Όχι δεν είναι τρύπα αυτό. Η τρύπα που λέω είναι κάπου στο κέντρο που είναι δύο μαζεμένες, η μία είναι από μπετοβεργαΠανω δεξιά δεν είναι τρείς μαζεμένες η έχει σκιστεί το χαρτί κ φαίνεται σαν να υπαρχει τρυπα?
View attachment 85039
Όχι δεν είναι τρύπα αυτό. Η τρύπα που λέω είναι κάπου στο κέντρο που είναι δύο μαζεμένες, η μία είναι από μπετοβεργαΠανω δεξιά δεν είναι τρείς μαζεμένες η έχει σκιστεί το χαρτί κ φαίνεται σαν να υπαρχει τρυπα?
View attachment 85039
Δεν πειράζει Κώστα την επόμενη φοράΕίχα 3* και direct 32 νούμερο δεν θυμάμαι, νομίζω 8.5. Άσε σου λέω ακόμα κλαίνε οι ρέγκες
Ισως να περασε απο την υπαρχουσα η πισω απο αλλο βολι η τουφεκιά ειναι πολυ καλη για τα μετρα αν κρίνω από την κουπα ολα στο σωμα του καπρουΕδώ θέλω να επισημάνω ότι, η μια τρύπα προϋπήρχε στο χαρτόνι. Οι τρύπες από τα βόλια είναι 9. Τώρα να πέρασε βόλι στην προϋπάρχουσα τρύπα το θεωρώ απίθανο, δεν ξέρω που μπορεί να πήγε το δέκατο βόλι, πάντως στο χαρτί δεν είναι.
Ο καλός μου φίλος ο @Dimitris F μου έστειλε προσωπικο μήνυμα, αύριο το πρωί να πάρω καρότα στον μανάβη. Όλα στο φώς φίλε μου, οι ρεμινγκτονακιδες είμαστε σουρεαλ τύποι
Τα 40-45 μέτρα είναι για μένα μια φυσιολογική απόσταση για δράμια. Νομίζω ότι το τσοκ απέδωσε το αναμενόμενο, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ναι όλα θα ήταν πάνω στο θήραμα. Βασικά τα 9 από τα δέκα βόλιαΙσως να περασε απο την υπαρχουσα η πισω απο αλλο βολι η τουφεκιά ειναι πολυ καλη για τα μετρα αν κρίνω από την κουπα ολα στο σωμα του καπρου
Τα winchester 10p 000 έχουν και μια τρελή μπίλια μέσα.Εδώ θέλω να επισημάνω ότι, η μια τρύπα προϋπήρχε στο χαρτόνι. Οι τρύπες από τα βόλια είναι 9. Τώρα να πέρασε βόλι στην προϋπάρχουσα τρύπα το θεωρώ απίθανο, δεν ξέρω που μπορεί να πήγε το δέκατο βόλι, πάντως στο χαρτί δεν είναι.
Με αγάπη ... για εσένα ...Λοιπόν έγινε η δοκιμή. Απόσταση 43 μέτρα γιατί με βόλευε καλύτερα η θέση. Τσοκ φουλ, Remington 870 wingmaster 66 πόντους κάννη. Το χαρτόνι είναι κλασσικά αυτό που βρίσκουμε στις παλέτες με τα νερά. Είχε ένα διαολεμενο αέρα που μου σήκωνε το χαρτόνι, οπότε μόλις πήρε τη σωστή θέση για μια στιγμή ,επωμισα και έριξα. Ακολουθούν οι φωτογραφίες.View attachment 85036View attachment 85037View attachment 85038
Θα ειχε 10 βόλια μέσα;;;;Εδώ θέλω να επισημάνω ότι, η μια τρύπα προϋπήρχε στο χαρτόνι. Οι τρύπες από τα βόλια είναι 9. Τώρα να πέρασε βόλι στην προϋπάρχουσα τρύπα το θεωρώ απίθανο, δεν ξέρω που μπορεί να πήγε το δέκατο βόλι, πάντως στο χαρτί δεν είναι.
Ευχαριστώ πολύ Βασίλη! Θα βάλω και μεζούρα αύριο και θα φωτογραφίσω.Με αγάπη ... για εσένα ...
Καλά φυσίγγια είναι ... έχω πολλά τέτοια.
Καλά τα υπολόγισα ? Ήταν λίγο στραβό το χαρτί αλλά το ίσιωσα ηλεκτρονικά ...
View attachment 85063
Ένα έλιωσε μέσα στην κάννη, τα χωνεύει η Ρεμί τα Winchester, γι'αυτό μόνο ρεμι φυσίγγιαΘα ειχε 10 βόλια μέσα;;;;
Αϊ ρε με το βόθρο σας....τα χωνεύει η Ρεμί τα Winchester,
Εχω βιντεο που ανοιγω τρεια στη σειρα 10 βολα με 9 μεσα πρασιναΘα ειχε 10 βόλια μέσα;;;;
Εχω βιντεο που ανοιγω τρεια στη σειρα 10 βολα με 9 μεσα πρασινα
Χε χε χε....εχει γνώση ο φύλακας....Εχω βιντεο που ανοιγω τρεια στη σειρα 10 βολα με 9 μεσα πρασινα
Επηδη δε το εχω με την τεχνολογία θα το ανεβασει αλλος
Το εχεις δει και το εχουνε πει απ ολη την ελλαδα και το τσεκαραΧε χε χε....εχει γνώση ο φύλακας....
Κοβει 3 Remi ο τύπος κ τα τρεία φυσίγγια εχουν 9 αντι για 10 μπίλιες....
Και τωρα περιμενω ενα δικο σου αποσπασμα που εισαι στο κυνηγοτοπο ετσι απλα δυο τρεια βηματα στο τερεν βρε αδερφε μη φοβασε δε θα σε παρω το καρτερι