gvp9000
Banned
Τετια κανεις αβανταρεις τη μ2 4 ποντους μεγαλυτερο κυκλο με οτι αυτο συναπαγετε στα επι τις % αποδωσης και μετα μου τη βγαζεις ισαξια και εχασα μια ευκαιρια 1187 και πηρα μπαικαλ με τις οικονομιες που μαζεβα χωρια τα δεδομενα που ξοδεψα εδω μεσαΤότε αυτό είναι το σωστό
View attachment 85076
Τέτοια λες και θα με περάσουν για τον γιο του ΚύργιαΤετια κανεις αβανταρεις τη μ2 4 ποντους μεγαλυτερο κυκλο με οτι αυτο συναπαγετε στα επι τις % αποδωσης και μετα μου τη βγαζεις ισαξια και εχασα μια ευκαιρια 1187 και πηρα μπαικαλ με τις οικονομιες που μαζεβα χωρια τα δεδομενα που ξοδεψα εδω μεσα
Ευτυχως ! Γιατι με στεναχωρεσες και ξεχασα και την αντιβίωση να παρωΤέτοια λες και θα με περάσουν για τον γιο του Κύργια
Άστους να ψάχνουν όσο θέλουν, δεν θα βρουν ούτε ένα μήνυμα δικό μου που να λέω ότι η Μ2 είναι κάτι φοβερό.
Απλά τους χαλάω την φαντασίωση με την Rem και με έχουν βάλει στο μάτι.
Έτυχε να έχω και Rem, αυτή ήταν η ατυχία τους.
Κανένας με υπερόπλα δεν βάζει δοκιμές με φθηνά εμπορικά για να μην γίνει ρεζίλι.
Συνήθως με ιδιογόμωση βάζουν ή με τίποτα εξεζητημένα τσοκ.
Τις κακές δοκιμές δεν τις βάζουν
Εγώ τις έχω βάλει όλες.
Αυτή είναι η διαφορά.
Ευχαριστώ Βασίλη, ναι αυτό είναι το σωστό! Ο κάπρος θα έπεφτε ξερός σε αυτή την απόσταση σίγουρα. Καλό φυσίγγι.Τότε αυτό είναι το σωστό
View attachment 85076
Τέτοια λες και θα με περάσουν για τον γιο του Κύργια
Άστους να ψάχνουν όσο θέλουν, δεν θα βρουν ούτε ένα μήνυμα δικό μου που να λέω ότι η Μ2 είναι κάτι φοβερό.
Απλά τους χαλάω την φαντασίωση με την Rem και με έχουν βάλει στο μάτι.
Έτυχε να έχω και Rem, αυτή ήταν η ατυχία τους.
Κανένας με υπερόπλα δεν βάζει δοκιμές με φθηνά εμπορικά για να μην γίνει ρεζίλι.
Συνήθως με ιδιογόμωση βάζουν ή με τίποτα εξεζητημένα τσοκ.
Τις κακές δοκιμές δεν τις βάζουν
Εγώ τις έχω βάλει όλες.
Αυτή είναι η διαφορά.
Πανεμορφοι βολιτες καλοφαγωτοι σημερα τους βρηκες?Το ίδιο σκοτώνουν όλα αδέρφια!View attachment 85104
Δεν υπάρχουν φράχτες και απαγορεύεται να περιφέρονται μέσα στις ιδιοκτησίες κυνηγοί οι οποίοι δεν έχουν άδεια από τους ιδιοκτήτες της γης … το άναρχο ελεύθερο κυνήγι απαγορεύεται στην ιδιοκτησία των άλλων .Επισεις εσυ ανεφρες για ιδιοκτητες εκτασεις
Κούκλα η ρεμιΤο ίδιο σκοτώνουν όλα αδέρφια!View attachment 85104
Wingmaster τουμπανοΚούκλα η ρεμι
Η επονομαζόμενη ρουλεμάνWingmaster τουμπανο
Όχι είναι φετινή φωτογραφία όμωςΠανεμορφοι βολιτες καλοφαγωτοι σημερα τους βρηκες?
Καλά λόγια, μετά όμως έκλεισε γιατί δεν προλάβαινε να πουλήσει τα νέα φοβερά μοντέλα ραβδωτών και λειόκανων.για τα όπλα θρύλους της Remington τι είχες να μας πεις ;
Εγώ έκανα το 100% του κυνηγιού με αυτή και την έστειλα στον δημιουργό της.Παιδιά καλησπέρα τη δικά μου ρεμι1187 τη πήρα το 2002 και μαυτη θα πάω στο δημιουργό το κοντάκι που έχει αυτό το όπλο και η κανη του δεν υπάρχει και το λέω εγώ που το ενενήντα τοις εκατό των κυνηγιού το κάνω με πλαγιοκανα δίκανα
Γι'αυτο πηρες benelli και πας για ψαρεμα....Εγώ έκανα το 100% του κυνηγιού με αυτή και την έστειλα στον δημιουργό της.
Σιγά μην με έστελνε αυτή.