Δεν ξέρω, δεν απαντώ....Το διαταυτα είναι ότι η Ρεμί μακρυνε κωννος και διεύρυνε αυλός,γιατι όσο και να γυαλισεις μια κάννη της 1100 ,την τουφεκιά τον διευρυμένων μοντέλων της δεν την βγάζει.
Δεν ξέρω, δεν απαντώ....Το διαταυτα είναι ότι η Ρεμί μακρυνε κωννος και διεύρυνε αυλός,γιατι όσο και να γυαλισεις μια κάννη της 1100 ,την τουφεκιά τον διευρυμένων μοντέλων της δεν την βγάζει.
Είναι αλληγορική η έκφραση .A bucks worst nightmare?Φτιάξε το φυσιγγι σου,χωρίς τέτοια σχόλια,π.χ σίγουρη και γρηγορη καταβολή.Ποιος θέλει να δει ένα ζώο να ζήσει εφιάλτη?Έλεος.
Καθυστερημένη απαντηση αλλά χρειάζεται το ότι κυνηγουσες τόσα χρόνια με ένα όπλο που παρουσίαζε τόσα θέματα και έπαθε τέτοιες ζημιές και δεν είναι καλύτερο από τα άλλα σημαίνει πως ή κάτι δε μας λες σωστα ή δεν είχες χρήματα για άλλο η ξαφνικά σου ήρθε θεία επιφωτιση και κατάλαβες τι σημαίνει βλητική απόδοση.Ότι και να συμβαίνει τα 23 χρόνια είναι πολλά .Έπρεπε να σας πάρουν για διαφημιστές της Remington.
Τα λέτε πολύ ωραία.
Μέχρι και εμένα κοντεύετε να πείσετε που κυνηγούσα με Rem 23 χρόνια συν τα 2 ξαδέρφια μου, άλλα τόσα χρόνια.
Αυτό είπα φίλε μουBack bore λέγεται ο αυλός της νομιζω
Τι δεν λέω σωστά φίλε μου?Δώσε μου μια τεκμηριωμένη απάντηση.Οτι έκανε η Winchester στην sx4 έκανε και η browning στην καινούργια maxus μιας και κάννες τους είναι ίδιες πλέον.Η Winchester μέχρι την sx3 έφτιαχνε τους κωνους τους στις 50 μοίρες κοπής.Στην sx4 άλλαξε τις μοίρες στις 90.Το ίδιο κάνει και η browning στα νέα μοντέλα της.Ιδιο εργοστάσιο ειναιΚάτι δεν μας λες σωστά...
Διαβασε το post σου πάλι.vector pro ΔΕΝ είναι ο αυλός αλλά ο κώνος ο μακρύς που είχανε.Ο αυλός της browning λέγεται ΒΒΤ (back bore technology).Αυτό είπα φίλε μου
Τι εννοείς στις 50 μοίρες κοπής?Γιατί αν μιλάς για γωνία προσέγγισης θαλάμης αυλού κανείς λάθος.Τι δεν λέω σωστά φίλε μου?Δώσε μου μια τεκμηριωμένη απάντηση.Οτι έκανε η Winchester στην sx4 έκανε και η browning στην καινούργια maxus μιας και κάννες τους είναι ίδιες πλέον.Η Winchester μέχρι την sx3 έφτιαχνε τους κωνους τους στις 50 μοίρες κοπής.Στην sx4 άλλαξε τις μοίρες στις 90.Το ίδιο κάνει και η browning στα νέα μοντέλα της.Ιδιο εργοστάσιο ειναι
Δεν υπάρχουν γωνίες 50 και 90 μοιρών στον κωνο...Είναι αδύνατον.Τι δεν λέω σωστά φίλε μου?Δώσε μου μια τεκμηριωμένη απάντηση.Οτι έκανε η Winchester στην sx4 έκανε και η browning στην καινούργια maxus μιας και κάννες τους είναι ίδιες πλέον.Η Winchester μέχρι την sx3 έφτιαχνε τους κωνους τους στις 50 μοίρες κοπής.Στην sx4 άλλαξε τις μοίρες στις 90.Το ίδιο κάνει και η browning στα νέα μοντέλα της.Ιδιο εργοστάσιο ειναι
Πάνω η απλή κάτω η g3?
όχι φίλε, δεν είναι G3Πάνω η απλή κάτω η g3?
ντουφεκαρες να τις χαιρεσαι
Όχι γωνίες μοίρες κοπής.Ψαξε λίγο και διάβασε στην Winchester να δεις.Εχει κάνει νομίζω και o Κοσκινας παρουσίαση για την sx4Δεν υπάρχουν γωνίες 50 και 90 μοιρών στον κωνο...Είναι αδύνατον.
Γνωρίζεις φίλε μου πόσο είναι οι 50° κ οι 90°?Όχι γωνίες μοίρες κοπής.Ψαξε λίγο και διάβασε στην Winchester να δεις.Εχει κάνει νομίζω και κυπριδιμος παρουσίαση για την sx4
Δεν γνωρίζω δεν είμαι μηχανολόγος ούτε οπλουργος όπως έγραψα και πιο κάτω έκανα λάθος από 5 μοιρες στις 9 είναι τελικα.Θυμωμουν 50 και 90Γνωρίζεις φίλε μου πόσο είναι οι 50° κ οι 90°?
Μιλάς για κανονικό σκαλοπάτι.
Έκανα λάθος φίλε από 5 μοιρες στις 9.Θυμωμουν κάτι για 50 και 90κωνο...Είναι αδύνατον.
Το έσωσες στο 90'..Έκανα λάθος φίλε από 5 μοιρες στις 9.Θυμωμουν κάτι για 50 και 90
Vector pro ονόμασε τον αυλό από ότι θυμαμαι.Τον κώνο τον κοντινε γιατί είχαμε θέμα στην Αμερική μετά τα ατσάλινα σκάγια τα τετραγωνα και με κάποιους άλλους τύπους.Ειχανε υπερβολικες συγκεντρώσεις.Μικρινανε τον κώνο από 6.5 εκατοστά στα 3.4 και στα νέα μοντέλα τους τώρα τον έχουν κάνει 2 εκατοστά αλλά τον πήγανε από τις 50 μοίρες στις 90.Διαβασε το post σου πάλι.vector pro ΔΕΝ είναι ο αυλός αλλά ο κώνος ο μακρύς που είχανε.Ο αυλός της browning λέγεται ΒΒΤ (back bore technology).