Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και εσεις που κρυβεστε πισω απο ενα προφιλ πολλα λετε με τη μασκα σας οταν μιλανε οι μεγαλοι και κάνουνε χαβαλε λενε και κανα σωβαρο αυτοι που νιωθουν να μη τους καταλαβενουν να μη τους πιανουν δηλαδη και παρεξυγιουντε και σημερα δυο τετιοι πεταχτικαν που βγαζουνε χαζους ολους και μινανε εκτός φορουμ αυτοι λογο τρομερης σοφιας που τους διακρινει απεχουν απο δω ρε καλα κανετε να τα λετε μεταξυ σας μπραβο
Τολάρας, εγγύηση.

Πάντως ρε φίλε μπορεί να είμαστε και λάθος.
Αν πηγαίναμε 1 φορά τον μήνα κυνήγι και ρίχναμε 10 τσιχλοφύσιγγα μπορεί να ήταν τέρατα αξιοπιστίας οι Rem. 🤣 😂

Κώστα σήμερα χάιδευα μια Auto5 light twelve.
Το λέω με κάθε σοβαρότητα. ΟΠΛΑΡΑ.
Οι άνθρωποι δεν τσιγκουνεύονταν το ατσάλι.
Βαρύ όπλο όμως, είναι και η light ...
Εχω την AUTO5 (Light 12) του 1977 με 71 ποντους κάνη και τσοκ σταθερο Μισό. (τοτε το σημείωναν με ** καθώς δεν είχε προκύψει η ...τσοκίτιδα).
Βάρος 3.600 γραμμαρια οσο ΑΚΡΙΒΩΣ και η Remington 11-87 Premier Light Contour του 2005 με κανη 71 εκ. και REM τσοκ.
Οσο για το βαρος του οπλου νομιζω οτι είναι σχετικό, άμα "αγαπάς" το οπλο σου και δεν του φορτώνεις ...αυτουνού τις κουτουράδες σου. Περπατητό 4 ωρες και δεν το ...μετανιώνω με το REM, οταν δεν πέρνω το 20αρι για να προκαλώ τον εαυτό μου με λιγοτερα γραμμαρια.

Δηλαδη ο γιαννης ο φιλος μου και συγκηνηγος που εχει το ταδε οπλο και ολο και καθε φορα πεφτουν διαφορα απο μεσα δε μου φτανει πρεπει να παρω και γω να πεδεβομε και μετα να μιλαω
Ποιο όπλο είναι αυτό που πέφτουν εξαρτήματα από μέσα κάθε φορά Tolis ? στα 47 όπλα που είχα- έχω ,μια φορά είχε σπάσει το πιστόνι από την franchi 612 vario press κι τπτ άλλο . Την ξανά πήρα σαν 712 VSGL κι τέρας αξιοπιστίας . Όλα τα υπόλοιπα ποτέ δεν είχαν πάθει κάτι κι όλες οι μαρκες . Τώρα για τα remi που τα δουλεύω από το 1993 κι όλα τα μοντέλα , ποτέ δεν ζήτησαν ανταλλακτικό . Ούτε τα beretta ούτε τα benelli . Κι βέβαια πρέπει να υπάρχει συζήτηση για ζημιές η για επαίνους σε κάτι καλό γιατι άλλωστε γ αυτό είναι τα forum. Αλλα με αποδείξεις. Μάσκα δεν έχω αν το είπες για μένα . Έχω βάλει πολλές φορές φωτό εδώ ποιος είμαι.
φιλικα απάντησα .

στα 47 όπλα που είχα
Εμ πως να σου χαλάσει όπλο μετά ρε φίλε ?
Πρέπει να φτάσεις 470 χρονών για να δεις βλάβη.
Αλλα με αποδείξεις.
Βαριόμαστε να ακούμε μετά ότι βάζαμε φουρνέλα φυσίγγια.
Πάντα κάτι άλλο φταίει εκτός από το όπλο, ειδικά αν είναι Rem.

Ποιο όπλο είναι αυτό που πέφτουν εξαρτήματα από μέσα κάθε φορά Tolis ? στα 47 όπλα που είχα- έχω ,μια φορά είχε σπάσει το πιστόνι από την franchi 612 vario press κι τπτ άλλο . Την ξανά πήρα σαν 712 VSGL κι τέρας αξιοπιστίας . Όλα τα υπόλοιπα ποτέ δεν είχαν πάθει κάτι κι όλες οι μαρκες . Τώρα για τα remi που τα δουλεύω από το 1993 κι όλα τα μοντέλα , ποτέ δεν ζήτησαν ανταλλακτικό . Ούτε τα beretta ούτε τα benelli . Κι βέβαια πρέπει να υπάρχει συζήτηση για ζημιές η για επαίνους σε κάτι καλό γιατι άλλωστε γ αυτό είναι τα forum. Αλλα με αποδείξεις. Μάσκα δεν έχω αν το είπες για μένα . Έχω βάλει πολλές φορές φωτό εδώ ποιος είμαι.
φιλικα απάντησα .
Γενικα μιλισα και ξερεις πολλοι κρυβοντε
αλιως θα σου απανταγα απευθιας στο ποστ σου αλλα εαν τα 612 κ 712 ειναι τερατα αξιοπιστιας με ολη την χωρα να ψαχνει κλείστρο που οπιος την κυνηγαει συστιματικα εχει αλλαξει τρεια τι να πω φιλε κανενα δε χαλαει αλλα λογικο αλλα δε γραφεις ηλικια να κανω λογαριασμο αν αλλαξες 47 οπλα τη χρηση να εχουν δει δε σου απαντω για να μαλωσουμε κουβεντα κανουμε α και για τα ρεμι ναι ειμαι λατρης 870 τα αλλα αστο οπως τα λες δε θελουν τιποτα αμα βρεις το κοματι ξαναβαζεις το ιδιο κι αλλος ελεγε δεν επαυε τιποτα το δικο του αλλα σε συμπασχοντες τα ομολογαγε ολα αχχαχαχχ

Εμ πως να σου χαλάσει όπλο μετά ρε φίλε ?
Πρέπει να φτάσεις 470 χρονών για να δεις βλάβη.

Βαριόμαστε να ακούμε μετά ότι βάζαμε φουρνέλα φυσίγγια.
Πάντα κάτι άλλο φταίει εκτός από το όπλο, ειδικά αν είναι Rem.
Κοιτα αμα σου χαλασει το μπενελλι σε μενα πες το μου δε θα το πω πουθενα στους αλλομαρκους οχι προσεξε καλα !!!!

Γενικα μιλισα και ξερεις πολλοι κρυβοντε
αλιως θα σου απανταγα απευθιας στο ποστ σου αλλα εαν τα 612 κ 712 ειναι τερατα αξιοπιστιας με ολη την χωρα να ψαχνει κλείστρο που οπιος την κυνηγαει συστιματικα εχει αλλαξει τρεια τι να πω φιλε κανενα δε χαλαει αλλα λογικο αλλα δε γραφεις ηλικια να κανω λογαριασμο αν αλλαξες 47 οπλα τη χρηση να εχουν δει δε σου απαντω για να μαλωσουμε κουβεντα κανουμε α και για τα ρεμι ναι ειμαι λατρης 870 τα αλλα αστο οπως τα λες δε θελουν τιποτα αμα βρεις το κοματι ξαναβαζεις το ιδιο κι αλλος ελεγε δεν επαυε τιποτα το δικο του αλλα σε συμπασχοντες τα ομολογαγε ολα αχχαχαχχ
H 712 δουλεψε βαλτο τότε που πήγαινα κι όχι δεν είχα κανένα πρόβλημα .με μια πολύ καλή κάννη ( όπως είχαν τα franchi τότε ). Η versa max ρίχνει μόνο 3 &3,5 in χωρίς κιχ . Ρίχνει πολλά φυσίγγια θα μου πεις ? Όχι φυσικα γιατί είναι το κυνήγι αυτό που δεν καταναλώνεις πολλά .
ολες οι browning που έχουν βγει πέρασαν από τα χέρια μου χωρίς τπτ . Όπως κι τα αλλά όπλα εκτός από αναλώσιμα όπως ελατήρια .49 είμαι Κι λογικό να μην έχουν δει χρήση χιλιάδων φυσιγγίων . Αλλά ένας κυνηγος που ρίχνει γύρω στα 500 φυσίγγιατην σεζόν όχι δεν θα βγελιε κάτι καμία μάρκα είναι η γνώμη μου εκτός αν είναι ατυχος .τα μισά όπλα είναι πλέον σε χέρια γνωστών κι δεν ζητήσαν κάτι . Συμφωνώ μαζί σου σε ένα μόνο. Η auto5 που την έχουν πολλααααααα χρόνια μερικοί στην παρέα , δεν έχει ζητήσει όντως τπτ .Εχω μια αριχτη χωρίς ρίγα κι θα την επερνα μαζί μου αλλά το κοντάκι της δεν θέλει να συνεργαστεί μαζι μου …….

Η φωτό της κάνης γράφει : Εθνικό Εργοστάσιο Πολεμικών Όπλων - Χερστάλ - Βέλγιο.

1 άστρο - σπέσιαλ ατσάλι - διαμέτριμα 12 - θαλάμη 2 και 3/4 ....
Συμπληρώνω κάτι γνωστό. Το οπλο έχει φτιαχτεί στο Βελγιο και πριν το 1976 που η παραγωγή μεταφερθηκε στην Ιαπωνία οπου και ξεκινησε η συνεργασία με την MIROKU και έτσι προέκυψε και τα CITORI όπως ονομαζονται τα ιαπωνικά-Browning Δίκανα

Από αυτά καταλαβαίνεις τίποτα Σπύρο ?
1* βλέπω.

View attachment 83072

View attachment 83070 View attachment 83071
* υποδηλώνει πλήρες τσοκ (F).
*- υποδηλώνει βελτιωμένο τροποποιημένο τσοκ (IM).
** δηλώνει τροποποιημένο τσοκ (M).
**- υποδηλώνει βελτιωμένο τσοκ κυλίνδρου (IC).
Το **$ υποδηλώνει σκίτσο (SK).
*** υποδηλώνει οπή κυλίνδρου (CYL).

Κώστα σήμερα χάιδευα μια Auto5 light twelve.
Ξέρεις ότι την σιχαινόμουνα σαν σουλούπι.
Έχω αρχίσει να την ερωτεύομαι.
Το λέω με κάθε σοβαρότητα.
ΟΠΛΑΡΑ.
Κοίταζα λεπτομέρειες.
Οι άνθρωποι δεν τσιγκουνεύονταν το ατσάλι.
Αν κάνει εμπλοκές δεν ξέρω, ο τύπος δεν την καθαρίζει ποτέ, αλλά δεν ρίχνει και πολλά φυσίγγια.
Γουρουνάς.
Βαρύ όπλο όμως, είναι και η light ...
Άμα σου πω τώρα ότι κι εγώ έχω αρχίσει να τη συμπαθώ.... Ίδιως κάποιες δίχρωμες (νομίζω με αλουμινένια βάση). Δε τις ξέρω καθόλου πάντως, ούτε καν την έχω πιάσει στα χέρια μου.
Αυτή και την AL48.
Αν τη λύσεις πρόσεξε τι κατσαβίδια θα χρησιμοποιήσεις. Αν δεν έχεις οπλουργικά ίσια, τρόχισε κανονικά.

Status
Not open for further replies.
Back