Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ακριβως εκει ειναι η διαφορα. Ολες οι αλλες καραμπινες εχουν το ελατηριο στο κοντακι. Στη V3 μπορεις να το βγαλεις και για καθαρισμα χωρις πολλη φασαρια.
Ακόμα λιγότερη φασαρία τα όπλα με το ελατήριο στην αποθήκη!βγάζεις το αυτάκι του κλείστρου και είναι όλα έξω!

Νομιζω εχει κοντα στα 1000 δολάρια . Οχι 550. Το διαφημίζουν για οπλο κατω των 1000 δολαρίων . Κάπου στα 900 αν θυμάμαι καλα εχει στην Αμερική .

Σε μεγαλους gunbroker τυπου grabagun τη μαυρη τη βρισκεις 670 δολλαρια. Σε λιανικη γυρω στα 780. Η camo περιπου 100 δολλαρια ακριβοτερη

Σε μεγαλους gunbroker τυπου grabagun τη μαυρη τη βρισκεις 670 δολλαρια. Σε λιανικη γυρω στα 780. Η camo περιπου 100 δολλαρια ακριβοτερη
Αυτό και μόνο είναι λόγος για μένα να μην την προτιμήσω, σχεδόν 100% καπέλο .hair.
κατά τα άλλα μου αρέσει αρκετά σαν όπλο

Και απαράδεκτη αντιπρόσωπια...από ον Απριλιο εχω μιλήσει μαζί τους πάνω από 30 φορές.γία 4 όπλα. Εν τέλη με τα ψέματά τις έφθασαν μόνο μαύρα. Ήθελα 2. Μου λένε ελα σήμερα να τα πάρεις. Ευτυχώς επαιξα σε διπλό ταμπλό...πήρα το δικό μ από ΚΑΛΚΑΤΖΑΚΟ... Και σήμερα που πήγα σε αυτούς για το δεύτερο...ΔΕΝ είχαν.
Αντίεπαγγελματικό...

Τι να πω κι εγω που του εδινα τα λεφτα μπροστα για την camo.Μου ειπε δεν χρειαζεται και φυσικα πως να χρειαστει αφου ηξερε εκ των προτερων οτι δεν θα την εχει.fiurius.

Μην τρελλαινεσαι. Τετοια ελατηρια εχεις κι εσυ στο κοντακι, που κανουν την ιδια δουλεια. Στη V3 το βγαζεις ευκολα και το καθαριζεις. Εχεις δει μηπως το δικο σου πως ειναι μετα απο ενα χρονο βαλτοκυνηγι?
Ρωτησε τον πως καταντησανε τα ελατηρια και τα πιστονακια..vert funny.καλυτερα.....

Βρε παιδιά ....αν σας πω οτι μετρησα το κώνο 7.5 πόντους

Τουλάχιστον το σκοτεινό κομμάτι τόσο ειναι
:):):):):):):):)

.shake hands.Η καννη εχει και αλλη εκπληξη. Αν τη βρεις κερναω. Η Ρεμι δεν αναφερει τιποτα πουθενα ουτε για τον κωνο ουτε για την αλλη εκπληξη. Η κλασσικη 1100 σημειωτεον δεν ειναι ετσι.

ρε παιδια ψαχνετε εξωεργοστασ. τσοκ για τη rem?μπιρει να ειναι και το μοναδικο οπλο στον κοσμο που δεν τα χρειαζεται

Εχεις δικιο Ευρυπιδη αλλα τα κολληματα του καθενος απο μας ειναι εμποδια. Εγω πχ κολλησα αγρια με τα φρενατα και ξεχασα τα κυνηγια που εκανα με τα μαμισια της 1100. Πολυ ποιοτικη κατασκευη, απο ατσαλι και οχι λαμαρινα που εχουνε πολλες εταιρειες και μαλιστα το φουλ που εχει συσφιξη 0.040 της ιντσας ειναι τωρα απο ειδικο κραμα πιστοποιημενο και για ατσαλινα

Υπομονή Παυλο..... Πάντως έχω κάνει 2 πρωτιές...την πρώτη camo vinci και τώρα το V3 που έφερε ο ΚΑΛΚΑΤΖΑΚΟΣ.... Εγώ ήμουν ο πρώτος αγοραστής...βέβαια με το V3 είμαι ο πρώτος...και ο τελευταίος για την σεζόν αχαχαχ α
καλοτουφεκη τολη .. να την χαρείς και να την γλεντίσεις!

Και απαράδεκτη αντιπρόσωπια...από ον Απριλιο εχω μιλήσει μαζί τους πάνω από 30 φορές.γία 4 όπλα. Εν τέλη με τα ψέματά τις έφθασαν μόνο μαύρα. Ήθελα 2. Μου λένε ελα σήμερα να τα πάρεις. Ευτυχώς επαιξα σε διπλό ταμπλό...πήρα το δικό μ από ΚΑΛΚΑΤΖΑΚΟ... Και σήμερα που πήγα σε αυτούς για το δεύτερο...ΔΕΝ είχαν.
Αντίεπαγγελματικό...
Εγω απελπιστικά απο την αντιπροσωπεία κι δεν θα παρω . Με " δούλευαν " 6 μήνες οτι ερχετε κι ερχετε . Κι απο πανω ενας πωλητής ήθελε να μου την πει κιόλας . Απαράδεκτη συμπεριφορά . Πήρα sx3 κι θα βουλευτω με την 11-87 premier που εχω 18 χρ τωρα . Αν κι καλα ειναι να περιμένουμε λιγο να δουμε πως θα παει γενικά απο αξιοπιστία . Αυτά τα ελατήρια στην βάση με ... χαλάνε λιγο .

Παύλε όταν με το καλό πάρεις την V3 βάζω στοίχημα ότι τη διαλύεις σε 1000 κομμάτια και την ξαναδένεις σε 2΄ :) .well done.

Στο ονειρο μου Χρηστο ναι. Το εχω μελετησει πολυ πριν βγει στην αμερικανικη αγορα. Το προβλημα ειναι οτι μεχρι να την παρω στα χερια μου θα με πρηξουν στο περιμενε και στο ερχεται.

Last edited:
Εγω απελπιστικά απο την αντιπροσωπεία κι δεν θα παρω . Με " δούλευαν " 6 μήνες οτι ερχετε κι ερχετε . Κι απο πανω ενας πωλητής ήθελε να μου την πει κιόλας . Απαράδεκτη συμπεριφορά . Πήρα sx3 κι θα βουλευτω με την 11-87 premier που εχω 18 χρ τωρα . Αν κι καλα ειναι να περιμένουμε λιγο να δουμε πως θα παει γενικά απο αξιοπιστία . Αυτά τα ελατήρια στην βάση με ... χαλάνε λιγο .

Νομιζω την πατησανε με τη ζητηση. Φερανε 10 οπλα και η αγορα ζητουσε 200 για την ωρα. Μετα δεν ειχανε διαφανη διαδικασια ποιος θα πρωτοπαρει αυτα τα 10 οπλα. Αυτος που το εκλεισε απο καιρο, αυτος που προπληρωσε η οποιος προλαβε τον κυριον ειδε. Μαλλον φυγανε σε φιλους και μεγαλους πελατες του καταστηματος.

Μολις μιλησα με την αντιπροσωπεια. Ζητησα να μαθω ποτε θα ελθει η camo. H απαντηση ηταν το Νοεμβρη. Δεν ξερουν ακομη ποσα κομματια θα ελθουν και μου ειπε οτι η Remington λογω μεγαλης ζητησης στην Αμερικη τους στελνει λιγοτερα κομματια αποτι παραγγελνουν. Του ειπα να του δωσω προκαταβολη να μου κρατησει ενα και δεν δεχονται προκαταβολες. Μου ειπε να τηλεφωνησω παλι τελη Οκτωβρη αλλα και παλι μου ειναι αγνωστο πως μπορω να κλεισω ενα οπλο.

Μολις μιλησα με την αντιπροσωπεια. Ζητησα να μαθω ποτε θα ελθει η camo. H απαντηση ηταν το Νοεμβρη. Δεν ξερουν ακομη ποσα κομματια θα ελθουν και μου ειπε οτι η Remington λογω μεγαλης ζητησης στην Αμερικη τους στελνει λιγοτερα κομματια αποτι παραγγελνουν. Του ειπα να του δωσω προκαταβολη να μου κρατησει ενα και δεν δεχονται προκαταβολες. Μου ειπε να τηλεφωνησω παλι τελη Οκτωβρη αλλα και παλι μου ειναι αγνωστο πως μπορω να κλεισω ενα οπλο.
Παύλο μήπως πρέπει να αλλάξεις "δρόμο"; Όλη αυτήν την προσπάθεια θα σου πρότεινα να την κάνεις μέσω μαγαζιού και όχι με την αντιπροσωπεία. Καταλαβαίνεις ότι ο αντιπρόσωπος δεν θα δώσει προτεραιότητα στον Παύλο αλλά στον μαγαζάτορα που τον έχει πελάτη 365 μέρες τον χρόνο.

Παύλο μήπως πρέπει να αλλάξεις "δρόμο"; Όλη αυτήν την προσπάθεια θα σου πρότεινα να την κάνεις μέσω μαγαζιού και όχι με την αντιπροσωπεία. Καταλαβαίνεις ότι ο αντιπρόσωπος δεν θα δώσει προτεραιότητα στον Παύλο αλλά στον μαγαζάτορα που τον έχει πελάτη 365 μέρες τον χρόνο.

Eχεις δικιο. Θα δοκιμασω με μεγαλο καταστημα της Αθηνας, πελατη του Διαμαντοπουλου

Γιωργο και εγω μεσο Καλκατζακου την πηρα...γιατι ψιλιαστικα οτι θα γινει μαλακια με αυτους..Ηθελα 2 , ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ δευτερη, παροτι ειναι το πιο γνωστο καταστημα της Αθηνας

Status
Not open for further replies.
Back