Αυτό που λέμε ότι σουρχεται είτε είσαι λαμπάδα είτε είσαι καμπουρης,είτε φαρδυς είτε στενός, ψηλος ή κοντός .Όταν λέτε ταιριάζει εννοείτε ως προς στο μήκος?
Αυτό που λέμε ότι σουρχεται είτε είσαι λαμπάδα είτε είσαι καμπουρης,είτε φαρδυς είτε στενός, ψηλος ή κοντός .Όταν λέτε ταιριάζει εννοείτε ως προς στο μήκος?
Τάσο γιαυτα δεν έχω ακούσει κάτι θα κάνουν όμως τις πωλήσεις τους, τα stoeger όμως που εδώ τα προωθεί η benelli και ειδικά το μοντέλο 3500 και το παλαιότερο 3000 τα έχουν σε μεγάλη εκτίμηση .Τι ακούς για αυτά Κώστα?
Ένας γνωστός μου πήρε πρόπερσι ένα ποζε κ είναι ικανοποιημένος αν κ δεν το έχει πολυτουφεκισει..
Δυναμική επιστροφή βλέπωΣτοιχιματιζω υπερ μιας σωστης καννης απεναντη σε οποιαδηποτε καλογυαλιζμενη αχρωμειωτης,η ακριβης σκοπευτικης,any day, εδω και τωρα,η καννη που πραγματη κανει τη διαφορα ειναι αυτη που ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ξεκιναει εκει που τελειωνουν η αλλες.....και οχι ποια θα παρει ενα αδιαφορο μεσο ορο που πρακτικα δεν εχει καμμια αξια.Γιαυτο και προσκαλω οποιοδηποτε συναδελφο σε ενα Showdown που πιστευει οτι μπορει να αφησει καθολικα πισω την σωστη χρωμειωμενη καννη περα απο το μεσω ορο...αν μπορεσει...και φυσικα με οτι στοιχημα γουσταρει ο ιδιος.
λογικα 1 καλαμακι και μια μπυρα ΑΛΦΑΜε την είσοδο πόσα σουβλάκια θα έχει;
Βρε Σαράντο, γιατί με κουράζεις άδικα; Δεν σου έχουν πει να μην λες το τέλος γιατί αχρηστεύεται το έργο; Τώρα πως θα κόψουμε εισιτήρια;η Οπτιμα μεσα στο ιδιο πλαισιο διατρησεις λογο ατρακτου ειχε καλυτερο μεσο ορο
Βρε Σαράντο, γιατί με κουράζεις άδικα; Δεν σου έχουν πει να μην λες το τέλος γιατί αχρηστεύεται το έργο; Τώρα πως θα κόψουμε εισιτήρια;
Το skeet βγάζει πιο κλειστή τουφεκιά, κοίτα τις συσφίξεις στον παρακάτω πίνακα των rem chokesλοιπον εχω μια ερωτηση για τον παυλο η οποιον αλλο γνωριζει.ειδα στον διαμαντοπουλο rem choke skeet και βελτιωμενο skeet.θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η διαφορα των 2 και ποιο απ τα 2 βγαζει πιο κλειστη τουφεκια
ωραια γιωργο.ευχαριστω πολυ.κατι αλλο που ειδα στον πινακα που παρεθεσες ειναι οτι ενω υπαρχει rem light mod.εδω δεν το εχει η αντιπροσωπεια.αυτα τωρα κανουνε και τρελαινομαι.ευτυχως που το mod.κανει αρχιμανδριτες οπως λεει μια ψυχηΤο skeet βγάζει πιο κλειστή τουφεκιά, κοίτα τις συσφίξεις στον παρακάτω πίνακα των rem chokes
https://support.remington.com/General_Information/Rem_Choke_Constrictions
Γιώργο αποτι άκουσα τέλη Ιουνιου, έχω ακόμα κάποιες αμφιβολιεςΠαυλο ξερεις αν θα ερθει ΕΛΛΑΔΑ αυτην την κην. σεζων??
Πονηρός ο βλάχος, κατάλαβε αυτό που λέω πολλές φορές ότι πρώτα χαλάνε οι άνθρωποι και μετά τα όπλα.Η V3 γινεται το πρωτο αυτογεμες στο κοσμο στο οποιο δινεται εφορου ζωης εγγυηση.
Παυλο μην σκας αν δεν ερθει φετος....θα σου εκτυποςουμε δυο αυτοκολητα V3 για το υδριβιο και θα εισαι ΟΚΓιώργο αποτι άκουσα τέλη Ιουνιου, έχω ακόμα κάποιες αμφιβολιες
Παυλο μην σκας αν δεν ερθει φετος....θα σου εκτυποςουμε δυο αυτοκολητα V3 για το υδριβιο και θα εισαι ΟΚ