Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ότι σου είπε και ο Βασίλης παρακάτω φίλε μου ένα απλό φουλ και τελείωσες τζάμπα λεφτά θα πετάξεις για κάτι έσω έξω
Το έσω έξω είναι ποιο βολικό κακά τα ψέματα, αν είχα φουλ εργοστασιακό δεν θα έπαιρνα άλλο τσοκ το εργοστασιακό της Remington το inox που εχω φαίνεται άριστης ποιότητας και κατασκευής.

Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι να αγοράσω ένα τσοκακι full για το 1187 για χρήση με δράμια και χοντρά σκάγια BB,0. Θέλω να είναι έσω έξω και είμαι ανάμεσα σε Carlson sporting clays, Carlson ported buckshot. Ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο; το απλό full ή το εξειδικευμένο για δραμια στο οποίο το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το porting. Έχω σκεφτεί και το brain br αλλά δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει λόγω του ιδιαίτερης διαμόρφωσης του. Έχει δοκιμάσει κάποιος από αυτά τα τσοκακια κανένα; εργοστασιακό τσοκ έχω μόνο το mod.
παρε ενα BRAIN LR και σε καλύπτει σε ολα ειναι demi-full η δυο συσφίξεις που εχει

Βασίλη το έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο με δράμια; Είναι X full, το σκέφτηκα να πάρω τέτοιο αλλά λόγω τις μεγάλης στένωσης δε γνωρίζω αν θα ζοριστουν τα δράμια 000 και θα χαλάσει η κατανομή . Ωραίο τσοκακι πάντως.
Ελάχιστες φορές το έχω χρησιμοποιήσει σε παπιά.
Μην τρελαίνεσαι με την σύσφιξη.
Αν σου πω αποστάσεις που έχω βαρέσει γουρούνια με LM θα με περάσεις για ψεύτη.
Σημάδεψε καλά, βάλε χοντρές μπίλιες και άδειασε το όπλο.
Προσοχή στις μπίλιες, σκοτώνουν πολύ μακρυά.
Το πεδίο να είναι ελεύθερο αλλιώς δεν τουφεκάς καθόλου.

Μην ακούς ιστορίες για μαγικά τσοκ.
Δεν υπάρχουν.

Καλύτερα ένα 3* και μονόβολα για μακρυά.

Το έσω έξω είναι ποιο βολικό κακά τα ψέματα, αν είχα φουλ εργοστασιακό δεν θα έπαιρνα άλλο τσοκ το εργοστασιακό της Remington το inox που εχω φαίνεται άριστης ποιότητας και κατασκευής.
Βολικό εννοείται ότι είναι... Αλλά το 3ρι που έχεις πάνω αυτή την στιγμή γαζωνει δεν θα δεις κάτι το τραγικό με το φουλ....Και όπως σου λέει και ο Βασίλης παραπάνω αν δεις τουφεκιές σε γουρούνια και πάπια θα αλλάξεις γνώμη

Δεν υπάρχουν.

Βασίλη τα είπες όλα. Τη καλύτερη κατανομή σε δραμια την έχω δει από το 870 deer με 51 εκ. Και σταθερό τσοκ imp.cyl. έριξα σε χαρτόνι στα 25 m περίπου και η τουφεκιά ήταν 10/10 σε μέγεθος μεγάλου πιάτου, και τριβαμε τα μάτια μας. Έχω παρατηρήσει ότι μερικοί προτείνουν ανοικτά τσοκ για τα χοντρά δραμια για να μην συμπιέζονται και χαλάει η κατανομή. Σε αυτή την περίπτωση έχω το modified και είμαι καλά. Άλλοι όπως επίσης και γνωστοί μου με ρεμινγτον μου προτείνουν το φουλ για δράμια και θέλω να το τσεκαρω. Για απλό έσω έξω φουλ με βλέπω να παίρνω θα το έχω και για άλλα κυνηγια χαμένο δεν θά πάει.Η ασφάλεια είναι το παν, ανεξάρτητα από το είδος κυνηγιού που κάνουμε. Απλά με δραμια μόνοβολα πρέπει να είμαστε ακόμη ποιο προσεκτικοί.

Δεν υπάρχουν.

Αφου ειπαμε LM =LONG MURDERER

Βασίλη τα είπες όλα. Τη καλύτερη κατανομή σε δραμια την έχω δει από το 870 deer με 51 εκ. Και σταθερό τσοκ imp.cyl. έριξα σε χαρτόνι στα 25 m περίπου και η τουφεκιά ήταν 10/10 σε μέγεθος μεγάλου πιάτου, και τριβαμε τα μάτια μας. Έχω παρατηρήσει ότι μερικοί προτείνουν ανοικτά τσοκ για τα χοντρά δραμια για να μην συμπιέζονται και χαλάει η κατανομή. Σε αυτή την περίπτωση έχω το modified και είμαι καλά. Άλλοι όπως επίσης και γνωστοί μου με ρεμινγτον μου προτείνουν το φουλ για δράμια και θέλω να το τσεκαρω. Για απλό έσω έξω φουλ με βλέπω να παίρνω θα το έχω και για άλλα κυνηγια χαμένο δεν θά πάει.Η ασφάλεια είναι το παν, ανεξάρτητα από το είδος κυνηγιού που κάνουμε. Απλά με δραμια μόνοβολα πρέπει να είμαστε ακόμη ποιο προσεκτικοί.
Κατά τη γνώμη μου, τα δράμια με συγκεντρωτηρα ( τα ποιοτικά φυσίγγια, Ρεμ , Winchester, Federal) αναιρούν το τσοκ και τα πάνε μπάλα. Όπως επίσης και τα φυσίγγια με σκάγια και flight control

Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι να αγοράσω ένα τσοκακι full για το 1187 για χρήση με δράμια και χοντρά σκάγια BB,0. Θέλω να είναι έσω έξω και είμαι ανάμεσα σε Carlson sporting clays, Carlson ported buckshot. Ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο; το απλό full ή το εξειδικευμένο για δραμια στο οποίο το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το porting. Έχω σκεφτεί και το brain br αλλά δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει λόγω του ιδιαίτερης διαμόρφωσης του. Έχει δοκιμάσει κάποιος από αυτά τα τσοκακια κανένα; εργοστασιακό τσοκ έχω μόνο το mod.
Ρίξε μερικά φυσίγγια από τις μάρκες που χρησιμοποιείς με το τσοκ που έχεις πρίν πάρεις καινούργιο
Μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα

Ρίξε μερικά φυσίγγια από τις μάρκες που χρησιμοποιείς με το τσοκ που έχεις πρίν πάρεις καινούργιο
Μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα
Ναι αυτο θα γίνει σύντομα, ακόμα δεν είχα την ευκαιρία να το κάνω, χρειάζομαι όμως και ένα φουλ και για άλλα κυνηγια που κάνω και ψάχνω ένα έσω έξω φουλ που να ταιριάζει το μέγιστο με την 1187 και ήμουν ανάμεσα σε κλασικό τσοκ Carlson ή κάποιο εξειδικευμένο για δραμια. Αν και πιστεύω ότι δεν θα έχουν τόσο εμφανή διαφορά μεταξύ τούς.

Έχω πάρει το LF της μπριλει και δεν το έχω δοκιμάσει σε χαρτί. Αν θες για πάρτυ σου το δοκιμάζω να δούμε τι παίζει.
Κώστα αν μπορείς δοκίμασε το, με το σταθερό 4* και τη slug 51εκ. εντυπωσιάστηκα με τη κατανομή, βέβαια δε γνωρίζω μια κλασική κάνη με τσοκακια και ρίγα 66,71εκ. πόσο διαφορετική τουφέκια θα έχει.Μολις έχω ευκαιρία πρέπει να δοκιμάσω το 1187 σε χαρτόνι να δω.

Στην 870 που είχα δεν είχα πάρει τίποτα. Είχε 3αρι της μάνας του. Τα πάντα όλα μ' αυτό. Βέβαια τότε δεν ήξερα τα αρ@@@δια μου, αλλά και τώρα που έμαθα λίγα κολυβογράμματα δε θα έπαιρνα τίποτα. Μόνο αν ήθελα για τη μόστρα κανα εσω εξω. Βρες φυσίγγια και όλα ok

Μόνο αν ήθελα για τη μόστρα κανα εσω εξω. Βρες φυσίγγια και όλα ok
Το μόνο καλό ότι ξεβιδώνουν με το χέρι.

ps to all
Μην τρελαίνεστε με την συσφίξεις και τις σφιχτές τουφεκιές σε μεγάλα θηράματα.
Αφήστε τους "ειδικούς" να ψάχνονται.
Ένα μέσο τσοκ και κοπανάτε όπου το δείτε 🤪
Δεν χρειάζονται ειδικά τσοκ στα δράμια.
Και 10cm πιο σφιχτά ή πιο ανοιχτά να παει η τουφεκιά δεν έχει καμία χρησιμότητα.
50-50 είναι το όφελος με την χασούρα.

Το φυσίγγι ναι, παίζει ρόλο.

Carlson’s εγγύηση ! Έχουν φτάσει σε σημείο να δημιουργήσουν τσοκ για συγκεκριμένο πυρομαχικο ( long beard turkey) .

Κώστα αν μπορείς δοκίμασε το, με το σταθερό 4* και τη slug 51εκ. εντυπωσιάστηκα με τη κατανομή, βέβαια δε γνωρίζω μια κλασική κάνη με τσοκακια και ρίγα 66,71εκ. πόσο διαφορετική τουφέκια θα έχει.Μολις έχω ευκαιρία πρέπει να δοκιμάσω το 1187 σε χαρτόνι να δω.
Τι φυσίγγι και τι σκάγια θες να βαλω

Status
Not open for further replies.
Back