Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θυμάσαι πως την είχαν πασάρει❓για να μην σας αποσπά λέει....την προσοχή‼️ ο κάλυκας που πετάγεται,μέσω της περιφερειακής όρασης‼️‼️‼️
....εδώ δεν βλέπουμει του πλι που είνει εικειν τν ώρα‼️Τουν κάλυκα θα ειδουμει‼️
Σαν κύκλωπας ήταν‼️
Εγώ τις γουστάρω τέρμα γι'αυτό τρελαίνομαι που μπήκε ο εικοστός πρώτος αιώνας και μου έβγαζε όπλο με λαστιχάκι ακόμα,ας έδειχναν προσοχή εκεί που πρέπει και δεν θα χρειαζόταν να την πασάρουν θα ανέβαιναν οι πωλήσεις από μόνες τους
Και η V3 πιό πολύπλοκη έγινε με τα πιστονάκια και τις αλενόβιδες
Όπως και να έχει η Remington είναι ιστορία από αυτές που δεν έχει ενδιάμεσο,ή θα την αγαπήσεις ή θα την μισήσεις

Εγώ τις γουστάρω τέρμα γι'αυτό τρελαίνομαι που μπήκε ο εικοστός πρώτος αιώνας και μου έβγαζε όπλο με λαστιχάκι ακόμα,ας έδειχναν προσοχή εκεί που πρέπει και δεν θα χρειαζόταν να την πασάρουν θα ανέβαιναν οι πωλήσεις από μόνες τους
Και η V3 πιό πολύπλοκη έγινε με τα πιστονάκια και τις αλενόβιδες
Όπως και να έχει η Remington είναι ιστορία από αυτές που δεν έχει ενδιάμεσο,ή θα την αγαπήσεις ή θα την μισήσεις
Ο μηχανισμός αερίου στη V3 είναι ίδιος με της benelli M4. Όλος ο κόσμος παραμιλαει με την αξιοπιστία της M4 αλλά για τη Ρεμί και εκεί παράπονα υπάρχουν. Τελικά τι θέλει ο κόσμος;

Βασικά ίδιος με τη Μ4 είναι ο μηχανισμός της versa max. Στη V 3 είναι ακόμα καλύτερος ο μηχανισμός αφού δεν υπάρχει ελατήριο μέσα στο κοντάκι και είναι άμεσα επισκέψιμα τα ελατήρια για καθαρισμό, λίπανση και αλλαγή από τον χρήστη χωρίς να χρειάζεται καρυδάκι.

Ο μηχανισμός αερίου στη V3 είναι ίδιος με της benelli M4. Όλος ο κόσμος παραμιλαει με την αξιοπιστία της M4 αλλά για τη Ρεμί και εκεί παράπονα υπάρχουν. Τελικά τι θέλει ο κόσμος;
Τι να σου πω δεν ξέρω,εμένα τελευταία επαφή ήταν με την 11-87 premier που είχα
Δεν έτυχε να έχει κάποιος γνωστός μου V3 για να ξέρω από πρώτο χέρι μόνο ότι διαβάζω

Ναι αλλά εκεί κάνει 500€ το όπλο, όχι το receiver.
Με πρόλαβες γιατί εμείς εδώ έχουμε και τα πανωτόκια
Από απάντηση στην οπλογνωσία το 2018 περισσότερες πωλήσεις η Remington μεγαλύτερο τζίρο η Benelli

Η Benelli αρέσκεται να καυχιέται ότι στην Αμερική είναι η πρώτη εταιρειά σε αξία πωλήσεων, δηλαδή έχει μεγαλύτερο τζίρο πωλήσεων από την Remington, αν και η δεύτερη πουλά περισσότερα όπλα.

Η V3 μου αρεσει πολυ κι ας βαρατε.
Εμένα να δεις.
Έχω φτάσει και έχω ξεπεράσει τον Βάγγο στο συγκεκριμένο όπλο ;)
Εγω άλαξα ελατηριο επαναταξης και αποθηκης για να ριχνει 24αρια. Μεχρι 28 καταφερα. Το παλστικο μπαφερ του κλειστρου (ηταν φθαρμενο και το αλλαξα ετσι για να παιξω). Λαστιχάκι προληπτικά. Έβαλα και μια φετα λευκη στο πελμα που δεν ειχε (και αφησα το πελμα απο βακελιτη ο μαλακας). Ειχα παρει να εχω καβατζα και το λαμακι που ειναι σαν ταφ που πιεζει το επανατατικο ελατηριο. Αλλαξα τον μειωτηρα γιατι ειχε εναν που εγραφε franchi. Την ειχα παρει μεταχ. και ηταν με σταθερο τσοκ 3αρι. Για να λεω την αληθεια ομως αφοτου αλλαξα τα ελατηρια δεν ειχα προβλήματα λειτουργίας καθόλου Βασίλη. Η καννη ειχε λιγο τζογο γυρω απο οτον αξονα της.
Αν δεν τη χαριζα σε ενα φιλο που δεν ειχε λεφτα να παρει οπλο μπορει και να τηνειχα κρατησει. Τοτε ειχα παρει και την πρωτη μου βιτωρια και ειχα δυο.

ΥΓ
Αλλαξα και το φολοουερ της αποθηκης με να πορτοκαλι (ειχε μαυρο). Το μπαφερ του κλειστρου το εκανα πουτανα αλλα δουλευε
Σου αρέσει όλο κάτι να φτιάχνεις, να ασχολείσαι,τι να τη κάνεις την ανιαρή συμβίωση με μια benelli ,που δεν συμβαίνει ποτέ τίποτα;

Η Ρεμί είναι Ρεμί και μπορεί να λέτε τα κακα αλλά κάποιες στιγμές πατώντας τη σκανδάλη βλέπεις τη φαντασίωση να γίνεται πραγματικότητα και το θήραμα να πέφτει εκεί που με άλλα όπλα απλά θα του έκανες αέρα έχει συμβεί σε όσους έχουν κυνηγήσει με Ρεμί και ο μύθος της είναι αληθινός και όχι τυχαίος ότι επαναλαμβάνεται δεν είναι τύχη και όταν βλέπεις όπλο 40 χρόνων και κατασκευάζεται ακόμη 1100 περισευουν οι λέξεις .

κάποιες στιγμές πατώντας τη σκανδάλη βλέπεις τη φαντασίωση να γίνεται πραγματικότητα
Κάποιες στιγμές συμβαίνει με όλα τα όπλα
όταν βλέπεις όπλο 40 χρόνων και κατασκευάζεται ακόμη 1100 περισευουν οι λέξεις .
Γι αυτό φαλίρισε Γιάννη νομίζω.
Η 1100 παράγεται από 64 αν δεν κάνω λάθος και η 1187 από το 87.

Τα Rem είναι οπλάρες σαν αίσθηση και η Rem μια εταιρία που ξέρει να φτιάχνει όπλα, αλλά έχει κάνει τραγικά σφάλματα με νέα μοντέλα και δεν εξελίχθηκε ούτε πρωτοτύπησε πουθενά τις τελευταίες δεκαετίες (και δεν μιλάω για φρου φρου και αρώματα, μιλάω για μηχανισμούς, σχεδιαστικές αναβαθμίσεις κτλ).
Βασικά μετά την 1187 ότι όπλο έβγαζε είχε παιδικές ασθένειες.
Τα προηγούμενα, γεροντικές.

Μακάρι να αρχίσει να φτιάχνει όπλα, έτσι όπως πρέπει να είναι, ... απλά και αξιόπιστα.

Κάποιες στιγμές συμβαίνει με όλα τα όπλα

Γι αυτό φαλίρισε Γιάννη νομίζω.
Η 1100 παράγεται από 64 αν δεν κάνω λάθος και η 1187 από το 87.

Τα Rem είναι οπλάρες σαν αίσθηση και η Rem μια εταιρία που ξέρει να φτιάχνει όπλα, αλλά έχει κάνει τραγικά σφάλματα με νέα μοντέλα και δεν εξελίχθηκε ούτε πρωτοτύπησε πουθενά τις τελευταίες δεκαετίες (και δεν μιλάω για φρου φρου και αρώματα, μιλάω για μηχανισμούς, σχεδιαστικές αναβαθμίσεις κτλ).
Βασικά μετά την 1187 ότι όπλο έβγαζε είχε παιδικές ασθένειες.
Τα προηγούμενα, γεροντικές.

Μακάρι να αρχίσει να φτιάχνει όπλα, έτσι όπως πρέπει να είναι, ... απλά και αξιόπιστα.
Για την V3 & Versa Max τι άποψη έχεις Βασίλη;

Για την V3 & Versa Max τι άποψη έχεις Βασίλη;
Η versa είχε κάτι παιδικά προβλήματα με τις σφύρες (ανακλήθηκαν όπλα ... συνημμένο) και η v3 κάτι σπασίματα σε ένα εξάρτημα του κλείστρου
1658442560115.png
και το κλασικό blowback.
https://www.randywakeman.com/TheRemingtonV3BlowbackMysteryADiscussion.htm

Θεωρώ ότι τα έχουν διορθώσει τώρα αλλά ... το όπλο που θα αγοράσεις πότε έχει κατασκευαστεί ?
Το δικό μου πχ που το αγόρασα τον 1/2020 είχε κατασκευαστεί το 2017 !!! 2-3 χρόνια ήταν μέσα στον Κύργια.

Υπάρχουν ανταλλακτικά τώρα για αυτά ή πρέπει να περιμένεις ? Άλλο βασικό ερώτημα που λύνεται βέβαια με ένα τηλέφωνο.

Πέρα από αυτά θεωρώ και τα 2 όπλα πολύ απαιτητικά στην συντήρηση μιας και γουστάρω να καθαρίζω οποιοδήποτε σημείο έρχεται σε επαφή με τα αέρια. Μπορεί να μιλάνε για εκατοντάδες τουφεκιές ακαθάριστο και ιστορίες για αγρίους αλλά προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω σημείο που έρχεται σε επαφή με πυρίτιδα και αέρια ακαθάριστο.
Εδώ το nitro (διβασικές) προσβάλει το χρώμιο !!! θα αφήσει τα αχρωμίωτα έμβολα ανεπηρέαστα ? Δουλευόμαστε ?
Βλέπω και σε κάτι βίντεο κάτι κλειδιά και ιστορίες για να ανοίξεις τα έμβολα και τρελαίνομαι. Φαντάσου να κολλήσουν από σκουριά.
Γέρασα, δεν είμαι για αυτά :)
Την V3 την απέρριψα απ'ευθείας λόγω των απαιτήσεων καθαρισμού και δεν είμαι κανένας σβαρνιάρης στα όπλα, ούτε βαριέμαι να καθαρίσω.
Το ίδιο και την versamax.
Ας μην πιάσουμε την 105CTi καλύτερα.

Κυνηγούσα με την 1187 23 χρόνια ... και φυσίγγια διαλέγει και δεν σκοτώνει όπου την γυρίσεις και επίσης δεν σκοτώνει στο τρίτο σύννεφο αριστερά.
Αυτές είναι ιστορίες ...

Attachments

Με πρόλαβες γιατί εμείς εδώ έχουμε και τα πανωτόκια
Από απάντηση στην οπλογνωσία το 2018 περισσότερες πωλήσεις η Remington μεγαλύτερο τζίρο η Benelli

Η Benelli αρέσκεται να καυχιέται ότι στην Αμερική είναι η πρώτη εταιρειά σε αξία πωλήσεων, δηλαδή έχει μεγαλύτερο τζίρο πωλήσεων από την Remington, αν και η δεύτερη πουλά περισσότερα όπλα.
Μάλλον αναφέρεσαι στα shotguns και οχι στο σύνολο των όπλων . Η μπενέλι στο θέμα ραβδωτο απλα...δεν υπάρχει....

Η versa είχε κάτι παιδικά προβλήματα με τις σφύρες (ανακλήθηκαν όπλα ... συνημμένο) και η v3 κάτι σπασίματα σε ένα εξάρτημα του κλείστρου
View attachment 51842
και το κλασικό blowback.
https://www.randywakeman.com/TheRemingtonV3BlowbackMysteryADiscussion.htm

Θεωρώ ότι τα έχουν διορθώσει τώρα αλλά ... το όπλο που θα αγοράσεις πότε έχει κατασκευαστεί ?
Το δικό μου πχ που το αγόρασα τον 1/2020 είχε κατασκευαστεί το 2017 !!! 2-3 χρόνια ήταν μέσα στον Κύργια.

Υπάρχουν ανταλλακτικά τώρα για αυτά ή πρέπει να περιμένεις ? Άλλο βασικό ερώτημα που λύνεται βέβαια με ένα τηλέφωνο.

Πέρα από αυτά θεωρώ και τα 2 όπλα πολύ απαιτητικά στην συντήρηση μιας και γουστάρω να καθαρίζω οποιοδήποτε σημείο έρχεται σε επαφή με τα αέρια. Μπορεί να μιλάνε για εκατοντάδες τουφεκιές ακαθάριστο και ιστορίες για αγρίους αλλά προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω σημείο που έρχεται σε επαφή με πυρίτιδα και αέρια ακαθάριστο.
Εδώ το nitro (διβασικές) προσβάλει το χρώμιο !!! θα αφήσει τα αχρωμίωτα έμβολα ανεπηρέαστα ? Δουλευόμαστε ?
Βλέπω και σε κάτι βίντεο κάτι κλειδιά και ιστορίες για να ανοίξεις τα έμβολα και τρελαίνομαι. Φαντάσου να κολλήσουν από σκουριά.
Γέρασα, δεν είμαι για αυτά :)
Την V3 την απέρριψα απ'ευθείας λόγω των απαιτήσεων καθαρισμού και δεν είμαι κανένας σβαρνιάρης στα όπλα, ούτε βαριέμαι να καθαρίσω.
Το ίδιο και την versamax.
Ας μην πιάσουμε την 105CTi καλύτερα.

Κυνηγούσα με την 1187 23 χρόνια ... και φυσίγγια διαλέγει και δεν σκοτώνει όπου την γυρίσεις και επίσης δεν σκοτώνει στο τρίτο σύννεφο αριστερά.
Αυτές είναι ιστορίες ...
Και τι να λέει ενα ρικολ? , εδω κάνουνε καθε δυο χρόνια και ενα ρικολ στο βαν της μερσεντες στην δουλειά...εγινε και ενα ρικολ στα 20 χρόνια και χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι .

Status
Not open for further replies.
Back