Η αλήθεια είναι ότι επιβάλλεται να επιτρέπει στην Ελλάδα η ραβδωτή κάννη στον 12ga & 20ga όπως και το σκοπευτικό βοήθημα red dot τουλάχιστον για να μπορέσει να αξιοποιηθεί.
Νομίζω ότι τα 300μ. θα πρέπει να είναι η μέγιστη απόσταση χρήσης οποιουδήποτε διαμετρήματος, σε κυνηγετικές συνθήκες.Στα 300μ με Μ1, 1978.
Χρηστο καλησπερα την Χ3 γιατι την πουλας?Χαιρετώ όλο το Remington team πια είναι η γνώμη σας για 1187 με 66εκατοστα κάνη; η χρήση είναι για καρτέρια αγριογούρουνο με δράμια μονοβολα και κάνα παπί;
Καλησπέρα Βαγγέλη θέλω να πάρω το 1187 σε πλαστικόΧρηστο καλησπερα την Χ3 γιατι την πουλας?
Χριστο συγνωμη που επεμβενο αλλά είναι μεγάλο λάθος φίλε το sx3 είναι ένα εξερετικο οπλο … με το 1187 ρισκάρεις φίλεΚαλησπέρα Βαγγέλη θέλω να πάρω το 1187 σε πλαστικό
Καινούργιο λέω να το πάρω έχω και το 870 και είμαι ευχαριστημένος γενικάΧριστο συγνωμη που επεμβενο αλλά είναι μεγάλο λάθος φίλε το sx3 είναι ένα εξερετικο οπλο … με το 1187 ρισκάρεις φίλε
Τα φυσίγγια πάντως τα έχουμε.Όλα αυτά σε έναν ιδανικό κόσμο που δεν λέγεται Ελλάδα.
Διαφωνώ . Ακόμα και τα 500 μέτρα είναι απόσταση για κυνηγετική επιτυχημένη βολή .Νομίζω ότι τα 300μ. θα πρέπει να είναι η μέγιστη απόσταση χρήσης οποιουδήποτε διαμετρήματος, σε κυνηγετικές συνθήκες.
Διόπτρα , το ντοτ μετά τα 70-80 μέτρα χάνεται . Το ντοτ είναι καλό με λεία καννη σλαγκ μέχρι τα 60 + μέτραΗ αλήθεια είναι ότι επιβάλλεται να επιτρέπει στην Ελλάδα η ραβδωτή κάννη στον 12ga & 20ga όπως και το σκοπευτικό βοήθημα red dot τουλάχιστον για να μπορέσει να αξιοποιηθεί.
Υπάρχoυν βίντεο στο YouTube με βολές ραβδωτών σε ακραίες αποστάσεις και με καταβολές θηραμάτων σε αυτές τις αποστάσεις.Νομίζω ότι τα 300μ. θα πρέπει να είναι η μέγιστη απόσταση χρήσης οποιουδήποτε διαμετρήματος, σε κυνηγετικές συνθήκες.
Σε αυτούς που ξέρουν και μπορούν .Υπάρχoυν βίντεο στο YouTube με βολές ραβδωτών σε ακραίες αποστάσεις και με καταβολές θηραμάτων σε αυτές τις αποστάσεις.
Δεν είναι όλες ακαριαίες αλλά φαίνεται πως γίνεται δουλειά με επιτυχία και σε τέτοια μέτρα.
Αυτοί που ανήκουν;
Στους επιδειξίες; Στούς "έμπειρους" ;
Πώς θα τους κατατάσσαμε;
θα σου πω κατι χωρις παρεξηγηση ,μην το κανειςΚαλησπέρα Βαγγέλη θέλω να πάρω το 1187 σε πλαστικό
Καινούργιο λέω να το πάρω έχω και το 870 και είμαι ευχαριστημένος γενικά
Έχω ακόμα 2 δε θέλω να πάρω τέταρτοΚαι κράτα και το win
Ρε κράτα που σου λέω. Εγώ που ξεφόρτωσα, αρχίζω και ξαναφορτώνωΈχω ακόμα 2 δε θέλω να πάρω τέταρτο