Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν είναι μόνο για σκοπευτήριο τότε καλώς. Στο κυνήγι προσωπικά δεν μπορώ όπλο πάνω από 3,1 κιλά.
Δεινόν το γήρας. Ου γαρ έρχεται μόνον!
Έτσι είναι. Πριν 30 χρόνια έκανα περπατητο με την 1100(3,8 κιλά) τώρα με την Centro (3 κιλά). Δεν παύει όμως η 1100 να είναι εξαιρετική για καρτέρι λόγω του βάρους της, το ίδιο και στο σκοπευτήριο που λόγω βάρους και μηχανισμού η ανάκρουση είναι μηδαμινή. Γιαυτό η ρεμ συνέχισε να την παράγει παρόλο που υπήρχε η 1196, είχε βλέπεις ζήτηση για το σκοπευτήριο στην Αμερική όπου συνήθως ρίχνουν 32γρ και τώρα τελευταία γνώρισαν τα 28γρ.

Last edited:
IMG_20231002_225010.jpgΣημερα παρέλαβα ένα brain choke.Τοσα χρόνια ήταν το μόνο choke που δεν είχα δοκιμάσει.Απο περιέργεια και μόνο ανυπομονώ να το δοκιμάσω να δω πως συμπεριφέρεται.Αν κάποιος φίλος το έχει δοκιμάσει σε pro bore κάνη θα ήθελα να ακούσω γνώμες.Μου έκανε τρομερή εντύπωση το γυάλισμα του.

Συμφωνώ απόλυτα φίλε Δημήτρη σε όσα λες.Απλα με χαλάει Κάπος το γεγονός ότι εδώ στην Ελλάδα υπάρχει η benelli η Beretta και μετά όλοι οι άλλοι.Εχουνε περάσει από τα χέρια μου πολλά όπλα δικά μου και δοκιμαστικά όπλα εντός και εκτός σκοπευτηρίου.Λογο της δουλειάς μου καλό η κακός βλέπω καθημερινά όπλα και πολλά από αυτά τα δοκιμάζω κι όλας από πελάτες που είναι πάνω απ' όλα φίλοι.Κανεις ποτέ όμως δεν πρόκειται σε αυτήν την χώρα να παραδεχτεί ότι μια φτωχή remington καραμπίνα και λέω φτωχή γιατί έτσι την θεωρει το 90% εδώ στην Ελλάδα μπορεί και έχει τόσο μεγάλη βλητική απόδοση χωρίς να διαλέγει φυσίγγια και μάρκες.Εδω είμαστε η χώρα του ΒΒ.Οτι έχει καλό μάρκετινγκ πουλάει.Για την φαμπαρμ πχ που είναι η νούμερο ένα καραμπίνα σε πωλήσεις στην Ευρώπη κανείς δεν λέει τιποταχ.Εχουμε φάει την μισή μας ζωή μέσα στο μπατακι και στην παγωνιά με ώρες αμέτρητες γραμμένες και ξέρουμε τι κάνει τι.
Άστο μην ακούω για fabarm γιατί και εγώ πάπιες κυνηγάω και με έλιωσε στην εμπλοκή!!! Και όταν είσαι στο ποιο αντίξοο περιβάλλων όπως είναι ο βαλτός θες το όπλο σου να δουλεύει ασταμάτητα χωρίς προβλήματα και αυτός είναι ο λόγος που τα Benelli και τα beretta είναι πρώτα και με διαφορά. Εγώ δεν θέλω ένα όπλο που να ρίχνει στα 50 μέτρα και να κάνει εμπλοκές ούτε ένα που να λέω θα το βγάλω το κυνήγι η θα με αφήσει στην μέση. Για δες σε πόσους χάλασαν το κυνήγι η Remington και οι fabarm ειδικά όταν έχεις κάνει και έξοδα για να πας Έβρο η κάπου άλλου. Παράδειγμα θα σου δώσω φίλος μου έβγαλε τον μια εβδομάδα Έβρο με σπασμένο επικρουστήρα σε Benelli και παρόλα αυτά δεν σταμάτησε να δουλεύει. Τα μόνο αξιόλογα όπλα από αυτά που ανέφερες είναι τα browning αλλά όταν κάθομαι δίπλα στον φίλο μου με την maxus στης ίδιες αποστάσεις σκοτώνουμε δεν έχω δει τίποτα το ιδιαίτερο. Και εγώ στην black eagle που πήρα πριν ένα χρόνο δεν είδα να διαλέγει φυσίγγια ότι της έβαλα το έριξε και με πολύ καλά αποτελέσματα.

Έτσι νόμιζα κι εγώ. Βγαίνει το σπορτινγκ σε 3 διαμετρήματα
https://www.remarms.com/shotguns/autoloading/model-1100/
Εγώ θα ήμουν επιφυλακτικός για νέα αγορά με την επάρκεια υποστήριξης κόστος ανταλλακτικών γενικά το ομιχλώδες τοπίο .Τώρα θα μου πεις ότι δεν είναι η αγορά του πρώτου και μοναδικού όπλου για να έχεις αναστολές.

Άστο μην ακούω για fabarm γιατί και εγώ πάπιες κυνηγάω και με έλιωσε στην εμπλοκή!!! Και όταν είσαι στο ποιο αντίξοο περιβάλλων όπως είναι ο βαλτός θες το όπλο σου να δουλεύει ασταμάτητα χωρίς προβλήματα και αυτός είναι ο λόγος που τα Benelli και τα beretta είναι πρώτα και με διαφορά. Εγώ δεν θέλω ένα όπλο που να ρίχνει στα 50 μέτρα και να κάνει εμπλοκές ούτε ένα που να λέω θα το βγάλω το κυνήγι η θα με αφήσει στην μέση. Για δες σε πόσους χάλασαν το κυνήγι η Remington και οι fabarm ειδικά όταν έχεις κάνει και έξοδα για να πας Έβρο η κάπου άλλου. Παράδειγμα θα σου δώσω φίλος μου έβγαλε τον μια εβδομάδα Έβρο με σπασμένο επικρουστήρα σε Benelli και παρόλα αυτά δεν σταμάτησε να δουλεύει. Τα μόνο αξιόλογα όπλα από αυτά που ανέφερες είναι τα browning αλλά όταν κάθομαι δίπλα στον φίλο μου με την maxus στης ίδιες αποστάσεις σκοτώνουμε δεν έχω δει τίποτα το ιδιαίτερο. Και εγώ στην black eagle που πήρα πριν ένα χρόνο δεν είδα να διαλέγει φυσίγγια ότι της έβαλα το έριξε και με πολύ καλά αποτελέσματα.
Δεν έχω δει ούτε μισό φαμπαρμ από τα καινούργια να έχει θέμα.Αντιθετως έχω δει Μπερέτα πολλά.Οπως έχω δει και σε δικό μου οπλο ρεμινκτον β3 πρόβληματα πολλά.Γι αυτό πείρα την βερσα και υσηχασα.Εχω και την μαξους και είμαι κομπλε.Ουτε κλείστρα να σπρώχνω στην παγωνιά για να πέσουν ούτε τίποτα

Μάλλον ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν
Καλημέρα σε όλους, ξέρει κανείς γιατί η remington δεν έχει στην ιστοσελίδα της την versamax ; Τη σταμάτησε ή είναι ανανέωση του προϊόντος στη σελίδα ;
Παράγεται η καινούργια βερσα Μαξ 2.Σε λίγους μήνες θα κυκλοφορήσει.Αν δεις γράφει coming soon.

Είναι έτσι,και πρώτα με συμβατικές Κάννες και τώρα με βελτιωμένες Κάννες πέφτουν θηράματα,η ελαφρός σε δύναμη τουφεκιά τους μπορεί κάπως κάπου να σου δώσει και κάποιο θήραμα παραπάνω.Το θέμα εμπλοκών,τη στιγμή που υπάρχουν κομμάτια μέσα στο ίδιο μοντέλο που δουλεύουν,όλα μπορούν να δουλέψουν σωστα.Αλοιμονο σε αυτόν που θα πέσει πάνω σε ένα προβληματικό κομμάτι,και άλλο όπλο δεν υπάρχει,μέχρι να εντοπιστεί που είναι το πρόβλημα.

Status
Not open for further replies.
Back