Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν έχεις 10βολο 000buck Κώστα θα σου ήμουν υπόχρεος, σέ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο καί τό κόπο σου
Από ότι θυμάμαι σε τέτοιο νούμερο δράμια έχω sonic, Remington 10βολο 3", NSI 8βολο, νομίζω και τα Hog hammer είναι 8 βολα τέτοιο νούμερο, δύο διαφορετικά Winchester. Θα δω τι άλλο έχω και οποίο μου πεις το μπουμπουναω. Στα πόσα μέτρα;

Από ότι θυμάμαι σε τέτοιο νούμερο δράμια έχω sonic, Remington 10βολο 3", NSI 8βολο, νομίζω και τα Hog hammer είναι 8 βολα τέτοιο νούμερο, δύο διαφορετικά Winchester. Θα δω τι άλλο έχω και οποίο μου πεις το μπουμπουναω. Στα πόσα μέτρα;
Ερώτηση:
Το magnum 10βολο με δράμια 000 Buck της Remington που ανέφερες έχει κυάθιο και buffer ανάμεσα στα δράμια;
Το αντίστοιχο της Winchester ; (άν ξέρεις)

Ερώτηση:
Το magnum 10βολο με δράμια 000 Buck της Remington που ανέφερες έχει κυάθιο και buffer ανάμεσα στα δράμια;
Το αντίστοιχο της Winchester ; (άν ξέρεις)
Κοίτα, τα δεκαβολα 000 μάγκνουμ της Remington γράφει το κουτί προτεινόμενη σύσφιξη το full. Οπότε φαντάζομαι ότι είναι χωρίς συγκεντρωτηρα. Τα Winchester δεν θυμάμαι να γράφουν για προτεινόμενη σύσφιξη.

Κώστα τα Winchester ρίχνω,έχω κουτάκια.αν έχεις ρίξε ένα στα 40 μέτρα με την 870. Αν έχεις το full ρίξε μια με αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ.

Λοιπόν έγινε η δοκιμή. Απόσταση 43 μέτρα γιατί με βόλευε καλύτερα η θέση. Τσοκ φουλ, Remington 870 wingmaster 66 πόντους κάννη. Το χαρτόνι είναι κλασσικά αυτό που βρίσκουμε στις παλέτες με τα νερά. Είχε ένα διαολεμενο αέρα που μου σήκωνε το χαρτόνι, οπότε μόλις πήρε τη σωστή θέση για μια στιγμή ,επωμισα και έριξα. Ακολουθούν οι φωτογραφίες.IMG_20240121_165448.jpgIMG_20240121_170250.jpgIMG_20240121_170257.jpg

Εδώ θέλω να επισημάνω ότι, η μια τρύπα προϋπήρχε στο χαρτόνι. Οι τρύπες από τα βόλια είναι 9. Τώρα να πέρασε βόλι στην προϋπάρχουσα τρύπα το θεωρώ απίθανο, δεν ξέρω που μπορεί να πήγε το δέκατο βόλι, πάντως στο χαρτί δεν είναι.

Λοιπόν έγινε η δοκιμή. Απόσταση 43 μέτρα γιατί με βόλευε καλύτερα η θέση. Τσοκ φουλ, Remington 870 wingmaster 66 πόντους κάννη. Το χαρτόνι είναι κλασσικά αυτό που βρίσκουμε στις παλέτες με τα νερά. Είχε ένα διαολεμενο αέρα που μου σήκωνε το χαρτόνι, οπότε μόλις πήρε τη σωστή θέση για μια στιγμή ,επωμισα και έριξα. Ακολουθούν οι φωτογραφίες.View attachment 85036View attachment 85037View attachment 85038
Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα για τη δοκιμή σε μέγεθος μιας παλέτας το χαρτί στα 43μετρα πιστεύω ότι έχει πολύ καλή κατανομή, να είσαι καλά σέ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που μου αφιέρωσες.

Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα για τη δοκιμή σε μέγεθος μιας παλέτας το χαρτί στα 43μετρα πιστεύω ότι έχει πολύ καλή κατανομή, να είσαι καλά σέ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που μου αφιέρωσες.
Το χαρτόνι το πέτυχα Χρήστο μου. Το ορτύκι δύο φορές τουφεκισμενο σήμερα,ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία 😆

Το χαρτόνι το πέτυχα Χρήστο μου. Το ορτύκι δύο φορές τουφεκισμενο σήμερα,ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία 😆
Είχες το full choke Κώστα πάνω και δυσκόλεψε η τουφεκιά 😊 ήταν τυχερό αυτήν τη φορά, την επόμενη θα γυρίσει στην τσέπη σού 🙂

Εδώ θέλω να επισημάνω ότι, η μια τρύπα προϋπήρχε στο χαρτόνι. Οι τρύπες από τα βόλια είναι 9. Τώρα να πέρασε βόλι στην προϋπάρχουσα τρύπα το θεωρώ απίθανο, δεν ξέρω που μπορεί να πήγε το δέκατο βόλι, πάντως στο χαρτί δεν είναι.
Πανω δεξιά δεν είναι τρείς μαζεμένες η έχει σκιστεί το χαρτί κ φαίνεται σαν να υπαρχει τρυπα?

IMG_20240121_172742.jpg

Status
Not open for further replies.
Back