Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να πάρει άλλη. Μ' αυτή θα γεράσει; Είναι καιρός για ανανέωση, βαρεθηκαμε να τον βλέπουμε μ' αυτή.

Δεν αλλάζω εύκολα όπλα φίλε μου. Και την μπενελλα την κυνηγησα πολλά χρόνια. Απλά την μαξους την είχα αρρώστια από όταν βγήκε

Τα ελατηρια της χ3 που εσπαγαν εφταιγε το υλικο και η κατεργασια Τα ελατηρια που εφτιαξα σε σοβαρη εταιρια δεν σπανε με τιποτα του λαχιστον αυτα 180 πιστονια που επισκευασα
Μου έσπασε εμένα στην μαξους στα 7 χρόνια χρυσής μου έφτιαξε ο γιαννης( κοντακας) σε μάστορα που φτιάχνει ελατήρια 5 με κοστος 7/8€ αν θημαμαι καλά για να μπει όμως θέλει πρέσα δεν μπορις να το Βάλεις με το χέρι από τοτε δεν έχει κάνη κιχ …ξόδεψα τσάμπα λεφτά σα καινούργιο πιστόνι.. το ίδιο έχει και η sx3

🤣
Δεν παθαίνει ποτέ τίποτα !!! 🤣
Εγγύηση ...
Μονο ενα δυχτακι θες να απλωνεις στο καρτερι σου αυτα για τις ελιες οτι πεσει το ξαναβρισκεις και εισαι προτος κασελακι με μιτοτσιμπιδα πενσες ποντες και μια συρματοκολληση και εισαι μια χαρα αλιως συγκυνιγο το @vagosbenelli

🤣
Δεν παθαίνει ποτέ τίποτα !!! 🤣
Εγγύηση ...
Μονο ενα δυχτακι θες να απλωνεις στο καρτερι σου αυτα για τις ελιες οτι πεσει το ξαναβρισκεις και εισαι προτος κασελακι με μιτοτσιμπιδα πενσες ποντες και μια συρματοκολληση και εισαι μια χαρα αλιως συγκυνιγο το @vagosbenelli
Ρε σεις τι λέτε και ακούει ο άνθρωπος? Είστε εγκάθετοι. Όλος ο κόσμος αγαπάει ρεμι.

Ρε σεις τι λέτε και ακούει ο άνθρωπος? Είστε εγκάθετοι. Όλος ο κόσμος αγαπάει ρεμι.
Εγω τα λεω οπως ειναι για ολα και πρωτα για τη μπενελλι αχαχαψχα τωρα εχω μπαικαλ και δε με πιανει κανενας αχαχαχαχαχ αλλη κατηγορια πατεριτσας

υπάρχουν πολλές κατηγορίες κυνηγών στα forum. Είναι αυτοί που κυνηγάνε τακτικά .
Αυτοί που θέλουν να κυνηγάνε τακτικά αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν μπορούν να πάνε .
Είναι αυτοί που πάνε 1 φορά τον μήνα για καμία τσίχλα .
Και είναι αυτοί που κάνουμε ένα φραπέ κι καθόμαστε να σχολιάσουμε όλα τα θέματα σε forum όπως εδώ μέσα χωρίς να έχουμε ιδέα περί τίνος πρόκειται .
ένας λόγος που σταμάτησα να ασχολουμε εδώ μέσα , είναι γιατί η συζήτηση πάει ηλικίες 12 ετών κύριοι .
Τα browning άχρηστα . Τα remi θες ανταλλακτικά . Τα Benelli για πάσσαλο .και τι δεν έχουμε διαβάσει εδώ μέσα .
Κι πολύ αμφίβολο αν αυτοί που έχουν άποψη τα έχουν κρατήσει ποτέ στα χέρια τους .
Αυτά .

υπάρχουν πολλές κατηγορίες κυνηγών στα forum. Είναι αυτοί που κυνηγάνε τακτικά .
Αυτοί που θέλουν να κυνηγάνε τακτικά αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν μπορούν να πάνε .
Και είναι αυτοί που κάνουμε ένα φραπέ κι καθόμαστε να σχολιάσουμε όλα τα θέματα σε forum όπως εδώ μέσα χωρίς να έχουμε ιδέα περί τίνος πρόκειται .
ένας λόγος που σταμάτησα να ασχολουμε εδώ μέσα , είναι γιατί η συζήτηση πάει ηλικίες 12 ετών κύριοι .
Τα browning άχρηστα . Τα remi θες ανταλλακτικά . Τα Benelli για πάσσαλο .και τι δεν έχουμε διαβάσει εδώ μέσα .
Κι πολύ αμφίβολο αν αυτοί που έχουν άποψη τα έχουν κρατήσει ποτέ στα χέρια τους .
Αυτά .
Δίκιο έχεις, αλλά όλο και κάτι κερδίζεις όμως. Με τον καιρό μαθαίνεις πως να φιλτράρεις.

Αυτά .
Μέσα από συζητήσεις έχουν βοηθηθεί πολλοί σε μελλοντικές αγορές, αλλά και ο κάθε κάτοχος ξέρει πολύ καλύτερα το όπλο που κατέχει , αλίμονο σε αυτόν που επιρρεαζεται σε οτιδήποτε γράφεται χωρίς να το διασταυρώσει με επαγγελματίες του είδους.

Αυτά .
Δηλαδη ο γιαννης ο φιλος μου και συγκηνηγος που εχει το ταδε οπλο και ολο και καθε φορα πεφτουν διαφορα απο μεσα δε μου φτανει πρεπει να παρω και γω να πεδεβομε και μετα να μιλαω

Και εσεις που κρυβεστε πισω απο ενα προφιλ πολλα λετε με τη μασκα σας οταν μιλανε οι μεγαλοι και κάνουνε χαβαλε λενε και κανα σωβαρο αυτοι που νιωθουν να μη τους καταλαβενουν να μη τους πιανουν δηλαδη και παρεξυγιουντε και σημερα δυο τετιοι πεταχτικαν που βγαζουνε χαζους ολους και μινανε εκτός φορουμ αυτοι λογο τρομερης σοφιας που τους διακρινει απεχουν απο δω ρε καλα κανετε να τα λετε μεταξυ σας μπραβο

Αυτά .
Νικο καλά τα λές, γενικά. Αλλά άμα ψάχνουμε να βρούμε και να μιλήσουμε κάποιον που ταιριάζουμε απόλυτα και μας αρεσει ΟΤΙ λέει θα μείνουμε μονοι μας. Κι εγώ θέλω "παρεα", να με ανέχεται και να τους ανέχομαι. Να με πειράζουν αλλά να δέχονται και την πλάκα. Οσο για το ψώνιο του καθενός ΜΑΣ να είμαστε καλά να το απολαμβάνουμε χωρίς να κάνουμε κακό!! Καλό βράδυ με καλή διάθεση

Όλα τα όπλα κάποια στιγμή θα χρειαστούν κάποιο ανταλλακτικό όσο περισσότερο τα χρησιμοποιείς τόσο πιο γρήγορα είτε αναλώσιμο είτε από ελάττωμα κατασκευής η αστοχία υλικού.Τωρα είναι απλό όσο πιο απλός μηχανισμός τόσο λιγότερες πιθανότητες να συμβούν τα παραπάνω.Γιαυτο και έχουν επικρατήσει τα όπλα αδράνειας .Τα υπόλοιπα είναι για να κάνουμε κουβέντα όλοι έχουμε συναντήσει μοντέλο όπλου με πρόβλημα κάπου.Απο κει και έπειτα ο κάθε ένας έχει γούστο και διαφορετικά στάνταρ στην επιλογή που κάνει .Είμαστε 1000 π.χ και είμαστε όλοι διαφορετικοί σε όλα καλό είναι να το καταλαβαίνουμε ολοι .Το μόνο κοινό που έχουμε είναι το κυνήγι και που θα πρέπει να έχουμε είναι η ανάλογη συμπεριφορά επειδή απλά είμαστε κοινωνικά όντα και όχι ζώα.Τωρα η εμπειρία ,η σωστή χρήση όπλου (πυρομαχικά, συντήρηση), η χρήση και οι ικανότητες του καθενός τον κάνουν να έχει την δική του προτίμηση που είναι απολύτως σεβαστή αλλά όχι ιδανική για τον άλλον .Από την κουβέντα πάντα μαθαίνεις υπό την προϋπόθεση να ξέρεις να ακούς και αυτό που λέμε εγωισμό να το βάζεις λίγο στη μπάντα κάποιες φορές..Έχω αλλάξει πάνω από 15 ντουφέκια έχω κυνηγήσει με πάνω από 20+ διαφορετικά όλων των ειδών και όχι μια φορά .Και λέω εάν είχα δυνατότητα θα είχα 100 από όλες τις μάρκες και ας έκαναν και εμπλοκές κάποια (που δε νομίζω εύκολα όλα φτιάχνονται).Το κάθε ένα όπλο έχει τη δική του χάρη όπως τις γυναίκες για να το διακομοδισω λιγάκι αλλά να ξέρετε ότι για να δεις την χάρη του κάθε ενός όπλου πρέπει να έχεις ένα σωστό κοντάκι εφόσον έχεις τη δυνατότητα εσύ να ξέρεις που ρίχνεις πρώτα και κύρια.

Ολλα τα οπλα βγάζουν ζημιές παιδιά κάποια λίγο περισσότερο ξέρω φίλο με ρεμ1100 που ρίχνει παραααα πολλά φυσηγγια σε κιχλα και φασα και το οπλο δεν έχει κάνει κιχ… ας πάρει ο καθένας ότι του γουσταρη και να μην ακουει κανένα μια ζωη την εχουμε

Κώστα σήμερα χάιδευα μια Auto5 light twelve.
Ξέρεις ότι την σιχαινόμουνα σαν σουλούπι.
Έχω αρχίσει να την ερωτεύομαι.
Το λέω με κάθε σοβαρότητα.
ΟΠΛΑΡΑ.
Κοίταζα λεπτομέρειες.
Οι άνθρωποι δεν τσιγκουνεύονταν το ατσάλι.
Αν κάνει εμπλοκές δεν ξέρω, ο τύπος δεν την καθαρίζει ποτέ, αλλά δεν ρίχνει και πολλά φυσίγγια.
Γουρουνάς.
Βαρύ όπλο όμως, είναι και η light ...

Status
Not open for further replies.
Back