Η versa είχε κάτι παιδικά προβλήματα με τις σφύρες (ανακλήθηκαν όπλα ... συνημμένο) και η v3 κάτι σπασίματα σε ένα εξάρτημα του κλείστρου
View attachment 51842
και το κλασικό blowback.
https://www.randywakeman.com/TheRemingtonV3BlowbackMysteryADiscussion.htm
Θεωρώ ότι τα έχουν διορθώσει τώρα αλλά ... το όπλο που θα αγοράσεις πότε έχει κατασκευαστεί ?
Το δικό μου πχ που το αγόρασα τον 1/2020 είχε κατασκευαστεί το 2017 !!! 2-3 χρόνια ήταν μέσα στον Κύργια.
Υπάρχουν ανταλλακτικά τώρα για αυτά ή πρέπει να περιμένεις ? Άλλο βασικό ερώτημα που λύνεται βέβαια με ένα τηλέφωνο.
Πέρα από αυτά θεωρώ και τα 2 όπλα πολύ απαιτητικά στην συντήρηση μιας και γουστάρω να καθαρίζω οποιοδήποτε σημείο έρχεται σε επαφή με τα αέρια. Μπορεί να μιλάνε για εκατοντάδες τουφεκιές ακαθάριστο και ιστορίες για αγρίους αλλά προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω σημείο που έρχεται σε επαφή με πυρίτιδα και αέρια ακαθάριστο.
Εδώ το nitro (διβασικές) προσβάλει το χρώμιο !!! θα αφήσει τα αχρωμίωτα έμβολα ανεπηρέαστα ? Δουλευόμαστε ?
Βλέπω και σε κάτι βίντεο κάτι κλειδιά και ιστορίες για να ανοίξεις τα έμβολα και τρελαίνομαι. Φαντάσου να κολλήσουν από σκουριά.
Γέρασα, δεν είμαι για αυτά
Την V3 την απέρριψα απ'ευθείας λόγω των απαιτήσεων καθαρισμού και δεν είμαι κανένας σβαρνιάρης στα όπλα, ούτε βαριέμαι να καθαρίσω.
Το ίδιο και την versamax.
Ας μην πιάσουμε την 105CTi καλύτερα.
Κυνηγούσα με την 1187 23 χρόνια ... και φυσίγγια διαλέγει και δεν σκοτώνει όπου την γυρίσεις και επίσης δεν σκοτώνει στο τρίτο σύννεφο αριστερά.
Αυτές είναι ιστορίες ...