Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φίλε το όπλο δεν υπάρχει απλά το έχω δεύτερη σεζόν φέτος και είναι μηχανή.Καμια σχέση με την V3 που είχα.Ριχνει τα πάντα χωρίς πρόβλημα και η κανη του θερίζει.Απλα υπάρχει ένα πρόβλημα που όσοι έχουν remington το γνωρίζουν καλά αυτό.Στις κοντινές και μεσαίες αποστάσεις τα κάνει όλα τα πουλιά διαμπερές τραυματα με αποτέλεσμα να πέφτουν ζωντανά και να τα κυνηγάω.Χρειαζεται πολύ ψιλά σκάγια.
Δεν παρατήρησα κάτι τέτοια,εγώ κυνηγούσα αποκλειστικά υδρόβια,αυτό που παρατήρησα ήταν όταν έκανε μπαμ έπεφτε νεκρό σε σημείο που αναρωτιομουν μήπως με το μπαμ που άκουγαν πάθαιναν ανακοπή.Για μένα το διαμπερές τραύμα εφόσον πλήξει τα ζωτικά όργανα σωστά το θήραμα είναι νεκρό,απλά πολλές φορές τυχαίνει να μην πέσει επιτόπου.Αυτο συμβαίνει,και θα συμβαίνει,αλλά το θήραμα είναι νεκρό.Οπως και έχω δει παπί ζωντανό που είχε 15 σκάγια επάνω του αλλά κανένα δεν του είχε κάνει θανατηφόρο τραύμα.Πιαστηκε ζωντανό και τελειωθηκε επί τόπου.

το διαμπερές τραύμα εφόσον πλήξει τα ζωτικά όργανα σωστά το θήραμα είναι νεκρό
Αυτό αδυνατούν οι περισσότεροι να κατανοήσουν και νομίζουν ότι στα μη διαμπερή, όλη η ενέργεια παραμένει μέσα στο θήραμα και έτσι γίνονται πιο αποτελεσματικά.
Η ενέργεια δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πολλαπλασιαστικό γινόμενο.
Η διάτρηση, η διάμετρος και το σημείο/α του τραύματος, είναι αυτά που μετράνε.
Αυτό ισχύει για όλα τα θηράματα, ανεξαρτήτως μεγέθους και βάρους.

Αυτό αδυνατούν οι περισσότεροι να κατανοήσουν και νομίζουν ότι στα μη διαμπερή, όλη η ενέργεια παραμένει μέσα στο θήραμα και έτσι γίνονται πιο αποτελεσματικά.
Η ενέργεια δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πολλαπλασιαστικό γινόμενο.
Η διάτρηση, η διάμετρος και το σημείο/α του τραύματος, είναι αυτά που μετράνε.
Αυτό ισχύει για όλα τα θηράματα, ανεξαρτήτως μεγέθους και βάρους.

Δεν παρατήρησα κάτι τέτοια,εγώ κυνηγούσα αποκλειστικά υδρόβια,αυτό που παρατήρησα ήταν όταν έκανε μπαμ έπεφτε νεκρό σε σημείο που αναρωτιομουν μήπως με το μπαμ που άκουγαν πάθαιναν ανακοπή.Για μένα το διαμπερές τραύμα εφόσον πλήξει τα ζωτικά όργανα σωστά το θήραμα είναι νεκρό,απλά πολλές φορές τυχαίνει να μην πέσει επιτόπου.Αυτο συμβαίνει,και θα συμβαίνει,αλλά το θήραμα είναι νεκρό.Οπως και έχω δει παπί ζωντανό που είχε 15 σκάγια επάνω του αλλά κανένα δεν του είχε κάνει θανατηφόρο τραύμα.Πιαστηκε ζωντανό και τελειωθηκε επί τόπου.
Στα μικρά θηράματα το έχω δει αυτό.Τρυγονι,τσιχλα!Σε λίγες μέρες θα ανεβάσω ένα βίντεο με υδρόβια.Εκει έχει ανατινάξεις.

Νομίζω η versa max χρωμιωμενη κάννη έχει.
Όχι φίλε δεν έχει βγάλει η ρεμι χρώμιομενο όπλο.Μπερδευονται όλοι με την επιστροση που έχει κάτω από την βαφη που λέγετε trinyte και την επικάλυψη τεφλόν εξωτερικα της βαφής.Αχρωμιωτη με τρελή λείανση

Last edited:
Θυμάμαι είχες ανεβάσει πριν από αρκετό καιρό ένα βίντεο ,εσύ βερσα και κάποιος g3 σε πολύ ψηλωμενα αγριοπερίστερα.αληθεια το φυσίγγια ρίχνατε?
Φίλε ρίχναμε ότι είχαμε για διοξιμο.28 γραμμάρια 30 γραμμάρια και 34.Ηταν διαφορά φυσιγγια.Rm ape 7 μισή νούμερο Νόμπελ σπιντ και κλασικά 30 γραμμάρια

Κάποια στιγμή μαζεύονται και τα πάνε σε αποθήκες φύλαξης του στρατού
Εκεί ενδεχομένως να μπορεί να παίξει παιχνίδι και κανένας έμπορος
Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα όπλα που καταλήγουν στην αστυνομία ;
Πηγαίνουν στον ΟΔΥ και από εκεί και μετά γίνεται δημοπρασία.Αλλα τις περισσότερες φορές γίνεται εκ των έσω.Γνωστος αγόρασε όπλο των 2.500 ευρώ με 400 ευρώ.Απλα πρέπει να έχεις γνωστό για να μάθεις ποτέ και που γίνεται η δημοπρασία για να πας.

Last edited:
Όχι.Εχω στείλει mail στο εργοστασιο πριν κάποια χρόνια για να γνωρίζω κι εγώ. Ακριβώς τι είναι λόγο δουλειάς και μου είχαν πει ότι όλα τα ρεμινκτον είναι αχρωμιωτα φίλε.

Όχι.Εχω στείλει mail στο εργοστασιο πριν κάποια χρόνια για να γνωρίζω κι εγώ. Ακριβώς τι είναι λόγο δουλειάς και μου είχαν πει ότι όλα τα ρεμινκτον είναι αχρωμιωτα φίλε.
Ότι πει το εργοστάσιο αυτοί ξέρουν..εγώ το είχα διάβασει στο shotgun world οπότε δεν ισχύει, καλύτερα το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι η κάνη σε μια Remington.

Όχι φίλε δεν έχει βγάλει η ρεμι χρώμιομενο όπλο.Μπερδευονται όλοι με την επιστροση που έχει κάτω από την βαφη που λέγετε trinyte και την επικάλυψη τεφλόν εξοτερικα της βαφής.Αχρωμιωτη με τρελή λείανση
Εχεις δει καποιο οπλο και ειδικα επωνυμο που δεν εχει ''τρελη'' λειανση? Ολα τα σημερινα οπλα που τα περισσοτερα ειναι χρωμιομενα αλλα και αχρωμειωτα, μεσα ειναι καθρεφτης.

Όχι.Εχω στείλει mail στο εργοστασιο πριν κάποια χρόνια για να γνωρίζω κι εγώ. Ακριβώς τι είναι λόγο δουλειάς και μου είχαν πει ότι όλα τα ρεμινκτον είναι αχρωμιωτα φιλε
Εχεις δει καποιο οπλο και ειδικα επωνυμο που δεν εχει ''τρελη'' λειανση? Ολα τα σημερινα οπλα που τα περισσοτερα ειναι χρωμιομενα αλλα και αχρωμειωτα, μεσα ειναι καθρεφτης.
Δεν υπάρχει κάποιο όπλο αχρωμιωτο που να κυκλοφορεί πλέον στην αγορά πλην ρεμινκτον και Μάβερικ μοσμπερκ και αυτά τα 2 δεν έχουν τέλεια λείανση.Η Ρεμί ανέκαθεν είχε τρελή λείανση σε βαθμό που μπερδεύει ότι χρώμιομενο.Ουτε η sx2-sx3 είχαν τέτοια λείανση ούτε ο φοίνικας της Μπράουνινγκ.Μονο σε Μέρκελ έχω δει τέτοια τέλεια λείανση.

Ότι πει το εργοστάσιο αυτοί ξέρουν..εγώ το είχα διάβασει στο shotgun world οπότε δεν ισχύει, καλύτερα το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι η κάνη σε μια Remington.
Εκεί που το διάβασες φίλε μου το είχα διαβάσει και εγώ και έλεγε ακριβός το ίδιο που μου είπαν από το εργοστάσιο.Trinyte coating στην εξωτερική μεριά της κάνης κάτω από την βαφη.Και μάλιστα έλεγε χαρακτηριστικά ότι είναι επίστρωση νικελίου.

Πηγαίνουν στον ΟΔΥ και από εκεί και μετά γίνεται δημοπρασία.Αλλα τις περισσότερες φορές γίνεται εκ των έσω.Γνωστος αγόρασε όπλο των 2.500 ευρώ με 400 ευρώ.Απλα πρέπει να έχεις γνωστό για να μάθεις ποτέ και που γίνεται η δημοπρασία για να πας.
Εμένα αστυνομικός που είναι στο τμήμα των όπλων μου το είπε αυτό που έγραψα, τώρα τι γίνεται ακριβώς δεν το γνωρίζω
Μπορεί κατά καιρούς να πηγαίνουν όπλα στον ΟΔΥ για δημοπρασία αλλά για φύλαξη μου ακούγεται λογικό να τα πηγαίνουν σε αποθήκες του στρατού
Δεν χωράνε στα κιβώτια των τμημάτων πλέον τα κατασχεμένα,τουλάχιστον εδώ το είδα με τα μάτια μου, γέμισε ο τόπος....

Εκεί που το διάβασες φίλε μου το είχα διαβάσει και εγώ και έλεγε ακριβός το ίδιο που μου είπαν από το εργοστάσιο.Trinyte coating στην εξωτερική μεριά της κάνης κάτω από την βαφη.Και μάλιστα έλεγε χαρακτηριστικά ότι είναι επίστρωση νικελίου.
Έλεγαν ότι η κάνη είναι chrome lined δλδ χρωμιωμενη αλλά από ότι φαίνεται δεν ξεχωρίζουν το χρώμιο σε μια κάνη.

Έλεγαν ότι η κάνη είναι chrome lined δλδ χρωμιωμενη αλλά από ότι φαίνεται δεν ξεχωρίζουν το χρώμιο σε μια κάνη.
Ένας απλός τρόπος να δεις αν μια κανη είναι αχρωμιωτη είναι να δεις στο φως την κάνη.Αν παρατηρήσεις να κάνει κυκλους εσωτερικά τότε είναι αχρωμιωτη.Στις κάννες με χρώμιο λόγο της επίστρωσης αυτοι οι κύκλοι η αλλιώς βόλτες που αφήνει το μηχανημα κοπής δεν είναι εμφανής, φαίνεται όλη η κανη μια λεία επιφάνεια χωρίς ατέλειες.

Εμένα αστυνομικός που είναι στο τμήμα των όπλων μου το είπε αυτό που έγραψα, τώρα τι γίνεται ακριβώς δεν το γνωρίζω
Μπορεί κατά καιρούς να πηγαίνουν όπλα στον ΟΔΥ για δημοπρασία αλλά για φύλαξη μου ακούγεται λογικό να τα πηγαίνουν σε αποθήκες του στρατού
Δεν χωράνε στα κιβώτια των τμημάτων πλέον τα κατασχεμένα,τουλάχιστον εδώ το είδα με τα μάτια μου, γέμισε ο τόπος....
Πλέον δεν ξέρω τι γίνεται.Τα κατασχεμένα πάντως μέχρι πριν κάποια χρόνια πήγαιναν στον ΟΔΥ.

Πλέον δεν ξέρω τι γίνεται.Τα κατασχεμένα πάντως μέχρι πριν κάποια χρόνια πήγαιναν στον ΟΔΥ.
Και τώρα μπορεί να πηγαίνουν
Και στις αποθήκες του στρατού πάνε εάν κρίνουν ότι υπάρχει ζήτημα ασφάλειας οι υπηρεσίες που τα έχουν κατασχέσει

Όταν κατάσχονται είδη από τα αναφερόμενα στην παρ. 1 του παρόντος άρθρου και από τη φύλαξή τους στις υπηρεσίες που τα κατάσχουν, δημιουργούνται προβλήματα ασφάλειας, παραδίδονται προς φύλαξη στις πλησιέστερες αποθήκες των Ενόπλων Δυνάμεων

Status
Not open for further replies.
Back