Να πάρει άλλη. Μ' αυτή θα γεράσει; Είναι καιρός για ανανέωση, βαρεθηκαμε να τον βλέπουμε μ' αυτή.Εεε οχι και παλιογρια, και με τι θα κυνηγαει μετα, με τη νεροσωληνα????
Να πάρει άλλη. Μ' αυτή θα γεράσει; Είναι καιρός για ανανέωση, βαρεθηκαμε να τον βλέπουμε μ' αυτή.Εεε οχι και παλιογρια, και με τι θα κυνηγαει μετα, με τη νεροσωληνα????
Να τον ''χαλασεις'' προσπαθεις, να γινει σαν και σενα????Να πάρει άλλη. Μ' αυτή θα γεράσει; Είναι καιρός για ανανέωση, βαρεθηκαμε να τον βλέπουμε μ' αυτή.
Να πάρει άλλη. Μ' αυτή θα γεράσει; Είναι καιρός για ανανέωση, βαρεθηκαμε να τον βλέπουμε μ' αυτή.
Τη maxus
Μου έσπασε εμένα στην μαξους στα 7 χρόνια χρυσής μου έφτιαξε ο γιαννης( κοντακας) σε μάστορα που φτιάχνει ελατήρια 5 με κοστος 7/8€ αν θημαμαι καλά για να μπει όμως θέλει πρέσα δεν μπορις να το Βάλεις με το χέρι από τοτε δεν έχει κάνη κιχ …ξόδεψα τσάμπα λεφτά σα καινούργιο πιστόνι.. το ίδιο έχει και η sx3Τα ελατηρια της χ3 που εσπαγαν εφταιγε το υλικο και η κατεργασια Τα ελατηρια που εφτιαξα σε σοβαρη εταιρια δεν σπανε με τιποτα του λαχιστον αυτα 180 πιστονια που επισκευασα
τον εχεις πεθαίνει λέμεΔε παίρνεις κανά ελατήριο (επανάταξης και αποθήκης) να χεις, αν είναι φτηνά?
Είναι τανκ η 1187, δεν έχει ανάγκη, σκέτο ατσάλι είναι.
Μονο ενα δυχτακι θες να απλωνεις στο καρτερι σου αυτα για τις ελιες οτι πεσει το ξαναβρισκεις και εισαι προτος κασελακι με μιτοτσιμπιδα πενσες ποντες και μια συρματοκολληση και εισαι μια χαρα αλιως συγκυνιγο το @vagosbenelli
Δεν παθαίνει ποτέ τίποτα !!!
Εγγύηση ...
Δεν παθαίνει ποτέ τίποτα !!!
Εγγύηση ...
Ρε σεις τι λέτε και ακούει ο άνθρωπος? Είστε εγκάθετοι. Όλος ο κόσμος αγαπάει ρεμι.Μονο ενα δυχτακι θες να απλωνεις στο καρτερι σου αυτα για τις ελιες οτι πεσει το ξαναβρισκεις και εισαι προτος κασελακι με μιτοτσιμπιδα πενσες ποντες και μια συρματοκολληση και εισαι μια χαρα αλιως συγκυνιγο το @vagosbenelli
Ιδίως οι οπλουργοιΡε σεις τι λέτε και ακούει ο άνθρωπος? Είστε εγκάθετοι. Όλος ο κόσμος αγαπάει ρεμι.
Εγω τα λεω οπως ειναι για ολα και πρωτα για τη μπενελλι αχαχαψχα τωρα εχω μπαικαλ και δε με πιανει κανενας αχαχαχαχαχ αλλη κατηγορια πατεριτσαςΡε σεις τι λέτε και ακούει ο άνθρωπος? Είστε εγκάθετοι. Όλος ο κόσμος αγαπάει ρεμι.
Δίκιο έχεις, αλλά όλο και κάτι κερδίζεις όμως. Με τον καιρό μαθαίνεις πως να φιλτράρεις.υπάρχουν πολλές κατηγορίες κυνηγών στα forum. Είναι αυτοί που κυνηγάνε τακτικά .
Αυτοί που θέλουν να κυνηγάνε τακτικά αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν μπορούν να πάνε .
Είναι αυτοί που πάνε 1 φορά τον μήνα για καμία τσίχλα .
Και είναι αυτοί που κάνουμε ένα φραπέ κι καθόμαστε να σχολιάσουμε όλα τα θέματα σε forum όπως εδώ μέσα χωρίς να έχουμε ιδέα περί τίνος πρόκειται .
ένας λόγος που σταμάτησα να ασχολουμε εδώ μέσα , είναι γιατί η συζήτηση πάει ηλικίες 12 ετών κύριοι .
Τα browning άχρηστα . Τα remi θες ανταλλακτικά . Τα Benelli για πάσσαλο .και τι δεν έχουμε διαβάσει εδώ μέσα .
Κι πολύ αμφίβολο αν αυτοί που έχουν άποψη τα έχουν κρατήσει ποτέ στα χέρια τους .
Αυτά .
Μέσα από συζητήσεις έχουν βοηθηθεί πολλοί σε μελλοντικές αγορές, αλλά και ο κάθε κάτοχος ξέρει πολύ καλύτερα το όπλο που κατέχει , αλίμονο σε αυτόν που επιρρεαζεται σε οτιδήποτε γράφεται χωρίς να το διασταυρώσει με επαγγελματίες του είδους.υπάρχουν πολλές κατηγορίες κυνηγών στα forum. Είναι αυτοί που κυνηγάνε τακτικά .
Αυτοί που θέλουν να κυνηγάνε τακτικά αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν μπορούν να πάνε .
Και είναι αυτοί που κάνουμε ένα φραπέ κι καθόμαστε να σχολιάσουμε όλα τα θέματα σε forum όπως εδώ μέσα χωρίς να έχουμε ιδέα περί τίνος πρόκειται .
ένας λόγος που σταμάτησα να ασχολουμε εδώ μέσα , είναι γιατί η συζήτηση πάει ηλικίες 12 ετών κύριοι .
Τα browning άχρηστα . Τα remi θες ανταλλακτικά . Τα Benelli για πάσσαλο .και τι δεν έχουμε διαβάσει εδώ μέσα .
Κι πολύ αμφίβολο αν αυτοί που έχουν άποψη τα έχουν κρατήσει ποτέ στα χέρια τους .
Αυτά .
Δηλαδη ο γιαννης ο φιλος μου και συγκηνηγος που εχει το ταδε οπλο και ολο και καθε φορα πεφτουν διαφορα απο μεσα δε μου φτανει πρεπει να παρω και γω να πεδεβομε και μετα να μιλαωυπάρχουν πολλές κατηγορίες κυνηγών στα forum. Είναι αυτοί που κυνηγάνε τακτικά .
Αυτά .
Νικο καλά τα λές, γενικά. Αλλά άμα ψάχνουμε να βρούμε και να μιλήσουμε κάποιον που ταιριάζουμε απόλυτα και μας αρεσει ΟΤΙ λέει θα μείνουμε μονοι μας. Κι εγώ θέλω "παρεα", να με ανέχεται και να τους ανέχομαι. Να με πειράζουν αλλά να δέχονται και την πλάκα. Οσο για το ψώνιο του καθενός ΜΑΣ να είμαστε καλά να το απολαμβάνουμε χωρίς να κάνουμε κακό!! Καλό βράδυ με καλή διάθεσηυπάρχουν πολλές κατηγορίες κυνηγών στα forum. Είναι αυτοί που κυνηγάνε τακτικά .
Αυτά .
Κώστα σήμερα χάιδευα μια Auto5 light twelve.Ρε σεις τι λέτε και ακούει ο άνθρωπος? Είστε εγκάθετοι. Όλος ο κόσμος αγαπάει ρεμι.