Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δε με πειράζει Δημήτρη, από όταν πήρα το 870 deer το 95%των εξορμήσεων με αυτό πήγαινα μέχρι και για τρυγόνι πήγα μέσα σε ηλιόσπορο με τη κάνη slug 51εκ. χωρίς το πίσω κλησιοσκοπιο και πήρα τρυγόνια το επαναληπτικό μου άρεσε περισσότερο.η Win είναι πολύ ωραίο όπλο αλλά το έφαγε η ντουλάπα. Πήρα φέτος και το maverick 88 με 71εκ με τσοκ που ήθελα ένα και έχω και επαναληπτικό με κάνη με ρίγα και τσοκ.τα Ρεμί με κέρδισαν όλη η φιλοσοφία τους. Τη win τη πήρε ένα μέλος του forum και θα την χαρεί και χαίρομαι και εγώ πολύ που την έδωσα σε κάποιον που την χαίρεται και θα την εκτιμήσει.
Ολα καλα αυτα εχω κι εγω τετοια οπλα και κυνηγαω.ανταλλακτικα γιοκ ομως

🤭b e r e t t a
Για την 390 που την ξέρω από συνκυνηγό μου και έχω άποψη, συμφωνώ απόλυτα. Χωρίς να εννοώ ότι τα άλλα μοντέλα δεν είναι καλά, αλλά η 390 μου δίνει την αίσθηση ότι δε πρόκειται να χαλάσει ποτέ.

Τώρα αυτό με τα ανταλλακτικα για remi το ακούω 25 χρ .
Ποτέ δεν ζήτησε η premier ούτε εξωλκεα , ούτε πιστόνια , ούτε τπτ . Μόνο λάστιχακια κάθε σεζόν προλειπτικα . Αυτά .
Ρίχνεις πολλά φυσίγγια φίλε μου?

Εδω φιλος παραγγειλε ασφαλειες και του στειλαν συνεργειου αντι τις κανονικες.

Εδω η αντιπροσωπεια που δεν στοκαρει προτεινει ανταλλακτικα απο συνεργειο αυτοκινητων λαστιχακια.

Μ αρεσει μετα για τα φυσιγγια που αν παθει κατι το οπλπ,στην λενε πως δεν ερηξες ρεμινγκτον να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Aυτο να μου πεις εδώ δεν υπάρχει για Winchester και Browning
Αυτο θα εγραφα.αλλα υπαρχουν οπλουργοι που ξερουν και που πονανε και να φτιαξουν ανταλλακτικα πχ ελατηριο πιστονιου,επιδιορθωση πυρου που σπαει στο κλειστρο κλπ

Καλημέρα παίδες ...
Ο εξωλκέας της 1196 που έχω είναι της 1100 ή της 1187 .. τι διαφορές μπορεί να έχει η 1100 με την 1187 και την 1196 ..?
Θέλω να παραγγείλω έναν και δεν ξέρω σε ποιο πρότυπο να καταλήξω... της 1100 ή της 1187 ..?
Λίγο που το έψαξα σε αμερικανικα φόρουμ το 1197 είναι ελαφρομενη έκδοση του 1187 οπότε θεωρητικά θα παίρνει τον εξολκεα της 1187. Το 1187 φορά λίγο παχύτερο εξολκεα από το 870/1100 για μεγαλύτερη αντοχή. Στο 870 μου ο εξολκεας έχει πάχος 3 χιλιοστά και μήκος 13 χιλιοστά περιπου

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back