ φτιαχνονται, και εγω φτιαχνω ενα απο σανιδα και λεω οτι εβαλα αυτο γιατι το αλλο μου επασε επειδη ηταν σαπιο...Τι να πω περιεργο μου ακουγεται εκτος απο τα τρια μερη που προανεφερα πιστευω πως ολα τα υπολοιπα μπορει να πόυληθουν.Δηλαδη τα μαμισια τσοκακια δεν μπορω να τα πουλησω?
Εννοείται τα παντα μπορουν να πουληθούν. Απλώς αν λειπει κατι μετα, δεν μπορεις να παραδωσεις το οπλο για διαγραφη. Και οταν λεω κατι εννοω απο τα βασικά κομματια, καννη, κλείστρο, βάση, παπια και κοντάκι. Θέλει η αστυνομία οταν το πας να μοιάζει με οπλο Τα υπολοιπα εξαρτήματα δεν τους ενδιαφέρουν.

Οταν πας να παραδώσεις το οπλο στην αστυνομία πρεπει να ειναι ολόκληρο. Παρέδωσα 4 όπλα πριν λίγους μήνες. Οτι ηθελα απο αυτα να κρατήσω εγω ή ο οπλουργός που μου εδωσε τη βεβαίωση, το αντικαταστήσαμε με κατι άλλο. Σε μια skb καραμπίνα πχ που ο οπλουργός ηθελε το κοντάκι, βιδωσε οπως οπως ενα αλλο διαλυμένο κοντάκι σπο αλλη μαρκα καραμπινα κολλημενο με χαρτοταινες.
Ευχαριστω θα το εχω υποψη μου για το πως θα πραξω και εγω...Παω να παρω τιποτα σανιδια..

Εννοείται τα παντα μπορουν να πουληθούν. Απλώς αν λειπει κατι μετα, δεν μπορεις να παραδωσεις το οπλο για διαγραφη. Και οταν λεω κατι εννοω απο τα βασικά κομματια, καννη, κλείστρο, βάση, παπια και κοντάκι. Θέλει η αστυνομία οταν το πας να μοιάζει με οπλο Τα υπολοιπα εξαρτήματα δεν τους ενδιαφέρουν.
Κι αν την καννη την εχεις πουλησει νομιμα με χαρτια?

Κι αν την καννη την εχεις πουλησει νομιμα με χαρτια?
Τοτε θα έχει διαγραφεί από το συγκεκριμένο όπλο που σημαίνει οτι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ετσι κι αλλιως. Τοτε βεβαιως μπορεις να το παραδώσεις, αφου στην ΑΚΚΟ θα φαινεται οτι δεν έχει καννη.

Status
Not open for further replies.
Back