Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Xrhstosnik, παρακάτω η πρώτη φωτογραφία είναι τα τσοκ από την 1187 Premier light contour 3" και η δεύτερη από την 870 wingmaster 3". Αν κάνεις ζουμ θα παρατηρήσεις, το φουλ από την 1187 είναι διαφορετικό χρώμα και γράφει επάνω steel or lead, ενώ της 870 όχι.View attachment 84778View attachment 84779
Σε ευχαριστώ πολύ Βασίλη, τα φουλ τα δύο τα έχεις μετρήσει με παχυμετρο; Το full lead or steel είναι ποιο ανοιχτό από το απλό full ;

Υπαρχει ισως μια σκεπτικοτητα για το αν σας δουλευει η benelli ή τωρα ανακαλυψε τον διευριμενο αυλο, αλλα και εκει υπαρχει μια καχυποψια γιατι απο το ενα ακρο πηγε στο αλλο.Απο 18,4 σε 19,7, αντε και εις ανωτερα......
Βγάλε τον μέσο όρο να βρεις τον ιδανικό 🤪
Αποκλείεται να έκανε κάτι σωστό 🤣
Οι βελτιωτές τι λένε και οι σκοπευτές που δοκιμάζουν ότι όπλο βγει ;
Το εξετάζουν ακόμα ; 🤭

Last edited:
αλλη φορα να αλλαζετε και οπλο να περνει τη δε σκοτώνει μπερεττα μπενελλι ο σκωτωνω δηλαδη η καλυτερα αυτοι που εχουν δευτερη κανη στη μπενελλι ρεμι η μοσμπερκ την ιδια στιγμη να τις δωκιμασουν να δουμε διαφορες με το ιδιο σκοπευτη ιδιο οπλο αλλα αλλη κανη στις ιδιες συνθικες και αποστεσεις αυτο δε το εκανε ποτε κανεις και ξερω εναν που εχει μπενελορεμη αλλα ξερεις τι προυποθετει αυτο να εισαι χορτατος απο νουμερα και εξοδους
Δεν τίθεται θέμα τέτοιο σε εμένα γιατί απλά δεν ντύνομαι βαριά ποτέ .Όσο για τις προδιαγραφές το σίγουρο είναι ότι είναι αρκετά βαρύτερη τώρα τι άλλο υπάρχει δε ξέρω αλλά να ξέρεις υλικά αντικειμενα όπως όπλα ,αυτοκίνητα πολλές φορές έχουν προδιαγραφές ανάλογα με την χώρα που προορίζονται.

Ολοι αυτοι που θεοπιειτε τα αμερικαικα και οι θρύλοι που εχουν διμιουργιθει παντα μα παντα στηρίζονται απο ανθρώπους που βρισκοντε σε φτωχούς κυνηγετικα τοπους νομους και δεν εχουν καμια επαφη με το κυνηγι ουτε αδεια εχουν θεωρισει εδω και χρονια αιντε βρε τουφεκαλευριδες ανειροπαρμενοι ολονπαραμυθια μου ειστε για αυτονοποτε βγαινει ενας με στοιχεια να αποδιξει οτι λετε μπαρουφες χανεστε

Ολοι αυτοι που θεοπιειτε τα αμερικαικα και οι θρύλοι που εχουν διμιουργιθει παντα μα παντα στηρίζονται απο ανθρώπους που βρισκοντε σε φτωχούς κυνηγετικα τοπους νομους και δεν εχουν καμια επαφη με το κυνηγι ουτε αδεια εχουν θεωρισει εδω και χρονια αιντε βρε τουφεκαλευριδες ανειροπαρμενοι ολονπαραμυθια μου ειστε για αυτονοποτε βγαινει ενας με στοιχεια να αποδιξει οτι λετε μπαρουφες χανεστε
Είναι τι κάνει "κλικ "στον στον καθενα.

Μην τα λες έτσι αυτά και μπούνε στα λαγούμια τους

Φιλε μυλονα μη κρυβεσε αλλο πες μας απο που εισαι και αν εχεις καν οπλο και αδεια θυρας αν εχεις τα κοτσια αντε να σε δω

• Wow
Reactions: jnp
Τι θα σου λύσει από πού είναι ο καθένας;άντε και σου λέω.η φάσσα σε σχέση με την κλιματική αλλαγή τα τελευταία χρόνια επιβεβαιώνει την παρουσία της με την βόρεια Ελλάδα και τα κρύα; Αυτό έχεις καταλάβει από την ποικιλία τροφης και την εξομοίωση του θηράματος με αυτό σε σχέση με τις συνθήκες σήμερα;

Από περιοχή Βιτσίου κι έχω επιχείρηση στις Πρέσπες και κάποιες μετοχές σε οινοποιεία,και;
Θες να μιλάω εξευτελιστικά σαν εσένα τώρα με κόσμο που μένει στα αστικά κέντρα και το στερείται;

Παντού μένω βόρεια Ελλάδα και από παντού μπορώ να γράφω,

Που να πάω ,για τσίχλες με αυτό;Αυτό πού με ξένισε ήταν η ηλιόλουστη μέρα ,η βατή διαδρομή ,δεν είναι όχημα για μεγάλες αποστάσεις, μάλλον αφετηρία θα είναι κάποιο κυνηγετικό καταφύγιο εκεί κοντά ,κάτι σαν αμαξίδιο γηπέδου γκολφ στο ποιο άγριο και ψηλωμενο .Στα βίντεο με παπιοκυνηγια οι συνθήκες είναι άγριες .
Μπορεί να είναι ιδιοκτήτη γη που έχει λίμνη εντός , όποτε αυτά τα 1 - 2 χιλιόμετρα απόσταση τα πάει με το atv και έχει επάνω ομοιώματα και ότι χρειάζεται στην καρότσα του . Όσοι έχουν εκτάσεις στην βόρεια Αμερική έχουν και από ένα atv συνήθως . Αυτά τα atv μπορεί να μην τρέχουν πολύ αλλά πάνε παντού .

Rem ελατηριου ειχε ενα ατυχημα με την καννη αλλα δυστυχως την αρπαξε και το κλειστρο κριμαView attachment 84781View attachment 84782View attachment 84783
Ρε συ τι γκουμούτσες είναι αυτά? Αυτό δε θα πρεπε να πάθει τίποτα. Μιλάμε για ατσάλι με τη σέσουλα. Και όλα αυτά φιταρισμένα με το χέρι.
Respect!!

Πρέπει να σε έχει πονέσει πολύ ε ;;;;; Αμυγδαλές έξυσε ….

Παιδιά το χοντραίνετε και δεν υπάρχει λόγος.
Κουβεντα κανουμε και να σε πω και κατι γτ να πιστεψω το γιαννη και το μυλωνα που δεν εχει ο γιαννης ρεμηνκαι ο μυλωνας καν οπλο και να πιστεψουμε τον τελη και τον βασιλη ρωταω απλα

Status
Not open for further replies.
Back