gvp9000
Banned
Δεν χρειάζεται να είμαι μπροστά ... το έλεγε ο ίδιος ... ότι αυτά τα φυσίγγια δεν θα πάνε καλά ή μην περιμένεις πολλά.Ρε Βασιλη ουτε εσυ ουτε εγω ημασταν μπροστα στις δοκιμες για αυτο καλο ειναι να μη λεμε διαφορα...οποιος τωρα κοροιδευει μαλλον τον εαυτο του κοροιδευει και οχι τους αλλους με το ιδιο σκεπτικο θα μπορουσα και εγω να ισχυριστω οτι και εσυ οταν εκανες τις συγκριτικες δοκιμες μεταξυ m2 και remington οτι τις δοκιμες της m2 τις εκανες στα 30 μετρα ενω τις δοκιμες της remington στα 40 για να υποστηριξεις την ορθοτητα των ισχυρισμων σου(ολες οι καννες ειναι ιδιες κλπ...) αλλα δεν πιστευω οτι εκανες κατι τετοιο οπως και εγω οταν εκανα τις δοκιμες με την baikal ανεβασα αυτα που ειδα και οχι αυτα που ηθελα να δω...με το δικο σου σκεπτικο κανενας δεν πρεπει να πιστευει κανεναν...τωρα αν καποιοι ανεβαζουν δοκιμες για να αποδειξουν οτι η δικια τους επιλογη ηταν η σωστη και οχι των αλλων(καννη ,κωνος,μαρκα..κλπ) τοτε μαλλον εχουν θεματακια και πρεπει να το κοιταξουν...
Και πραγματικά δεν πήγαιναν καλά ...
Αλλά δοκιμές δεν έβαζε από αυτά που δεν πήγαιναν καλά.
Δεν κοροϊδεύω κανέναν ... την αλήθεια λέω.
Δεν θα τα βάψω μαύρα αν κάποιος δεν πιστεύει τις δοκιμές μου ... δεν τις έκανα για εσάς αλλά για εμένα.
Ας βάλει ο καθένας τις δικές του με 18 πορδοφύσσιγα και κλασικά τσοκ, καθώς και τις δικές του δοκιμές διάτρησης.
Επειδή υπάρχουν πολλά κολλήματα στον κόσμο γι αυτό και δεν έχω ξαναποστάρει τίποτα για να είναι όλοι ευτυχισμένοι.