Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα χετε θαψει τα κακομοιρα τα αυτογεμη της ρεμ. Εγώ δε σας κρύβω ότι δεν αποκλείω ένα 1187 Μπραντ Νιού στα 700€. Με τα πλαστικουλια του και την αχρωμιωτη κάννη με ρεμ τσοκ (αν και το αχρωμιωτη το λέω γιατί το λένε όλοι)
Έμαθες να βρίζεις στα γαλλικά ,θα μάθεις και στα αμερικάνικα!

Δεν είχα ποτέ ημιαυτόματη ρεμι, άκουγα πάντα όμως στις κυνηγοπαρεες για τις απίστευτες τουφεκιές της όταν τύχαινε να καθήσω ως παιδί του δημοτικού και του γυμνασίου μαζί τους. Κωστή αν είσαι επιμελής στον καθαρισμό του όπλου γιατί όχι;

Δεν είχα ποτέ ημιαυτόματη ρεμι, άκουγα πάντα όμως στις κυνηγοπαρεες για τις απίστευτες τουφεκιές της όταν τύχαινε να καθήσω ως παιδί του δημοτικού και του γυμνασίου μαζί τους. Κωστή αν είσαι επιμελής στον καθαρισμό του όπλου γιατί όχι;
Ειμαι επιμελης σε σημειο ψυχαναγκασμου φιλε.

Και εγώ ίδια φάση με εσένα:) Δεν ξέρω αν στο είπα, είδα στον Καλκατζακο ( Αθηνάς)μια Wingmaster απαστράπτουσα στα 450 ευρώ. Δεν την έπιασα, δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά έχε το υπόψη σου κι αυτό μιας και είχες ( έχεις ακόμα; ) 870. Έχω πιάσει και έχω ρίξει όλες τις αξιόλογες επαναληπτικές της αγοράς. Καμία δεν έχει την ποιότητα της Wingmaster.

Και εγώ ίδια φάση με εσένα:) Δεν ξέρω αν στο είπα, είδα στον Καλκατζακο ( Αθηνάς)μια Wingmaster απαστράπτουσα στα 450 ευρώ. Δεν την έπιασα, δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά έχε το υπόψη σου κι αυτό μιας και είχες ( έχεις ακόμα;) 870. Έχω πιάσει και έχω ρίξει όλες τις αξιόλογες επαναληπτικές της αγοράς. Καμία δεν έχει την ποιότητα της Wingmaster.
Αν είχα αγοράσει μια τέτοια τότε,που αγόρασα τη Μάβερικ,πιθανότατα θα είχα μείνει με αυτή‼️‼️

Αν είχα αγοράσει μια τέτοια τότε,που αγόρασα τη Μάβερικ,πιθανότατα θα είχα μείνει με αυτή‼️‼️
Αν δεν έχεις το πάθος να αγοράζεις συνέχεια όπλα και θες ένα και καλό τότε ναι, θα την είχες για όλα τα κυνήγια. Όπλο για μια ζωή.

Αν δεν έχεις το πάθος να αγοράζεις συνέχεια όπλα και θες ένα και καλό τότε ναι, θα την είχες για όλα τα κυνήγια. Όπλο για μια ζωή.
Ποτέ δεν ήμουν άνετος οικονομικά,πάντα στριμοκωλα τα έφερνα βόλτα...οπότε σίγουρα‼️

ετυχε να εχει 105cti κάποιος στον εβρο που κυνηγούσαμε κοντά έβγαζε τουφεκιές στο διάστημα!!! αλλά και κάθε 5 φυσίγγια εμπλοκή
Μεγάλη πατάτα η 105cti
Το να πετάει τα φυσίγγια από κάτω τους μάρανε αντί να στίψουν το μυαλό τους και να βελτιώσουν τα σημεία που πονάει

Μεγάλη πατάτα η 105cti
Το να πετάει τα φυσίγγια από κάτω τους μάρανε αντί να στίψουν το μυαλό τους και να βελτιώσουν τα σημεία που πονάει
Θυμάσαι πως την είχαν πασάρει❓για να μην σας αποσπά λέει....την προσοχή‼️ ο κάλυκας που πετάγεται,μέσω της περιφερειακής όρασης‼️‼️‼️
....εδώ δεν βλέπουμει του πλι που είνει εικειν τν ώρα‼️Τουν κάλυκα θα ειδουμει‼️
Σαν κύκλωπας ήταν‼️

Status
Not open for further replies.
Back