Όχι, θα αγοράσω λίγαΦυσίγγια έχεις?
Όχι, θα αγοράσω λίγαΦυσίγγια έχεις?
Αν έχεις 10βολο 000buck Κώστα θα σου ήμουν υπόχρεος, σέ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο καί τό κόπο σουΤι φυσίγγι και τι σκάγια θες να βαλω
Από ότι θυμάμαι σε τέτοιο νούμερο δράμια έχω sonic, Remington 10βολο 3", NSI 8βολο, νομίζω και τα Hog hammer είναι 8 βολα τέτοιο νούμερο, δύο διαφορετικά Winchester. Θα δω τι άλλο έχω και οποίο μου πεις το μπουμπουναω. Στα πόσα μέτρα;Αν έχεις 10βολο 000buck Κώστα θα σου ήμουν υπόχρεος, σέ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο καί τό κόπο σου
Ερώτηση:Από ότι θυμάμαι σε τέτοιο νούμερο δράμια έχω sonic, Remington 10βολο 3", NSI 8βολο, νομίζω και τα Hog hammer είναι 8 βολα τέτοιο νούμερο, δύο διαφορετικά Winchester. Θα δω τι άλλο έχω και οποίο μου πεις το μπουμπουναω. Στα πόσα μέτρα;
Μαλινοταπο με μπαφερΕρώτηση:
Το magnum 10βολο με δράμια 000 Buck της Remington που ανέφερες έχει κυάθιο και buffer ανάμεσα στα δράμια;
Το αντίστοιχο της Winchester ; (άν ξέρεις)
Έχω την εντύπωση πώς τα αντίστοιχα Federal έχουν και κυάθιο και buffer - όποιος ξέρει σίγουρα άς μας πληροφορήσει.Μαλινοταπο με μπαφερ
Κοίτα, τα δεκαβολα 000 μάγκνουμ της Remington γράφει το κουτί προτεινόμενη σύσφιξη το full. Οπότε φαντάζομαι ότι είναι χωρίς συγκεντρωτηρα. Τα Winchester δεν θυμάμαι να γράφουν για προτεινόμενη σύσφιξη.Ερώτηση:
Το magnum 10βολο με δράμια 000 Buck της Remington που ανέφερες έχει κυάθιο και buffer ανάμεσα στα δράμια;
Το αντίστοιχο της Winchester ; (άν ξέρεις)
Κώστα τα Winchester ρίχνω,έχω κουτάκια.αν έχεις ρίξε ένα στα 40 μέτρα με την 870. Αν έχεις το full ρίξε μια με αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ.Από ότι θυμάμαι σε τέτοιο νούμερο δράμια έχω sonic, Remington 10βολο 3", NSI 8βολο, νομίζω και τα Hog hammer είναι 8 βολα τέτοιο νούμερο, δύο διαφορετικά Winchester. Θα δω τι άλλο έχω και οποίο μου πεις το μπουμπουναω. Στα πόσα μέτρα;
Έγινε!Κώστα τα Winchester ρίχνω,έχω κουτάκια.αν έχεις ρίξε ένα στα 40 μέτρα με την 870. Αν έχεις το full ρίξε μια με αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ.
Σέ ευχαριστώ πολύ Κώστα να είσαι καλά.Έγινε!
Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα για τη δοκιμή σε μέγεθος μιας παλέτας το χαρτί στα 43μετρα πιστεύω ότι έχει πολύ καλή κατανομή, να είσαι καλά σέ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που μου αφιέρωσες.Λοιπόν έγινε η δοκιμή. Απόσταση 43 μέτρα γιατί με βόλευε καλύτερα η θέση. Τσοκ φουλ, Remington 870 wingmaster 66 πόντους κάννη. Το χαρτόνι είναι κλασσικά αυτό που βρίσκουμε στις παλέτες με τα νερά. Είχε ένα διαολεμενο αέρα που μου σήκωνε το χαρτόνι, οπότε μόλις πήρε τη σωστή θέση για μια στιγμή ,επωμισα και έριξα. Ακολουθούν οι φωτογραφίες.View attachment 85036View attachment 85037View attachment 85038
Το χαρτόνι το πέτυχα Χρήστο μου. Το ορτύκι δύο φορές τουφεκισμενο σήμερα,ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξίαΣε ευχαριστώ πολύ Κώστα για τη δοκιμή σε μέγεθος μιας παλέτας το χαρτί στα 43μετρα πιστεύω ότι έχει πολύ καλή κατανομή, να είσαι καλά σέ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που μου αφιέρωσες.
Είχες το full choke Κώστα πάνω και δυσκόλεψε η τουφεκιά ήταν τυχερό αυτήν τη φορά, την επόμενη θα γυρίσει στην τσέπη σούΤο χαρτόνι το πέτυχα Χρήστο μου. Το ορτύκι δύο φορές τουφεκισμενο σήμερα,ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία
Πανω δεξιά δεν είναι τρείς μαζεμένες η έχει σκιστεί το χαρτί κ φαίνεται σαν να υπαρχει τρυπα?Εδώ θέλω να επισημάνω ότι, η μια τρύπα προϋπήρχε στο χαρτόνι. Οι τρύπες από τα βόλια είναι 9. Τώρα να πέρασε βόλι στην προϋπάρχουσα τρύπα το θεωρώ απίθανο, δεν ξέρω που μπορεί να πήγε το δέκατο βόλι, πάντως στο χαρτί δεν είναι.
Είχα 3* και direct 32 νούμερο δεν θυμάμαι, νομίζω 8.5. Άσε σου λέω ακόμα κλαίνε οι ρέγκεςΕίχες το full choke Κώστα πάνω και δυσκόλεψε η τουφεκιά ήταν τυχερό αυτήν τη φορά, την επόμενη θα γυρίσει στην τσέπη σού