Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλά λόγια, μετά όμως έκλεισε γιατί δεν προλάβαινε να πουλήσει τα νέα φοβερά μοντέλα ραβδωτών και λειόκανων. 🤣

Γιώργο οι εταιρικές της αποφάσεις είναι τόσο ηλίθιες που θα ξανακλείσει.
Θυμήσου το ...
Υποστηρίζει με ανταλλακτικά την 1100 και δεν υποστηρίζει την 1187.
Αν εσύ αυτό το θεωρείς λογικό πάω πάσο.

Βγάζει με το ζόρι 2 αυτογεμή που το ένα είναι της δεκαετίας του '60 και το άλλο πρέπει να είσαι μηχανολόγος για να το λύσεις.
Εντάξει υπερβάλλω λίγο αλλά τόσος κόπος και ταλαιπωρία για να βάλουμε ένα νέο φυσίγγι στην θαλάμη ???
View attachment 85127
οκ.

Για πείτε γνώμες επειδή με έχει πιάσει ανησυχία και μάλλον θα πάρω όπλο ποιο από τα δυο θα προτείνατε versa max η V3 σε συνθετική έκδοση πάντα γιατί διαβάζω και έχω μπερδευτεί 😂😂 δεν μπορώ να καταλάβω ποια εχει τα περισσότερα προβλήματα και εμπλοκές .yel..

Για πείτε γνώμες επειδή με έχει πιάσει ανησυχία και μάλλον θα πάρω όπλο ποιο από τα δυο θα προτείνατε versa max η V3 σε συνθετική έκδοση πάντα γιατί διαβάζω και έχω μπερδευτεί 😂😂 δεν μπορώ να καταλάβω ποια εχει τα περισσότερα προβλήματα και εμπλοκές .yel..
Γνωστός μου έχει το v3 και είναι ευχαριστημένος δεν έχει προβλήματα εμπλοκών.. το Versa max είναι super magnum, με απλά φυσίγγια μικρών γομωσεων δεν γνωρίζω πως συμπεριφέρεται.

Σε v3 πας

Και οι δύο αρχικά είχαν προβλήματα.
Ψάξτα στο shotgunworld.com
Δεν ξέρω αν τα διόρθωσαν στην συνέχεια (στην versa max διορθώθηκαν νομίζω) οπότε κάνεις τον σταυρό σου και αγοράζεις.

Και οι δύο αρχικά είχαν προβλήματα.
Ψάξτα στο shotgunworld.com
Δεν ξέρω αν τα διόρθωσαν στην συνέχεια (στην versa max διορθώθηκαν νομίζω) οπότε κάνεις τον σταυρό σου και αγοράζεις.
Εκείνο που μα κολλάει για την versa max είδα ότι δεν την έχει ποια στον κατάλογο και δεν ξέρω τι θα γίνει με ανταλλακτικά αν χρειαστεί

Εκείνο που μα κολλάει για την versa max είδα ότι δεν την έχει ποια στον κατάλογο και δεν ξέρω τι θα γίνει με ανταλλακτικά αν χρειαστεί
Μόνο 1100 και v3 παίζει στα αυτογεμή. Προς το παρόν. Αφού το ψάχνεις δε κάνεις καμιά έρευνα ποιος είναι/θα είναι ο αντιπρόσωπος? Είναι ακόμα η diamanco? Κάτι υποψιάζομαι ότι δεν πάει καλά.

Μόνο 1100 και v3 παίζει στα αυτογεμή. Προς το παρόν. Αφού το ψάχνεις δε κάνεις καμιά έρευνα ποιος είναι/θα είναι ο αντιπρόσωπος? Είναι ακόμα η diamanco? Κάτι υποψιάζομαι ότι δεν πάει καλά.
Εδώ δεν πήγαινε καλά η Remington η diamanco θα πάει 😂😂😂

Πρέπει να σου αρεσει ο τζόγος ε; :p

Status
Not open for further replies.
Back