Ωραίο Βίντεο και ωραίες τουφεκιές... !!!
Ωραιότατο βίντεο με ωραία σβησιματα
Δεν έχω διαβάσει πουθενά να αναφέρεται οτι είναι η light contour. Όμως πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να τηλεφωνήσεις στον Διαμαντόπουλο.Καλησπέρα σε όλους, Γνωρίζει κάποιος αν η κάνη της Remington 1187 sportsman synthetic 12ga 3" του συνθετικού μοντέλου προσφοράς στα 790€είναι η ελαφρομενη κάνη light contour, ή η νορμάλ με τα κανονικού πάχους τοιχώματα κάνης και αυξημένου βάρους; ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
Τώρα σώθηκε.Δεν έχω διαβάσει πουθενά να αναφέρεται οτι είναι η light contour. Όμως πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να τηλεφωνήσεις στον Διαμαντόπουλο.
Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ρώτησα μόλις στο Διαμαντόπουλο την κανονική φοράει όπως την θελω.Δεν έχω διαβάσει πουθενά να αναφέρεται οτι είναι η light contour. Όμως πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να τηλεφωνήσεις στον Διαμαντόπουλο.
Όχι εντάξει με εξυπηρέτησαν Κώστα ευγενικός ο υπάλληλος.Τώρα σώθηκε.
Η κάννη light contour την διέθετε η 1187 premier. (Δηλαδή η ποιο ακριβή σειρά της remi.Καλησπέρα σε όλους, Γνωρίζει κάποιος αν η κάνη της Remington 1187 sportsman synthetic 12ga 3" του συνθετικού μοντέλου προσφοράς στα 790€είναι η ελαφρομενη κάνη light contour, ή η νορμάλ με τα κανονικού πάχους τοιχώματα κάνης και αυξημένου βάρους; ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
Δε παίρνεις κανά ελατήριο (επανάταξης και αποθήκης) να χεις, αν είναι φτηνά?Όχι εντάξει με εξυπηρέτησαν Κώστα ευγενικός ο υπάλληλος.
Πρόσεξε και την κωλοβαφή που έχει. Βάζε λαδάκι σπάταλοΌχι εντάξει με εξυπηρέτησαν Κώστα ευγενικός ο υπάλληλος.
Θα πάρω και από αυτά.. τώρα παραγγειλα εξωλκέα volquartsen που δεν έχει τα γνωστά θέματα.. και τον περιμένω και πήρα oring viton για μια 10ετία .Δε παίρνεις κανά ελατήριο (επανάταξης και αποθήκης) να χεις, αν είναι φτηνά?
Προσέχω προσέχω το 870 ακόμα σαν καινούργιο το έχω βάζω τα λαδακια μου στο μέλλον το 1187 θέλω να το κάνω ceracoteΠρόσεξε και την κωλοβαφή που έχει. Βάζε λαδάκι σπάταλο
Σωστός. Κι εγώ στη 1100 τα είχα πάρει τα viton. Ένα σακουλάκι με 10 ο ριγκ, τα 2 ελατήρια και το ταφ που σπρώχνει το επανατατικό ελατήριο.Θα πάρω και από αυτά.. τώρα παραγγειλα εξωλκέα volquartsen που δεν έχει τα γνωστά θέματα.. και τον περιμένω και πήρα oring viton για μια 10ετία .
Είναι τανκ η 1187, δεν έχει ανάγκη, σκέτο ατσάλι είναι. Το λαδάκι αρκεί.Προσέχω προσέχω το 870 ακόμα σαν καινούργιο το έχω βάζω τα λαδακια μου στο μέλλον το 1187 θέλω να το κάνω ceracote
Φίλε μου τα oring viton πόσο τα πήρες γτ θέλω να πάρω δικά μου και του κουνιάδου μου γτ προχτές έμεινε σε κυνήγι πέρδικας για ένα περίεργο λόγο δεν κόπηκε το ,oring αλλά φούσκωσε και δεν έβγαινε η κανη και δεν εσκαγε τα φυσίγγια πρώτη φορά το είδα αυτό..Και ξέρεις τι είναι να είσαι για πέρδικα 3ωρες μακριά από το αμάξι τα σκυλιά να φερμαρουν και απλά να είσαι θεατής για ένα κολολαστιχακιΘα πάρω και από αυτά.. τώρα παραγγειλα εξωλκέα volquartsen που δεν έχει τα γνωστά θέματα.. και τον περιμένω και πήρα oring viton για μια 10ετία .
Την είχα πατήσει με μία Manufrance Perfex σε πέρδικες και μετά αγόρασα καινούργιο όπλοΦίλε μου τα oring viton πόσο τα πήρες γτ θέλω να πάρω δικά μου και του κουνιάδου μου γτ προχτές έμεινε σε κυνήγι πέρδικας για ένα περίεργο λόγο δεν κόπηκε το ,oring αλλά φούσκωσε και δεν έβγαινε η κανη και δεν εσκαγε τα φυσίγγια πρώτη φορά το είδα αυτό..Και ξέρεις τι είναι να είσαι για πέρδικα 3ωρες μακριά από το αμάξι τα σκυλιά να φερμαρουν και απλά να είσαι θεατής για ένα κολολαστιχακι
b e r e t t aΤην είχα πατήσει με μία Manufrance Perfex σε πέρδικες και μετά αγόρασα καινούργιο όπλο
Παραλίγο να την κάνω ακόντιο
Φίλε δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να πάθεις κάτι τέτοιο σε κυνήγι...Την είχα πατήσει με μία Manufrance Perfex σε πέρδικες και μετά αγόρασα καινούργιο όπλο
Παραλίγο να την κάνω ακόντιο
Δε με πειράζει Δημήτρη, από όταν πήρα το 870 deer το 95%των εξορμήσεων με αυτό πήγαινα μέχρι και για τρυγόνι πήγα μέσα σε ηλιόσπορο με τη κάνη slug 51εκ. χωρίς το πίσω κλησιοσκοπιο και πήρα τρυγόνια το επαναληπτικό μου άρεσε περισσότερο.η Win είναι πολύ ωραίο όπλο αλλά το έφαγε η ντουλάπα. Πήρα φέτος και το maverick 88 με 71εκ με τσοκ που ήθελα ένα και έχω και επαναληπτικό με κάνη με ρίγα και τσοκ.τα Ρεμί με κέρδισαν όλη η φιλοσοφία τους. Τη win τη πήρε ένα μέλος του forum και θα την χαρεί και χαίρομαι και εγώ πολύ που την έδωσα σε κάποιον που την χαίρεται και θα την εκτιμήσει.Φιλε ολα καλα,ν ατο προσεχεις το οπλο,αλλα θα μετανιωσεις που την εδοσες την sx3