Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι το 12 έχει καλύψει το μεγαλύτερο ποσοστό διαμετρημάτων, βρίσκεις παντού 12αρια φυσίγγια για να κάνεις τη δουλειά σου, όμως πιστεύω το 10 θα υπερτερεί βλητικα λόγω της μεγαλύτερης διάστασης του από το υπερφορτωμένο super magnum των 64gr.
Ας πάρουμε παράδειγμα μια σούπερ μάγκνουμ επαναληπτική καραμπίνα. Ρίχνεις από μισοριξιες μέχρι 64 γραμμάρια σκάγια. Που να σταθεί η οποία βλητική υπεροχή του 10αριου; Το δεκαρι σε δεσμεύει απόλυτα στη χρήση μόνο πανάκριβων φυσιγγίων. Υπάρχει πάντα λόγος που χάνεται ένα διαμέτρημα και υπερτερεί συντριπτικά ένα άλλο.

Πήγα σήμερα καλκα να δω την versa max αλλά δεν την είχε. Είδα μια SX4 συνθετική και μου έμπαινε σαν διαολεμένη κοιτά που θα με βάλει σε σκέψεις και έξοδα 😳
Μικρό σε διαστάσεις ίσιο κοντάκι. Απλή αμερικάνικη λύση που δουλεύει καλά. Anyway (που λέμε στο χωριό μου) το όλο είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του. Δε θα μετανιώσεις αν το πάρεις.

Μικρό σε διαστάσεις ίσιο κοντάκι. Απλή αμερικάνικη λύση που δουλεύει καλά. Anyway (που λέμε στο χωριό μου) το όλο είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του. Δε θα μετανιώσεις αν το πάρεις.
Πολύ καλό αλλά με χαλάει η ρίγα της.Αν ήταν φλατ θα την επαιρνα.Κατά τα άλλα πολύ ωραίο τουφέκι.

Ας πάρουμε παράδειγμα μια σούπερ μάγκνουμ επαναληπτική καραμπίνα. Ρίχνεις από μισοριξιες μέχρι 64 γραμμάρια σκάγια. Που να σταθεί η οποία βλητική υπεροχή του 10αριου; Το δεκαρι σε δεσμεύει απόλυτα στη χρήση μόνο πανάκριβων φυσιγγίων. Υπάρχει πάντα λόγος που χάνεται ένα διαμέτρημα και υπερτερεί συντριπτικά ένα άλλο.
Συμφωνώ Κώστα,το 12 δεν έχει επικρατήσει τυχαία, κάνει τα πάντα σε ένα ευρύ φάσμα γομωσεων. Μετά από 3 δωδεκαρια ένα 10ga θα ήταν ωραίο και διαφορετικό για λίγες βολές το χρόνο, δεν είναι για πολλές τουφεκιές...😅

Συμφωνώ Κώστα,το 12 δεν έχει επικρατήσει τυχαία, κάνει τα πάντα σε ένα ευρύ φάσμα γομωσεων. Μετά από 3 δωδεκαρια ένα 10ga θα ήταν ωραίο και διαφορετικό για λίγες βολές το χρόνο, δεν είναι για πολλές τουφεκιές...😅
Μπες στο σκέφτομαι να αγοράσω, έβαλα.μια αγγελία. Ένας συνάδελφος λόγο ασθένειας πουλάει και μια sp10 και φαίνεται του κουτιού

Πήγα σήμερα καλκα να δω την versa max αλλά δεν την είχε. Είδα μια SX4 συνθετική και μου έμπαινε σαν διαολεμένη κοιτά που θα με βάλει σε σκέψεις και έξοδα 😳
Και γω την αγόρασα κάνα μήνα πριν και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Εντάξει, λίγο το κλείστρο είναι κάπως και τα πιστονάκια με τις τρυπίτσες που περνάνε τα αέρια. Αν και αυτές (οι τρυπίτσες) λένε ότι δεν θέλουν καθάρισμα εφόσον τα αέρια που περνάνε είναι πολύ καυτά και δεν αφήνουν κατάλοιπα (εδώ είμαι κάπως σκεπτικός). Πάντως όπως την επώμισα σε οπλοπωλείο μου φάνηκε παρα πολύ φιλική όπως είπε και ο @Kostas ContraDosi
Καλημέρα Κώστα!
Οι τρύπες στην κάννη λένε πως λόγω της υψηλής πίεσης των αερίων δε θέλουν καθάρισμα . Άλλωστε δεν σου δίνουν και χέρι για να τις καθαρίσεις...
Ο μηχανισμός είναι "βρώμικος "γενικά περισσότερο από το σύστημα της Βερέττα και πολύ περισσότερο από της μαξους ..
Είναι πολύ καλοβολο τουφέκι στο ριξιμο και στην απόδοση δεν πιάνεται.

Status
Not open for further replies.
Back