Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αφού γράφει ο Μπιλ οτι η αντιπροσωπεία την έχει ετοιμοπαραδοτη👈αλλά αν το κόστος είναι κάνα 500€ έχεις δίκιο....δεν πουλιέται....
Φιλαρακι με φαμπαρμ του το έβγαλαν άχρηστο εδώ…καινούργια βάση είναι καινούργιο οπλο χαρτιά από την αρχή…δεν αξίζει το στέλνεις στα σκουπίδια

Στα μικρά θηράματα το έχω δει αυτό.Τρυγονι,τσιχλα!Σε λίγες μέρες θα ανεβάσω ένα βίντεο με υδρόβια.Εκει έχει ανατινάξεις.
Όλα τα φτερωτά και θηλαστικά ανεξάρτητα βάρους και μέγεθος έχουν την ίδια συμπεριφορα

Φιλαρακι με φαμπαρμ του το έβγαλαν άχρηστο εδώ…καινούργια βάση είναι καινούργιο οπλο χαρτιά από την αρχή…δεν αξίζει το στέλνεις στα σκουπίδια
Άλλο το δεν αξίζει άλλο το δεν γίνεται
Εάν είναι παλιό το όπλο όντως δεν αξίζει τουλάχιστον για εμένα
Εάν όμως είναι σχετικά καινούργιο, ίσως αξίζει να δώσεις 500-600€ για να του βάλεις καινούργια βάση

Νομίζω υπάρχει διαδικασία αλλαγής βάσης λόγω βλα΄βης

Λέγετε μαλακίες τώρα που ψιλοψήνομαι για μια 1100 sporting.
Τέτοια λέγατε και δε πήρα V3 που είχα βρει.
Γιατί ως γνωστό ΑΓΑΠΑΜΕ REMI
Ωραίος.να παρακολουθήσεις πρώτα σεμινάρια μηχανολόγου μηχανικού αφού αγαπάς ρεμι

Ωραίος.να παρακολουθήσεις πρώτα σεμινάρια μηχανολόγου μηχανικού αφού αγαπάς ρεμι
Πάντως η 11-87 επειδή την είχα δεν ήταν δύσκολη στο καθάρισμα
Μιλάμε για το τυπικό όχι να την κάνεις βίδες
Αν και νομίζω ότι την είχες και εσύ

Δεν ξέρω κάποιο θραύσμα ίσως;
Ακριβώς για αυτόν τον λόγο Παναγιώτη αγόρασα άλλο όπλο ... για την μια πιθανότητα στο εκατομμύριο.
Και να το πάθω εγώ δεν με πειράζει, να γρατζουνιστεί όμως ο μικρός θα το είχα τύψεις για πάντα.

Πάντως η 11-87 επειδή την είχα δεν ήταν δύσκολη στο καθάρισμα
Μιλάμε για το τυπικό όχι να την κάνεις βίδες
Αν και νομίζω ότι την είχες και εσύ
Δεν είναι δύσκολη καθόλου. Μάλιστα έχει το πιο εύκολο καθάρισμα στο πιστόνι. 2 δαχτυλίδια όλα κι όλα, κάποιες και ένα.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο Παναγιώτη αγόρασα άλλο όπλο ... για την μια πιθανότητα στο εκατομμύριο.
Και να το πάθω εγώ δεν με πειράζει, να γρατζουνιστεί όμως ο μικρός θα το είχα τύψεις για πάντα.
Εγώ ποτέ μην σώσει και πάθει τίποτα και ποτέ μην σώσει και κάνει εμπλοκή, όπλο που ειναι ραγισμένο και το ξέρω, δεν θα το έπιανα στα χέρια μου να ρίξω

Δεν είναι δύσκολη καθόλου. Μάλιστα έχει το πιο εύκολο καθάρισμα στο πιστόνι. 2 δαχτυλίδια όλα κι όλα, κάποιες και ένα.
Αν δε θες εμπλοκές παίρνεις κατευθείαν το μονο και το αλλάζεις.η 11-87 έχει το μονο η 1100 το διπλο

Στα μικρά θηράματα το έχω δει αυτό.Τρυγονι,τσιχλα!Σε λίγες μέρες θα ανεβάσω ένα βίντεο με υδρόβια.Εκει έχει ανατινάξεις.
Για οποιαδήποτε θήραμα ισχύει το ίδιο,αυτή η γεωμετρία αυλού κάνει ότι κάνουν και η υπόλοιπες βελτιωμένες καννες ακριβώς Και η Μοσσυ 835 που την κερνάει τσάι στο χρονογράφο την κάννη αυτή,downrange ίδια απόδοση είχε.Οποτε με τσίχλα τρυγόνι άλλου ήταν το πρόβλημα.

Status
Not open for further replies.
Back