Πήγα σήμερα καλκα να δω την versa max αλλά δεν την είχε. Είδα μια SX4 συνθετική και μου έμπαινε σαν διαολεμένη κοιτά που θα με βάλει σε σκέψεις και έξοδα
ΚαλύτεραΠήγα σήμερα καλκα να δω την versa max αλλά δεν την είχε. Είδα μια SX4 συνθετική και μου έμπαινε σαν διαολεμένη κοιτά που θα με βάλει σε σκέψεις και έξοδα
Ας πάρουμε παράδειγμα μια σούπερ μάγκνουμ επαναληπτική καραμπίνα. Ρίχνεις από μισοριξιες μέχρι 64 γραμμάρια σκάγια. Που να σταθεί η οποία βλητική υπεροχή του 10αριου; Το δεκαρι σε δεσμεύει απόλυτα στη χρήση μόνο πανάκριβων φυσιγγίων. Υπάρχει πάντα λόγος που χάνεται ένα διαμέτρημα και υπερτερεί συντριπτικά ένα άλλο.Ναι το 12 έχει καλύψει το μεγαλύτερο ποσοστό διαμετρημάτων, βρίσκεις παντού 12αρια φυσίγγια για να κάνεις τη δουλειά σου, όμως πιστεύω το 10 θα υπερτερεί βλητικα λόγω της μεγαλύτερης διάστασης του από το υπερφορτωμένο super magnum των 64gr.
Μικρό σε διαστάσεις ίσιο κοντάκι. Απλή αμερικάνικη λύση που δουλεύει καλά. Anyway (που λέμε στο χωριό μου) το όλο είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του. Δε θα μετανιώσεις αν το πάρεις.Πήγα σήμερα καλκα να δω την versa max αλλά δεν την είχε. Είδα μια SX4 συνθετική και μου έμπαινε σαν διαολεμένη κοιτά που θα με βάλει σε σκέψεις και έξοδα
Πολύ καλό αλλά με χαλάει η ρίγα της.Αν ήταν φλατ θα την επαιρνα.Κατά τα άλλα πολύ ωραίο τουφέκι.Μικρό σε διαστάσεις ίσιο κοντάκι. Απλή αμερικάνικη λύση που δουλεύει καλά. Anyway (που λέμε στο χωριό μου) το όλο είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του. Δε θα μετανιώσεις αν το πάρεις.
Εμένα το αντίθετο μου αρέσουν καλύτερα η υπεριψομενες ρίγεςΠολύ καλό αλλά με χαλάει η ρίγα της.Αν ήταν φλατ θα την επαιρνα.Κατά τα άλλα πολύ ωραίο τουφέκι.
Συμφωνώ Κώστα,το 12 δεν έχει επικρατήσει τυχαία, κάνει τα πάντα σε ένα ευρύ φάσμα γομωσεων. Μετά από 3 δωδεκαρια ένα 10ga θα ήταν ωραίο και διαφορετικό για λίγες βολές το χρόνο, δεν είναι για πολλές τουφεκιές...Ας πάρουμε παράδειγμα μια σούπερ μάγκνουμ επαναληπτική καραμπίνα. Ρίχνεις από μισοριξιες μέχρι 64 γραμμάρια σκάγια. Που να σταθεί η οποία βλητική υπεροχή του 10αριου; Το δεκαρι σε δεσμεύει απόλυτα στη χρήση μόνο πανάκριβων φυσιγγίων. Υπάρχει πάντα λόγος που χάνεται ένα διαμέτρημα και υπερτερεί συντριπτικά ένα άλλο.
Μπες στο σκέφτομαι να αγοράσω, έβαλα.μια αγγελία. Ένας συνάδελφος λόγο ασθένειας πουλάει και μια sp10 και φαίνεται του κουτιούΣυμφωνώ Κώστα,το 12 δεν έχει επικρατήσει τυχαία, κάνει τα πάντα σε ένα ευρύ φάσμα γομωσεων. Μετά από 3 δωδεκαρια ένα 10ga θα ήταν ωραίο και διαφορετικό για λίγες βολές το χρόνο, δεν είναι για πολλές τουφεκιές...
Έχω μάθει με φλατ. Οποιαδήποτε άλλη ρίγα με κάνει να αισθάνομαι ότι είμαι εκτός στόχου.Εμένα το αντίθετο μου αρέσουν καλύτερα η υπεριψομενες ρίγες
Δεν είσαι ο μόνος...Έχω μάθει με φλατ. Οποιαδήποτε άλλη ρίγα με κάνει να αισθάνομαι ότι είμαι εκτός στόχου.
Η φλάτ ρίγα βολεύει γιατί η σκοπευτική γραμμή είναι συνεχόμενη με τη βάση. Κι εμένα με βολεύει περισσότεροΈχω μάθει με φλατ. Οποιαδήποτε άλλη ρίγα με κάνει να αισθάνομαι ότι είμαι εκτός στόχου.
Θα σέβεστε ! …
Και γω την αγόρασα κάνα μήνα πριν και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Πήγα σήμερα καλκα να δω την versa max αλλά δεν την είχε. Είδα μια SX4 συνθετική και μου έμπαινε σαν διαολεμένη κοιτά που θα με βάλει σε σκέψεις και έξοδα
Καλημέρα Κώστα!Εντάξει, λίγο το κλείστρο είναι κάπως και τα πιστονάκια με τις τρυπίτσες που περνάνε τα αέρια. Αν και αυτές (οι τρυπίτσες) λένε ότι δεν θέλουν καθάρισμα εφόσον τα αέρια που περνάνε είναι πολύ καυτά και δεν αφήνουν κατάλοιπα (εδώ είμαι κάπως σκεπτικός). Πάντως όπως την επώμισα σε οπλοπωλείο μου φάνηκε παρα πολύ φιλική όπως είπε και ο @Kostas ContraDosi