Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το θέμα της λείανσης της κάννης μπερδεύει,δεν αφορά το επίπεδο -τι βλέπουμε οπτικά τουλάχιστον καποιος -σε μια αχρωμιωτη κάννη.εστω κι αν βλέπουμε κάτι στα αχρωμιωτα, στα χρωμιωμενα δεν θα φαίνεται καθόλου. Οι διαφορες ανωμαλίες που παρατηρήθηκαν σε γεωμετρίες αυλών (πχ 18,4 ,άλλου 18,3-αλλου 18,35 κατά μήκους) με μετρήσεις σε χρωμιωμενα,οπτικά δεν πήγαινε ο νους.

Η χρωμιωση εξυπηρετούσε και το κρυψημο αυτών των ανωμαλιών.

Το πιο λεπτό επίπεδο χρωμιωσης σε όπλα μαζικής παραγωγής το έχουν οι browning winchester ,για αυτό και δεν έσπασε χρώμιο ποτέ λόγο ελαστικότητας του μετάλλου της κάννης,παρέμενε η σταθερότητα σε απόδοση.

Ρε ριχτης ενα εξωτερικο γαζακι με tig (Θελει καλο μαστορα να ξερει οχι απαραιτητα οπλουργο...)και μη φοβασαι τιποτα...μου εχεις πει οτι απο την εσω μερια εχει λουκι για αυτο λεω απο εξω...θα φαινεται λιγο καπως ...αλλα θα εχεις οπλο οχι m2...
Έχω ρωτήσει 3 οπλουργούς.
Τον Πουλάκη (αυτόν μου συνέστησε η Rem USA), άλλον έναν δεν τον θυμάμαι και τον Βάγγο όταν γνωριστήκαμε.
Κανένας δεν μου συνέστησε επισκευή για το σχίσιμο.
Αυτό κάτι σημαίνει.
Το αφήνω έτσι μέχρι να σπάσει τελείως οπότε μετά καταστροφή.
Με τον ρυθμό που ρίχνει τώρα (σαν δεύτερο όπλο και καμιά δοκιμή), θα έχω πεθάνει εγώ πρώτα και αυτή θα βασιλεύει.

Τώρα κατάλαβα τι εννοείς.
Ναι τα Rem έχουν κοντάκι που βολεύει τους περισσότερους, δεν ξέρω τι έχουν κάνει, ούτε το έχω μετρήσει ποτέ.
Νομιζω εχει πολυ ουδετερη κλιση. οποτε ταιριαζει λιγο πολυ στους περισσοτερους.

Κακώς το έχεις ακόμα ως και σαν δεύτερο. Είναι τα σεταπ ίσως που έριχνες σε δοκιμές με γνώση σου περί πιέσεων ,με γνώση περί μηχανισμού ,που αναπτύσσονται οι πιέσεις αυτές,τι δυνατότητες έχει η κάννη αυτή κλπ...

Είναι ένα όπλο άλλη εποχή ,μενουσες στο φουλ από κάννη,γνωστης εσύ με τα φυσίγγια

Έσπασαν όλα. Τι εριχνες δεν είπες ποτέ. Να μην είσαι επομενως μονομερής
1ον έτσι αυθαίρετα στην ευθύνη κατασκευής του όπλου

2ο στον κόσμο που ρωτάει.

Αυτά έγιναν με εμπορικά φυσίγγια;

Η συζήτηση έφτασε ως εδώ ύστερα από ένα ερώτημα με μια συγκεκριμένη περιγραφή από κάποιον,να δόσει όπλο άλλο για να πάρει αυτό. Για εμένα ότι κυνηγάς και σε ευχαριστεί δεν το δίνεις...

Προσωπικά τέτοιες ανισυχιες με έπιαναν κι εμένα όταν ήμουν στο "περίμενε"για κυνήγι.μηπως σπάσει,μήπως χαλάσει κλπ κλπ

Επειδή το έχει ανεβάσει 1100 φορές αυτό πες τουλαχιστον τι εδάφους αετούς εριχνες
Το συγκεκριμένο όπλο δεν έριξε ποτέ φουρνέλα.
Όλα εμπορικά τα περισσότερα δε φυσίγγια για μικρά φτερωτά θηράματα.
Το επανατατικό είχε αλλαχθεί 1 φορά στα 10 χρόνια περίπου.
Είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για κατασκευαστικό πρόβλημα γιατί το πάχος της βάσης διαφέρει δεξιά και αριστερά.
Μικρή διαφορά αλλά αρκετή για να μείνει πάχος πάφυλα από την πλευρά που σχίστηκε.
Κάπου είχα ανεβάσει φωτό παλιότερα με τα πάχη.

Είναι ασφαλές για χρήση ;Η εταιρεία τι λέει γιαυτη τη ζημιά επισκευάζεται;
Τι θα πάθει Παναγιώτη ;
Το πολύ πολύ να σπάσει τελείως.
Δεν δέχεται πιέσεις το συγκεκριμένο σημείο.
Σχίστηκε στο πάνω μέρος του αυλακιού που κινείται ο σιδηρόδρομος εσωτερικά.

Γιατι εδω δεν φαίνεται κουβέντα ανάμεσα σε 2 3,είναι κουβέντα,φόρουμ που το διαβάζει κόσμος,για αυτό και τα γράφετε,γράφουμε.

Δε μπορείς να γενικεύσεις έτσι και να αποθεις έναν κόσμο που τα ευχαριστείται αυτά τα όπλα,με τα εμπορικά που αναιρεις-επι σειράς ετών.
Φίλε εγώ δεν έχω κανένα κόλλημα με τα όπλα και τις βλητικές π@παριές που τσαμπουνάνε αβέρτα εδώ μέσα.
Γράφω τι έγινε στο δικό μου όπλο.
Εκτός αν απαγορεύεται.

Πάρε και τις φωτό με τα πάχη και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Μάντεψε από ποιά πλευρά σχίστηκε.

1000007939.jpg
1000007937.jpg
1000007938.jpg

Φίλε εγώ δεν έχω κανένα κόλλημα με τα όπλα και τις βλητικές π@παριές που τσαμπουνάνε αβέρτα εδώ μέσα.
Εκτός αν απαγορεύεται.

View attachment 79755
View attachment 79752
View attachment 79753
🤔Απ' την άλλη❓😆

Εκτός αν απαγορεύεται.

View attachment 79755
View attachment 79752
View attachment 79753
Κάνε ένα κοκκιναδι στο ακριβές σημείο,για να δω αν κ αυτή του ξαδέρφου είναι στο ίδιο σημείο‼️
Στον ξάδερφο είναι από δεξιά ,εκεί ακριβώς που ενώνεται με την αποθήκη‼️
Τυχαία εικόνα.Σε αυτό το σημείο είναι κ το έχει κολλήσει ο προηγούμενος κάτοχος‼️ο ξα το ανακάλυψε κατόπιν εορτής😆IMG_20230924_191915.jpg

Last edited:
Τι εννοεις δεν μπορεις?κοντακι και παπια δεν μπορεις νατα πουλησεις?Την καννη ή το κλειστρο με χαρτια απο αστυνομια δεν μπορεις να τα πουλησεις?Οι καννες στο car πως πουλιουνται?Φιλικα ρωταω και εγω δεν ξερω αλλα μου κανει εντυπωση.Ξερω οτι τρια μερη του οπλου δεν μπορουν να πουληθουν χωρις χαρτια η βαση,το κλειστρο και η καννη ολα τα υπολοιπα πιστευω οτι μπορεις να τα πουλησεις κανονικα....
Ότι δεν έχει SN ίσως να στο δώσει ο οπλουργός-καταστροφέας αλλά μαλάκας είναι να στο δώσει ; μπορεί να το πουλήσει αυτός.
Δεν φτάσαμε ακόμα εκεί.

Αλλά όπως και να χει ,επειδή οποίος δεν συμπεριφέρεται έτσι -πόσο μάλλον σε τέτοια οπλα-,ότι κατάλαβε κατάλαβε.

Τόσο καιρό δεν έχει εμφανιστεί με βάση τα ελληνικά δεδομένα ούτε ένας να αναφέρει βλάβη σε γνωστό μοντέλο που έχει κατηγορηθεί όσο ποτέ άλλοτε...από και με βάση αναφορές σε... αμερικανικα φορουμς

Εκείνα τα καταλαβαίνετε στο τσακ όμως...
Έχουν σχιστεί αρκετές βάσεις στις 1187 στο ίδιο ακριβώς σημείο.
Αν δεν με πιστεύεις ρώτα οπλουργούς ή μάλλον βάρα τους για να το ομολογήσουν.
Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.
Αν ρωτήσεις τον αντιπρόσωπο θα σου πει ότι δεν έχει σπάσει καμία βάση, ποτέ !!! αλλά έχει ετοιμοπαράδοτη 🤪

Τα περισσότερα όπλα δουλεύουν χρόνια έτσι χωρίς κανένα πρόβλημα.
Όταν σπάει τελείως η βάση τα δίνουν για καταστροφή.

Μην το συνεχίζεις, ξέρω πολύ καλά τι λέω.

Αν ρωτήσεις τον αντιπρόσωπο θα σου πει ότι δεν έχει σπάσει καμία βάση, ποτέ !!! αλλά έχει ετοιμοπαράδοτη 🤪

Άστα αυτά ρε τώρα κι ζουγραφα να δου που τν εχς ντ ζημιά είσυ👈
Αιντί δεν σωνουντει αυτα

Άστα αυτά ρε τώρα κι ζουγραφα να δου που τν εχς ντ ζημιά είσυ
1000007941.jpg
Κάτω από το κλείστρο χοντρικά.
Αιντί δεν σωνουντει αυτα
Τι να γράφω ρε φίλε ;
Πόσο καλά σκοτώνει το όπλο μου τις τσίχλες με τις διαστημικές κάνες και τα πορδοφύσιγγα ; 😂😂😂

Last edited:
View attachment 79764
Κάτω από το κλείστρο χοντρικά.

Τι να γράφω ρε φίλε ;
Πόσο καλά σκοτώνει το όπλο μου τις τσίχλες με τις διαστημικές κάνες και τα πορδοφύσιγγα ; 😂😂😂
Έχεις ρωτήσει πόσο πάει η βάση Βασίλη;
Έτσι από περιέργεια

Το συγκεκριμένο όπλο δεν έριξε ποτέ φουρνέλα.
Όλα εμπορικά τα περισσότερα δε φυσίγγια για μικρά φτερωτά θηράματα.
Το επανατατικό είχε αλλαχθεί 1 φορά στα 10 χρόνια περίπου.
Είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για κατασκευαστικό πρόβλημα γιατί το πάχος της βάσης διαφέρει δεξιά και αριστερά.
Μικρή διαφορά αλλά αρκετή για να μείνει πάχος πάφυλα από την πλευρά που σχίστηκε.
Κάπου είχα ανεβάσει φωτό παλιότερα με τα πάχη.

Τι θα πάθει Παναγιώτη ;
Το πολύ πολύ να σπάσει τελείως.
Δεν δέχεται πιέσεις το συγκεκριμένο σημείο.
Σχίστηκε στο πάνω μέρος του αυλακιού που κινείται ο σιδηρόδρομος εσωτερικά.
Δεν ξέρω κάποιο θραύσμα ίσως;

Μην το συνεχίζεις, ξέρω πολύ καλά τι λέω.
Οκ θα ξεκινήσω από αύριο τα τηλέφωνα και ίσως δοσω κάποια όπλα κι εγώ για να μην πάθουν τιποτα

Βάση δεν Πουλιέται … πας για αγορά Καινούργιου… η αντικατάσταση αν είναι σε εγγυηση
Αφού γράφει ο Μπιλ οτι η αντιπροσωπεία την έχει ετοιμοπαραδοτη👈αλλά αν το κόστος είναι κάνα 500€ έχεις δίκιο....δεν πουλιέται....

Status
Not open for further replies.
Back