Ολα τα υπόλοιπα εντόσθια, εξαρτήματα, ελατήρια, τα πάντα. Ο οπλουργός που μου έδωσε τη βεβαίωση για τα 4 οπλα εκανε παρτυ με τα ανταλλακτικα που μαζεψε..Ποια ειναι τα υπολοιπα?δεν εμεινε και τιποτα...
Ολα τα υπόλοιπα εντόσθια, εξαρτήματα, ελατήρια, τα πάντα. Ο οπλουργός που μου έδωσε τη βεβαίωση για τα 4 οπλα εκανε παρτυ με τα ανταλλακτικα που μαζεψε..Ποια ειναι τα υπολοιπα?δεν εμεινε και τιποτα...
Ευχαριστω για την απαντηση γιατι αυτο το ειχα απορια...Τοτε θα έχει διαγραφεί από το συγκεκριμένο όπλο που σημαίνει οτι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ετσι κι αλλιως. Τοτε βεβαιως μπορεις να το παραδώσεις, αφου στην ΑΚΚΟ θα φαινεται οτι δεν έχει καννη.
Τα σκαμπό μου και τα ......Γράφεις σε αλλη γλώσσα και τα μεταφραζεις με Google translate;
Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα όπλα που καταλήγουν στην αστυνομία ;
Στην ζούλα δεν νομίζω γιατί τα χρεώνεται αστυνομικός η καταστροφή η πλειστηριασμός.Έχω ακούσει διαφορες ιστορίες. Μέχρι και ότι πωλούνται στην ζούλα. Κανονικά νομίζω ότι πρέπει να καταστραφουν.
Μπορεί να μην βλέπω ούτε καν να τουφεκισω η να είμαι και αγράμματος ,τα αμερικανα φορουμς με καταγγελίες για τα σπασμένα και τα χαλασμένα ,μια χαρά τα διαβάζετε όμως και τα κάνετε σημαία.Γράφεις σε αλλη γλώσσα και τα μεταφραζεις με Google translate;
ΤΗ ΙΝΕ ΑΦΤΟ 25 ΜΕΤΡΟ?ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΠΟΤΑ;;Καλησπέρα σε όλο το team από καιρό αποχής κάνω come back με καινούργιο βιντεάκι με την versa max
Άρα μόνο με την συνδρομή του οπλουργου,αλλά όπου οι αριθμοί δεν παίζουν,γίνεται αλλά εφ όσον μπει κάτι στη θέση του ανταλλακτικού....Τι είναι αυτό κύριε,πως το καταντησατε έτσι?Έτσι ήταν το όπλο κύριε αστυνομε,δεν είχα χρήματα για ανταλλακτικάΔεν μπορείς να πουλήσεις κομμάτια του όπλου. Την τελευταία μέρα του κυνηγιου που έσπασε η βάση στην Φράνκι του φίλου μου ρωτησε στην αστυνομία. Ούτε το κοντάκι δεν μπορούσε να πουλήσει
Για να μιλήσεις για αξιοπιστία η αλήθεια είναι ότι πρεπει το όπλο να δουλεύει με ένταση,σκοπευτήριο,τσίχλα,να φεύγει φυσσιγγι.Εμενα η προκλήσεις αυτές μου άρεσαν,να πάρω μια καραμπίνα αναξιόπιστη και να την δουλέψω.Απο καινούργια ,μέτρηση προεκτάσεων των ελατηρίων,πλήρη λύσιμο και καθαρισμό, έλεγχο λεπτομερος για γρεζια στα κινούμενα μέρη,και πάμε.Νομίζω μόνο ότι θα αλλάζεις μέρη που δεν εχουν στοιχεία ταυτοποίησης βάση δηλ για η ρεμ δεν έχει αριθμό αλλού.Παντως έχοντας δει πολλές ρεμινγτον και περάσει και 1100 από τα χέρια μου ραγισμένη δεν έχω δει και νομίζω ότι ραγισματα σε βάση υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν υπάρχουν υπάρχουν μόνο από φουρνελα που βάζεις μέσα εκτός προδιαγραφών .Ξέρω κυνηγούς που τις έχουν χρόνια και ούτε εμπλοκή δεν έχουν κάνει οι 1100 .
Προεντασεις των ελατηριωνΓια να μιλήσεις για αξιοπιστία η αλήθεια είναι ότι πρεπει το όπλο να δουλεύει με ένταση,σκοπευτήριο,τσίχλα,να φεύγει φυσσιγγι.Εμενα η προκλήσεις αυτές μου άρεσαν,να πάρω μια καραμπίνα αναξιόπιστη και να την δουλέψω.Απο καινούργια ,μέτρηση προεκτάσεων των ελατηρίων,πλήρη λύσιμο και καθαρισμό, έλεγχο λεπτομερος για γρεζια στα κινούμενα μέρη,και πάμε.
Κάποια στιγμή μαζεύονται και τα πάνε σε αποθήκες φύλαξης του στρατούΞέρει κανείς τι γίνεται με τα όπλα που καταλήγουν στην αστυνομία ;
Τίποτα δεν είναι δεδομένο Γιάννη υπάρχει και το ενδεχόμενο της αστοχίας και όχι μόνο στις Remington σε όλες τις εταιρίες το έχουμε δειΝομίζω μόνο ότι θα αλλάζεις μέρη που δεν εχουν στοιχεία ταυτοποίησης βάση δηλ για η ρεμ δεν έχει αριθμό αλλού.Παντως έχοντας δει πολλές ρεμινγτον και περάσει και 1100 από τα χέρια μου ραγισμένη δεν έχω δει και νομίζω ότι ραγισματα σε βάση υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν υπάρχουν υπάρχουν μόνο από φουρνελα που βάζεις μέσα εκτός προδιαγραφών .Ξέρω κυνηγούς που τις έχουν χρόνια και ούτε εμπλοκή δεν έχουν κάνει οι 1100 .
Φίλε το όπλο δεν υπάρχει απλά το έχω δεύτερη σεζόν φέτος και είναι μηχανή.Καμια σχέση με την V3 που είχα.Ριχνει τα πάντα χωρίς πρόβλημα και η κανη του θερίζει.Απλα υπάρχει ένα πρόβλημα που όσοι έχουν remington το γνωρίζουν καλά αυτό.Στις κοντινές και μεσαίες αποστάσεις τα κάνει όλα τα πουλιά διαμπερές τραυματα με αποτέλεσμα να πέφτουν ζωντανά και να τα κυνηγάω.Χρειαζεται πολύ ψιλά σκάγια.ΤΗ ΙΝΕ ΑΦΤΟ 25 ΜΕΤΡΟ?ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΠΟΤΑ;;
Χαχα ωραίος ρε φίλε αλλά μην τους ανεβάζεις να βλέπουν ορισμένοι,είναι καταβολές στα 20 μέτρα όπως έλεγαν και δεν τους κάθετε καλά.
Καλά κυνήγια Στέλιο και από εδώ καλοριζικο το εργαλείο ξανα
Καλορίζικη φίλε και πάλι έχουμε αυτές τις κάννες,ίδιες κομπετισιον g3 ειναιΦίλε το όπλο δεν υπάρχει απλά το έχω δεύτερη σεζόν φέτος και είναι μηχανή.Καμια σχέση με την V3 που είχα.Ριχνει τα πάντα χωρίς πρόβλημα και η κανη του θερίζει.Απλα υπάρχει ένα πρόβλημα που όσοι έχουν remington το γνωρίζουν καλά αυτό.Στις κοντινές και μεσαίες αποστάσεις τα κάνει όλα τα πουλιά διαμπερές τραυματα με αποτέλεσμα να πέφτουν ζωντανά και να τα κυνηγάω.Χρειαζεται πολύ ψιλά σκάγια.
Είναι καθαρά υποκειμενικό αυτό ,όντως ισχύει. Υποκειμενικό γιατί σε κάποιους τους "αλλάζει" τα φυσίγγια τους.Φίλε το όπλο δεν υπάρχει απλά το έχω δεύτερη σεζόν φέτος και είναι μηχανή.Καμια σχέση με την V3 που είχα.Ριχνει τα πάντα χωρίς πρόβλημα και η κανη του θερίζει.Απλα υπάρχει ένα πρόβλημα που όσοι έχουν remington το γνωρίζουν καλά αυτό.Στις κοντινές και μεσαίες αποστάσεις τα κάνει όλα τα πουλιά διαμπερές τραυματα με αποτέλεσμα να πέφτουν ζωντανά και να τα κυνηγάω.Χρειαζεται πολύ ψιλά σκάγια.
Θυμάμαι είχες ανεβάσει πριν από αρκετό καιρό ένα βίντεο ,εσύ βερσα και κάποιος g3 σε πολύ ψηλωμενα αγριοπερίστερα.αληθεια το φυσίγγια ρίχνατε?Καλησπέρα σε όλο το team από καιρό αποχής κάνω come back με καινούργιο βιντεάκι με την versa max