Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Sp10 ....😍😍😍 2500€ αν βρεθεί καινούργιο (τζόκερ ποιο πιθανό το βλέπω) και φυσίγγια σε τιμή νεφρού και τζόκερ να βρεθούν και αυτά....
Κατά τα άλλα το sp10 θα είναι το όνειρο μου😅
ουτος η αλλος τα φυσίγγια εκει κοντά εχουν φθάσει :)

Είπα να δω αν θα πάρω κάτι με φαρμακερή κάνη 😂😂😂
Αν πάρεις την V3 βάρα ένα #6 lambro μπλε σε τενεκέ στα 30m με full και βάλε μια φωτό μπρος πίσω.
Σου πληρώνω τον τενεκέ και τα φυσίγγια εγώ.
Θέλω να δω την υπέρτατη διάτρηση. 🤣

ps
Βάλε και δεύτερο τενεκέ από πίσω γιατί λογικά θα τον κάνει σουρωτήρι τον πρώτο .sarcastic.
Επίσης να μην υπάρχει άνθρωπος πίσω από τον δεύτερο τενεκέ σε ακτίνα 200m ...

Αν πάρεις την V3 βάρα ένα #6 lambro μπλε σε τενεκέ στα 30m με full και βάλε μια φωτό μπρος πίσω.

ps
Βάλε και δεύτερο τενεκέ από πίσω γιατί λογικά θα τον κάνει σουρωτήρι τον πρώτο .sarcastic.
Λάμπρο μπλέ έχει έλλειψη? Έψαξα να πάρω να κάνω τέστ που είπες μ' αυτά και δεν έχει ούτε ο Καλκα ούτε ο Μανδηλαράς

Λάμπρο μπλέ έχει έλλειψη? Έψαξα να πάρω να κάνω τέστ που είπες μ' αυτά και δεν έχει ούτε ο Καλκα ούτε ο Μανδηλαράς
Έτσι φαίνεται. Λογικά επειδή υπάρχει έλλειψη της πυρίτιδας με την οποία γεμίζεται

ps
Να πάρω και έναν τρίτο για να βαλω λάδι; Είπα να πάρω δυο αλλά φοβάμαι μην τρυπήσει και τον δεύτερο γιατί αυτές η κάνες δεν αστειεύονται😂😂😂

Να πάρω και έναν τρίτο για να βαλω λάδι; Είπα να πάρω δυο αλλά φοβάμαι μην τρυπήσει και τον δεύτερο γιατί αυτές η κάνες δεν αστειεύονται😂😂😂
Μην δίνεις τζάμπα λεφτά σε όπλα και τσοκ.
Δεν σκοτώνουν τα όπλα, αλλά τα φυσίγγια και τα χέρια, ΑΝ καταφέρνεις να βρεις θηράματα.
Παρόλα αυτά δοκίμασε την τύχη σου, να μας φύγει και εμάς η απορία μιας και κανένας κάτοχος V3 δεν έχει βάλει (έστω και μια ψεύτικη) δοκιμή διάτρησης προς απόδειξη των θεωριών του πληκτρολογίου 🤣

Μην δίνεις τζάμπα λεφτά σε όπλα και τσοκ.
Δεν σκοτώνουν τα όπλα, αλλά τα φυσίγγια και τα χέρια, ΑΝ καταφέρνεις να βρεις θηράματα.
Παρόλα αυτά δοκίμασε την τύχη σου, να μας φύγει και εμάς η απορία μιας και κανένας κάτοχος V3 δεν έχει βάλει (έστω και μια ψεύτικη) δοκιμή διάτρησης προς απόδειξη των θεωριών του πληκτρολογίου 🤣

Shotgunworld …

1706549273285.gif

Από τότε που το 12αρι έγινε super Magnum το έφαγε η μαρμάγκα το Cal10
Ναι το 12 έχει καλύψει το μεγαλύτερο ποσοστό διαμετρημάτων, βρίσκεις παντού 12αρια φυσίγγια για να κάνεις τη δουλειά σου, όμως πιστεύω το 10 θα υπερτερεί βλητικα λόγω της μεγαλύτερης διάστασης του από το υπερφορτωμένο super magnum των 64gr.

Status
Not open for further replies.
Back