Σα μνι του1970 τακανις τα δαχλασApex tungsten ... ή Federal TSS και ρίξτα με νεροσωλήνα ...
Έχει μαλλιάσει το δάχτυλό μου
Το κατάλληλο φυσίγγι για το όπλο κάνει την διαφορά, όχι το ίδιο το όπλο ...
Σα μνι του1970 τακανις τα δαχλασApex tungsten ... ή Federal TSS και ρίξτα με νεροσωλήνα ...
Έχει μαλλιάσει το δάχτυλό μου
Το κατάλληλο φυσίγγι για το όπλο κάνει την διαφορά, όχι το ίδιο το όπλο ...
Για βγάλε μια φωτό το manual ... Περίεργο ακούγεται.
Μήπως πρόβλημα στην μετάφραση ;;;
Περίεργο όντως ...
Ρίχνει Βασίλη. Μάλιστα χτες έριξα δύο κουτιά 24αρια eley olympicΠερίεργο όντως ...
Ίσως το κάνουν για να μην έχουν τρεξίματα με εγγυήσεις.
Αποκλείεται να μην ρίχνει 28γρ.
Ευχαριστώ ...
Δεν περίμενα να μην τα ρίχνει.Ρίχνει Βασίλη. Μάλιστα χτες έριξα δύο κουτιά 24αρια eley olympic
Η δικια σου μηπως ειναι πειραγμενη στης οπες αεειων της κανης ???Ίσως είναι θέμα στρωσίματος του όπλου ή λίπανσης. Η δικιά μου 1100 ρίχνει 24αρια χωρίς εμπλοκές.
Καλυτερο απο το συστημα μπερεττα δεν εχει ακομα αλλοΊσως είναι θέμα στρωσίματος του όπλου ή λίπανσης. Η δικιά μου 1100 ρίχνει 24αρια χωρίς εμπλοκές.
Όχι εντελως εργοστασιακή.Η δικια σου μηπως ειναι πειραγμενη στης οπες αεειων της κανης ???
Σίγουρα υπάρχουν καλύτερα και πιο απλά αλλά μιλάμε για ένα όπλο του 1976 κατασκευή.Καλυτερο απο το συστημα μπερεττα δεν εχει ακομα αλλο
Αφου δε πουλαγε γιατι δεν την εβγαλε μαγνουμ μετα? Ποσο βαρος γλυτωσε με 70αρα θαλαμη? Μηπως εκανε μαλακια η μπερετα?Το καλύτερο οπλο αερίων είναι η 304 αλλά την έφαγε η μαγκουμιτιδα .Ελαφρύ με ωραίο κόψιμο στη βάση μηχανισμό απαιχτο .Είναι πολλές οι φορές που έχω μπει στη πρίζα .
η remington κολλησε σε ενα μηχανισμο δεκαετιες. ακομα βγαζει νομιζω. Και μετα απο πολλα χρονια αντι να σχεδιασει κατι, αντεγραψε συστημα απο τη benelli και εκανε κατι καινουργιο. Αυτο το καινουργιο παλι θελει εργαλειοθηκη για το λυσεις. Η αληθεια ειναι ομως οταν το επωμισα μου αρεσε πολυ η αισθηση και αυτο εχει μεγαλη σημασια και απ οτι ακουω εχει καλη τουφεκια. Αρα μαλλον ειναι ενα καλο τουφεκι Αν ειχε εδω τιμη αμερικης νομιζω θα πουλαγε πολυ καλαΣίγουρα υπάρχουν καλύτερα και πιο απλά αλλά μιλάμε για ένα όπλο του 1976 κατασκευή.
Ελατήριο εξολκέα ή εξολκέας.Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα...
Μετά απο αρκετές τουφεκιές στο σκοπευτήριο και δοκιμές καθώς και εξονυχιστικό έλεγχο με καθάρισμα και λίπανση μόνο στο σημείο τριβής έχουμε ...
Σε τουφεκιές με 24 γρ skeet τόσο NSI όσο και RC είχαμε κάποιες εμπλοκές.. Το φαινόμενο ίδιο..
Μετά την πρώτη τουφεκιά το άδειο φυσίγγι μένει μέσα (φωτό) το κλείστρο έχει κλειδώσει πίσω .. και το φυσίγγι της αποθήκης έχει βγεί και περιμένει...
Με 28 αρια καμία εμπλοκή...
Δοκίμασα 2 εταιρειών 24αρια για πιο σίγουρα αποτελέσματα... το έκανε και στα δυο όχι συνέχεια όμως.
Υπήρχαν τουφεκιές χωρίς καμία εμπλοκή..
Στη φωτό βλέπετε τι συμβαίνει μετά την πρώτη τουφεκιά ..
View attachment 46316