Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εμενα παντος, μια χρονια σε μπασιματα τσιχλας, εριξα με του διπλανου μου τη V3 και μου ερχόταν κουτί...μου αρεσε το ζύγησμά της κ στην επόμηση, μου ηταν πολύ άνετη...ωραιο οπλο, λυτό κι απέριτο.
Αλλα δεν χρειαστηκε να το καθαρισεις.....

Εντάξει, λίγο το κλείστρο είναι κάπως και τα πιστονάκια με τις τρυπίτσες που περνάνε τα αέρια. Αν και αυτές (οι τρυπίτσες) λένε ότι δεν θέλουν καθάρισμα εφόσον τα αέρια που περνάνε είναι πολύ καυτά και δεν αφήνουν κατάλοιπα (εδώ είμαι κάπως σκεπτικός). Πάντως όπως την επώμισα σε οπλοπωλείο μου φάνηκε παρα πολύ φιλική όπως είπε και ο @Kostas ContraDosi

Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι να αγοράσω ένα τσοκακι full για το 1187 για χρήση με δράμια και χοντρά σκάγια BB,0. Θέλω να είναι έσω έξω και είμαι ανάμεσα σε Carlson sporting clays, Carlson ported buckshot. Ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο; το απλό full ή το εξειδικευμένο για δραμια στο οποίο το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το porting. Έχω σκεφτεί και το brain br αλλά δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει λόγω του ιδιαίτερης διαμόρφωσης του. Έχει δοκιμάσει κάποιος από αυτά τα τσοκακια κανένα; εργοστασιακό τσοκ έχω μόνο το mod.
Αν και σε χαλαει το porting θα σου προτεινα να δοκιμαζες αν ειχες την δυνατοτητα το kicks buck kicker...το ειχε σε remington 1100 G3 το παληκαρι ο @Alex76 αν θυμαμαι σε xfull και ανεβαζε κατι δοκιμες απιστευτες αν ψαξεις στις βλητικες δοκιμες θα τις βρεις,παει και ενα κατοσταρικο βεβαια..Αν και αν το θελεις για γουρουνι πιστευω οτι με ενα τριαρι ή ανοιχτο τριαρι ειναι καλυτερη επιλογη αναλογα βεβαια αν κυνηγας σε σφιχτα ή ανοιχτα καρτερια.Εγω γουρουνι δεν κυνηγαω για να εχω προσωπικη αποψη αλλα φιλοι που εχω και πανε για γουρουνι ολοι με 3αρι ή 4αρι τσοκ κυνηγανε...εκτος αν εσυ το θες για κατι πιο εξειδικευμενο...

Εντάξει, λίγο το κλείστρο είναι κάπως και τα πιστονάκια με τις τρυπίτσες που περνάνε τα αέρια. Αν και αυτές (οι τρυπίτσες) λένε ότι δεν θέλουν καθάρισμα εφόσον τα αέρια που περνάνε είναι πολύ καυτά και δεν αφήνουν κατάλοιπα (εδώ είμαι κάπως σκεπτικός). Πάντως όπως την επώμισα σε οπλοπωλείο μου φάνηκε παρα πολύ φιλική όπως είπε και ο @Kostas ContraDosi
Εμένα λογικό μου ακούγεται, αφού οι τρύπες βρίσκονται ακριβώς στο σημείου που γίνεται η καύση και όχι πιο μπροστά.

Οκ, οχι δε χρειαστεικε να το καθαρισω,αν κ εχω ακουσει οτι ειναι μπέρδεμα, απλα ειπα αυτα που ειδα σαν αίσθηση....εξαλλου, οποιος εχει αεριων, πρεπει να ειναι κ συνεπης με το καθαρισμα....αλλιως παρτε αδρανείας...
(χωρίς να τα κατηγορώ).

Αν και σε χαλαει το porting θα σου προτεινα να δοκιμαζες αν ειχες την δυνατοτητα το kicks buck kicker...το ειχε σε remington 1100 G3 το παληκαρι ο @Alex76 αν θυμαμαι σε xfull και ανεβαζε κατι δοκιμες απιστευτες αν ψαξεις στις βλητικες δοκιμες θα τις βρεις,παει και ενα κατοσταρικο βεβαια..Αν και αν το θελεις για γουρουνι πιστευω οτι με ενα τριαρι ή ανοιχτο τριαρι ειναι καλυτερη επιλογη αναλογα βεβαια αν κυνηγας σε σφιχτα ή ανοιχτα καρτερια.Εγω γουρουνι δεν κυνηγαω για να εχω προσωπικη αποψη αλλα φιλοι που εχω και πανε για γουρουνι ολοι με 3αρι ή 4αρι τσοκ κυνηγανε...εκτος αν εσυ το θες για κατι πιο εξειδικευμενο...
Θα συμφωνήσω απόλυτα θα πρότεινα στο φίλο να πάρει ένα Ρεμ τσοκ 4 άστρα

Εχει βιντεακια πως λυνει η ν3 αλλα και η Μ4, που εχουν ιδιο συστημα λειτουργειας, δεν χρειαζεται καθε τρεις και λιγο καθαρισμα, αλλα δεν το λες και απλη διαδικασια, στη Μ4 βεβαια δειχνει καπως πιο μελετημενο σε καποιες λεπτομεριες.

Και την έχω επωμίσει αρκετές φορές. Ένα διάστημα πήγαινα συνέχεια και τη ζαχάρωνα. Για να μη γίνω ρεζίλι αγόραζα και από μια αχρείαστη φτηνιάρικη μαλακιούλα, από ωτοασπίδες μιας χρήσης μέχρι μάλλινες βούρτσες.
Και μενα αυτη και η maxus μου εχουν κατσει αν και δεν εχω επωμισει καμμια απο τις δυο(επαρχια...) αν δεν ειχα τοσα οπλα(ματρακαδες ολα αλλα τη δουλεια μου την κανω....)και δεν υπηρχε τοση θηραματικη πενια(για να ειχα μια δικαιολογια για τον εαυτο μου...) θα την εκανα την μαλ@κια και υπαρχουν ακομη δυο κενες θεσεις στον οπλοβαστο...Τις προαλλε ειδα μια στο car 750 και με ξυλινα και με πλαστικα μερη...αλλα οπλο που δεν το εχω πιασει στα χερια μου αρκετες φορες δεν ξαναπαιρνω στην ζωη μου....την εκανα μια φορα την μαλακια "το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου..." αλλα και δις και τρις και εις την ν...

Εχει βιντεακια πως λυνει η ν3 αλλα και η Μ4, που εχουν ιδιο συστημα λειτουργειας, δεν χρειαζεται καθε τρεις και λιγο καθαρισμα, αλλα δεν το λες και απλη διαδικασια, στη Μ4 βεβαια δειχνει καπως πιο μελετημενο σε καποιες λεπτομεριες.
Η μ4 δεν είναι για κυνήγι ρε μπάρμπα 🤣 .yel. 😍 😍
Λόγω αγάπης για τις Rem αγόρασες Μaxus ? 🤣
.pray to God.
Ρε τι πάθαμε ...
Όλοι οι οπλοκανόκ@βλοι εδώ μαζεύτηκαν αχαχαχαχα

και ανεβαζε κατι δοκιμες απιστευτες
Αυτό ήταν το κακό, ότι έβαζε μόνο τις απίστευτες.
Τις πιστευτές τις απέρριπτε.
αλλα φιλοι που εχω και πανε για γουρουνι ολοι με 3αρι ή 4αρι τσοκ κυνηγανε...
Δεν χρειάζεται πιο σφιχτό.

Η μ4 δεν είναι για κυνήγι ρε μπάρμπα 🤣 .yel. 😍 😍
Λόγω αγάπης για τις Rem αγόρασες Μaxus ? 🤣
.pray to God.
Ρε τι πάθαμε ...
Όλοι οι οπλοκανόκ@βλοι εδώ μαζεύτηκαν αχαχαχαχα
Δεν φταιω 'γω που εχουν το ιδιο συστημα ρε μαστορα, συγκριση κανω, δεν ειπα να πας για κυνηγι με Μ4(παρτο να πας για αγριογουρουνα, θα κανεις και μπρατσα)......yel.

Αυτό ήταν το κακό, ότι έβαζε μόνο τις απίστευτες.
Τις πιστευτές τις απέρριπτε.
Ρε Βασιλη ουτε εσυ ουτε εγω ημασταν μπροστα στις δοκιμες για αυτο καλο ειναι να μη λεμε διαφορα...οποιος τωρα κοροιδευει μαλλον τον εαυτο του κοροιδευει και οχι τους αλλους με το ιδιο σκεπτικο θα μπορουσα και εγω να ισχυριστω οτι και εσυ οταν εκανες τις συγκριτικες δοκιμες μεταξυ m2 και remington οτι τις δοκιμες της m2 τις εκανες στα 30 μετρα ενω τις δοκιμες της remington στα 40 για να υποστηριξεις την ορθοτητα των ισχυρισμων σου(ολες οι καννες ειναι ιδιες κλπ...) αλλα δεν πιστευω οτι εκανες κατι τετοιο οπως και εγω οταν εκανα τις δοκιμες με την baikal ανεβασα αυτα που ειδα και οχι αυτα που ηθελα να δω...με το δικο σου σκεπτικο κανενας δεν πρεπει να πιστευει κανεναν...τωρα αν καποιοι ανεβαζουν δοκιμες για να αποδειξουν οτι η δικια τους επιλογη ηταν η σωστη και οχι των αλλων(καννη ,κωνος,μαρκα..κλπ) τοτε μαλλον εχουν θεματακια και πρεπει να το κοιταξουν...

Προπερσι είχα πάει καλκ να παω μια ζακέτα κι επειδή ηταν αρκετά χοντρή ήθελα να δω ποσο καλά μπορούσα να επωμίσω. Μου κατεβάζει τη v3 που είχε στοκ οπλοβαστό και μου φανηκέ οτι ερχόταν ωραία στον ώμο. Την είχα στο μυαλό μου σαν όπλο αλλά με αποθαρρυνε το μπελαλίδικο καθάρισμα κι επειδή ήδη έχω ψιλομπελαλίδικο την xlr τελικά δεν συναντηθήκανε οι δρόμοι μας!

Με μια φορά το χρόνο που χρειάζεται λύσιμο δεν είναι και μπεκαλιδικο μπροστά στην φαμπαρμ ,Μπράουνινγκ ,γουιντσιστερ που γίνεσαι σα γανωτζης από τη μαυρίλα από τα πρώτα 50 φυσίγγια .
Δεν κανει για ζβαρνουκλες που βαριουνται να καθαρισουν ακομα και benelli.

Status
Not open for further replies.
Back