skyfall
Banned
Να σου πω ενα καλο set up για την μαγκνουμ κανη σου;;;εμ πεστο ντε. ετσι εχω και στη γρια. μια απλη και μια μαγκνουμ
Να σου πω ενα καλο set up για την μαγκνουμ κανη σου;;;εμ πεστο ντε. ετσι εχω και στη γρια. μια απλη και μια μαγκνουμ
Να σου πω ενα καλο set up για την μαγκνουμ κανη σου;;;
Percoso di caccia 36gr vo6.what.για πες
ειστε αδερφε μου ομως εσεις οι κερκυραιοι κατι λελουδα ανθισμενα αλλο πραμαPercoso di caccia 36gr vo6.what.
Ειμασται και εμεις.ΑΛΛΑ εισαστε και εσεις...Μπαξες ολακερος..pop.ειστε αδερφε μου ομως εσεις οι κερκυραιοι κατι λελουδα ανθισμενα αλλο πραμα
Ειμασται και εμεις.ΑΛΛΑ εισαστε και εσεις...Μπαξες ολακερος..pop.
Percoso di caccia 36gr vo6.what.
Για ρεμ.1100 υπάρχει τιποτα καλοειστε αδερφε μου ομως εσεις οι κερκυραιοι κατι λελουδα ανθισμενα αλλο πραμα
Για ρεμ.1100 υπάρχει τιποτα καλο
Ilia εχω ενα τσοκακι truglo για την rem.αυτο που εχει 10 σησφηξεις.Αν θες στο δινω για δοκημη.Ειναι πολη καλο για οταν θες αμεση αλαγη τσοκ.Για ρεμ.1100 υπάρχει τιποτα καλο
Σε εμενα η κανεσ εχουν εξωτερικά τσοκ με σπυρομα μπρετα θα παραγγειλο την μουφα και ενα τριαρι 5εκ. Απο τον ηφαιστο με πορτιγκ δικιασ του πατεντασ.με τα οποια ειμαι παραα πολυ ευχαρηστημενοσ στην 302 που τα εχω .το truglo δεν μου αρεσε ποτε σε ευχαρηστο πολυ παντοσ.shake.Ilia εχω ενα τσοκακι truglo για την rem.αυτο που εχει 10 σησφηξεις.Αν θες στο δινω για δοκημη.Ειναι πολη καλο για οταν θες αμεση αλαγη τσοκ.
Να εισαι καλα.Κιτα τα τσοκ να τεριαζουν στον αυλο της rem.να του πεις οτι ειναι κανη απο rem.Ilia για δες το λιγο.Αλλο αυλο η rem. Αλλο η breda.Σε εμενα η κανεσ εχουν εξωτερικά τσοκ με σπυρομα μπρετα θα παραγγειλο την μουφα και ενα τριαρι 5εκ. Απο τον ηφαιστο με πορτιγκ δικιασ του πατεντασ.με τα οποια ειμαι παραα πολυ ευχαρηστημενοσ στην 302 που τα εχω .το truglo δεν μου αρεσε ποτε σε ευχαρηστο πολυ παντοσ.shake.
Η κανεσ εχουν είδη απανο το σπυρομα εγω απλοσ θα βγαλο την μουφα που εχει και θα βαλω του ηφαιστου.Να εισαι καλα.Κιτα τα τσοκ να τεριαζουν στον αυλο της rem.να του πεις οτι ειναι κανη απο rem.Ilia για δες το λιγο.Αλλο αυλο η rem. Αλλο η breda.
Ναι αλλα τι αυλο εχουν οι κανες της rem.και βαση τι αυλο προοριζονται τα τσοκ του Παπ.Γιατι αν σου δοσει τσοκ για σπηρομα breda ειναι βαση αυλου 18,3-18,4 kaiοχι για 18,55 που ενδεχομενος να εχουν οι κανες σου.Αυτο ειθελα να σουπω για να του το θηξεις.Η κανεσ εχουν είδη απανο το σπυρομα εγω απλοσ θα βγαλο την μουφα που εχει και θα βαλω του ηφαιστου.
Οκ θα του το πωΝαι αλλα τι αυλο εχουν οι κανες της rem.και βαση τι αυλο προοριζονται τα τσοκ του Παπ.Γιατι αν σου δοσει τσοκ για σπηρομα breda ειναι βαση αυλου 18,3-18,4 kaiοχι για 18,55 που ενδεχομενος να εχουν οι κανες σου.Αυτο ειθελα να σουπω για να του το θηξεις.
Σιγα ρε παιδιά θα παθουμε κανα έμφραγμα με τησ αγωρεσ που κάνετεπραβω μακι καλοριζικο .shake.