Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλή η auto 5, κι εμένα μου αρέσει και μου κεντρίζει το ενδιαφέρον και ίσως να αγοράσω μία, έτσι για να την έχω (αυτή τη δίχρωμη). Όμως αν είναι τόσο καλή, γιατί δεν τις χρησιμοποιούν και τόσο πολύ? Δεν τις ξέρω, αλλά μου φαίνεται ότι είναι δύσχρηστο όπλο.
Ειναι αρκετα βαρυ οπλο, το light που μαλλον ειναι αυτο που σου αρεσει, ζυγιζει 3600.

Καλή η auto 5, κι εμένα μου αρέσει και μου κεντρίζει το ενδιαφέρον και ίσως να αγοράσω μία, έτσι για να την έχω (αυτή τη δίχρωμη). Όμως αν είναι τόσο καλή, γιατί δεν τις χρησιμοποιούν και τόσο πολύ? Δεν τις ξέρω, αλλά μου φαίνεται ότι είναι δύσχρηστο όπλο.
Αν δεν έχεις δει αυτή την παρουσιαση αξίζει να το κάνεις μιας που είσαι κ οπλοφιλος.....

https://outdoortv.gr/αφιέρωμα-στη-θρυλική-browning-auto-5/

Βαζεις τα φυσιγηια και ριχνεις καθολου δυσχρηστο και το καλυτερο εινι τοσα χρονια πιος νομιζεις τος εχει λυσει για ζωστο καθαρισμο κανεις αχαχαχαχ

Γιατί αυτοί που τις πρωτοπήραν πέθαναν ή γέρασαν, και οι επόμενοι όπως είναι φυσικό κοιτάνε για κάτι πιό εύκολο,άνετο και απλό
Υπάρχουν και εξαιρέσεις που το γουστάρουν σαν όπλο και συνεχίζουν να πηγαίνουν για κυνήγι παρόλο την πολυπλοκότητά του
Ποιά λές δίχρωμη;
Έχω δει κάποιες με άσπρη βάση ή και άσπρη σκανδαλοθήκη

Last edited:
Δύο είναι οι κύριες αιτίες, το μεγάλο βάρος , και το υψηλότερο κόστος κατασκευής σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλο μηχανισμό. Στην χρήση επίσης δυο μειονεκτηματα, το ένα αναφέρθηκε στο βίντεο και είναι η ρύθμιση εκ των προτέρων για ελαφριές ή βαριές γομώσεις και το δεύτερο και σημαντικό που είναι η δύναμη με την οποία τερματίζει η κάννη όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος λειτουργίας. Αυτό γίνεται αρκετά βίαια και πέρα από την καταπόνηση του όπλου μεταφέρει και στον χρήστη δονήσεις και θορύβους από τα μηχανικά μέρη.

Επίσης αν και εκτός θέματος θεωρώ ανεπιτρεπτη ( στον αξιολογοτατο και συμπαθέστατο κατά τα άλλα Χατζιωτη), την θέση που εξέφρασε για την ολοκλήρωση της καύσης στα 31 <ακριβώς > εκατοστά και στα όσα συμπερασματα παραπέμπει αυτός ο ισχυρισμός. Είναι πολύ λεπτό θέμα που καλύτερα να αγνοείται πλήρως από κάθε χρήστη όπλων παρα να βασίζεται σε τέτοιες λανθασμένες αντιλήψεις.

έχω εκφράσει και την απορία γιατί δε παράγουν πια ελατηρίου. Θεωρώ ότι είναι αξιόπιστος μηχανισμός εφόσον στηρίζεται σε νόμους της φυσικής.
Γενικά όσα λιγότερα κινούμενα μέρη έχει ένας μηχανισμός τόσο πιο εύκολο να φτιαχτεί είναι, να ρυθμιστεί και είναι πιο αξιόπιστος.

Γενικά όσα λιγότερα κινούμενα μέρη έχει ένας μηχανισμός τόσο πιο εύκολο να φτιαχτεί είναι, να ρυθμιστεί και είναι πιο αξιόπιστος.
Γι'αυτό λέω μονοκανο baikal με τσοκακυα και αυτόματο εξολκεα και πορτινγκ και ησυχασες όπλο για τουλάχιστον 3 γενιές

Γι'αυτό λέω μονοκανο baikal με τσοκακυα και αυτόματο εξολκεα και πορτινγκ και ησυχασες όπλο για τουλάχιστον 3 γενιές
Και τα benelli sl80 ,es100 και τα συναφή μοντέλα με τον συγκεκριμένο μηχανισμό λειτουργίας εξαιρετικά αξιόπιστα. Καλή συντήρηση να υπάρχει και δεν βγάζουν εύκολα πρόβλημα, οποιοδήποτε εργαλείο κι αν είναι αυτό.

Ισχυει οτι λες...
Αλλά δεν προκειται να παρει κάποιος μονοκαννο για αυτο τον λόγο..
Θα το κάνει μόνο εφόσον του αρεσουν αυτα τα όπλα, πραγμα το οποίο σημαίνει ότι έχει αποβάλλει κ κάποια πραγματα από το μυαλό του η δεν τον αφορουν.....

Νομίζω ότι ειναι αστείο να μιλάμε για αξιοπιστια όσο αφορά τα "επώνυμα" όπλα που προέρχονται από δοκιμασμένους μηχανισμους...
Από εκεί κ περα μικροζημιες όλα μπορεί να βγάλουν, εργαλεία είναι......
Και κάτι τρέχει..........
Όλα φτιάχνονται κ μακάρι να ειχαμε κ εμεις την ίδια.....μακροζωία με τα όπλα μας......

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back