Μιλάνε όλοι, μιλάν και οι κώλοι.
Τώρα αν αυτό δεν είναι τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια τότε τι είναι;Μάγκες μου, έχω κάνει ήδη τα κουμάντα μου
https://www.brownells.it/BROWNING-A...o-5-Screwdriver-Bits-Only-BROWNELLS-080000446
Σηγουρα σε διασκεδεζω να ξερεις κανε τα φανταστικα σου κυνηγια εκει στα ονειρα σου και στο σπιτι που σ εχουν κανει ολη στη πανταΜας διασκεδάζεις … να μαζέψεις και κάνα δυο ακόμα καφενόβιους να μας κάνετε να χαμογελάμε !
εσυ εισαι στην οθονη σκεφτεσε τι θα κυνηγισεις αχαχαχαχ
Ξύπνησες στραβά και αναφέρεις σπίτια … ζήτησε συγνώμη σε παρακαλώ …Σηγουρα σε διασκεδεζω να ξερεις κανε τα φανταστικα σου κυνηγια εκει στα ονειρα σου και στο σπιτι που σ εχουν κανει ολη στη παντα
Στην οθόνη πολλές φορές παρακολουθώ τις trail cameras ωστε να έχω εικόνα του κυνηγότοπου ανα πάσα στιγμή του 24ωρου …εσυ εισαι στην οθονη σκεφτεσε τι θα κυνηγισεις αχαχαχαχ
Τι κακο ειπα δε καταλαβα οτι εισαι σπιτι ?Ξύπνησες στραβά και αναφέρεις σπίτια … ζήτησε συγνώμη σε παρακαλώ …
Αν ποτέ ρίξεις τα φυσίγγια που έχω ρίξει και καταφέρεις όσα θηράματα έχω θηρεύσει θα καταλάβαινες 1000 να ρίξεις σε χαρτιά και ντενεκεδες άκρη δε θα βγάλεις η εμπειρία στα πραγματικά τερέν δεν βρίσκεται και δεν αντικαθίσταται.Οσο για τη guerini δεν έχει δοκιμαστεί όπως πρέπει ακόμη όταν ολοκληρωθεί κατά εμέ η δοκιμασία της θα σας πω αν θα παραμείνει η όχι στον οπλοβαστο η επόμενη αν δε μου κάνει v3 και ας κάνει εμπλοκές.Εχε χάρη που έχω μπλέξει άσχημα το τελευταίο χρόνο με διάφορα και δεν έχω πάει τις εξορμήσεις που ήθελα ,φασα ,αγριοπερίστερα,παπί ακόμη και τσίχλα.Γιατι εάν δε ρίξω κάνα 1000 φυσίγγια σε θηράματα διαφορά τι να συμπαιρανω πόσες τρύπες έχει το χαρτόνι.Βρε θα μας τρελάνεις ?
Άλλα προτείνεις και άλλα αγοράζεις ?
Το δικό σου το Guerini σε τι είναι καλύτερο ή το σούταρες και έχω χάσει επεισόδια ?
Άκου Γιάννη να μαθαίνεις.
Και τα 3 ρίχνουν πάνω κάτω το ίδιο χειμώνα καλοκαίρι. Αν κάνεις καμιά δοκιμή θα το δεις και εσύ, δεν είναι δύσκολο.
Η Benelli είναι κορυφαία στην αξιοπιστία, η Beretta (τα τελευταία μοντέλα) χάλια και η Rem τα γνωστά χάλια σε όλα τα μοντέλα.
Η κάνη Benelli Α.Ι. είναι ότι καλύτερο έχει παραχθεί ποτέ σύμφωνα με τις δικές σας βλητικές θεωρίες.
Στα γράφω εν συντομία.
Καμιά δοκιμή έκανες με το Guerini ή τζάμπα περιμένω ?
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βελτίωση-απόδοσης-κάννης-και-καλής-λειτουργίας-του-κυνηγετικού-οπλου.5126/page-9#post-903254
18 φυσίγγια έριξα για την πάρτη σου για να δω την βλητική υπεροχή των Rem κανών ... μου βγήκαν τα μάτια να μετράω αλλά βλητική υπεροχή δεν είδα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεγλιστρήσεις από εμένα ... ρίξε το πολύ πολύ από τα 30m και γράψε 50m στο χαρτί για να με ξεφορτωθείς
Τόλη φίλε χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κάποιον θα σου πω τα εξής .Εάν όλοι είχαν την αντίληψη που πρέπει για το γιατί δε σκοτώνει κάποιες φορές ένα όπλο δεν θα είχαν σπάσει τόσα ντουφέκια από φουρνελα στον Έβρο .Το θέμα αντίληψης που σου γράφω δεν είναι υποκειμενικό φαινόμενο είναι αντικειμενικό όσο αντικειμενικό είναι το πόσο καλά ρίχνει ο κάθε ένας και αυτό δε συνεπάγεται με αριθμό θηραμάτων ,γιατι απλά δεν κυνηγούν όλοι το ίδιο και δεν ζουν στον ίδιο τόπο ούτε αφιερώνουν τον ίδιο χρόνο κτλ.Τα ψιλά γράμματα που συζητάμε εδώ και απλά ανταλλάζουμε απόψεις γιατί σιγά μη χαλαστώ κιόλας από το τι είναι καλύτερο είμαι μεγάλος και έχω φροντίσει να έχω ιδίαν άποψη σε πολλά πράγματα που με ενδιαφέρουν και για να την αποκτήσω έχω παιδεψει πολλά (ντουφέκια και αυτοκίνητα).Για τους περισσότερους δεν μπορούν ούτε να διανοηθούν ότι μπορεί ένα όπλο να μην αποδίδει και να φέρει μερίδιο ευθύνης ,απλά όταν τύχει θα το προσπεράσουν .Ιδίως αυτοί που ρίχνουν μέχρι τα 35 μέτρα η κυνηγούν με τέτοιο τρόπο που δε θα ρίξουν παραπάνω .Η μεγάλη πλειοψηφία δεν θα καταλάβει ποτέ διότι δεν έχει τις ικανότητες να σκοτώσει στα 40/50/60 μέτρα ίσως γιατί του φαίνονται 100 και δεν επιχειρεί επειδή άλλες φορές έχει αστοχήσει στα 40 που του φάνηκαν 25 σε κάποιο θήραμα.Ετσι η αντίληψη που έχει και μια εξάρτηση από το επιχείρημα να ρίξω εκεί σε συνεργασία με την εμπειρία που θα προέλθει από πολλές επαναλαμβανόμενες βολές σε διάφορα τερέν είναι κάτι που απέχει πολύ από την πλειοψηφία και δυστυχώς ο τρόπος ζωής σήμερα με τις δυσκολίες που φέρει στον κάθε ένα μας θα την κάνει πράγμα προς εξαφάνιση γιατί απλά μειώνεται η επαφή .Άνθρωπος -κοντάκι- φυσίγγιο - κανη αποτελούν ένα σύνολο που μόνο συνδυαστικά μπορεί να επιφέρει την απόλαυση στη βολή που δεν θα είναι μια βολή το εξάμηνο που θα θυμάμαι αλλά βολή σε καθημερινή εξόρμηση.Εμένα μου κανει εντυπωση ρε Γιαννη εδω στα μεροι μου και στον εβρο που κανεις δε εχει και δε προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ισχυει κατι θελω εσεις να μου αποδειξετε τι σχυει γτβεσυ κυνηγι δε πας ο αλλος κυνήγι δε παει λογια μονο διαβαζω τοσο χαζοι ειναι εκει στον εβρο και δω σε μας που εχουμε κυνηγι σε επαρκεια και σεις που δεν ασχολειστε τα ξερετε και βγαινουν και εχοντες αυτα τα οπλα και λενε αλλα
Γιαννη μεχρι στιγμης μονο αποψεις ακουω και δεκτες οκ αλλα ρε φιλε αν τα δω διπλα μου να σε σηγουρος και θα το παραδεχτω και θα παρω κιωλας τετιο οπλο χωρις παρεξυγηση. ομως ο ενας το πενεβει αλλα κυνηγαει με αλλο γτ ειναι βαρυ εσυ το πενεβεις δεν περνεις ο αλλος το παινεβει φοβερη τουφεκια δεν εχει πετυχει καν θυραμα και το παραδεχετε και κυνηγαει με αλλη μαρκα. και στο θεμα πηρα ενα θυραμα το 6 μηνο και εχω να θυμαμε φαντασου ποσο μεγαλη επληξη και χαρα εχει παρει αυτος και ποσα μετρα νομισε οτι ηταν και να ξερεις θα το θεοπιεισει το οπλο του γτ εκανε τη δουλεια τουΤόλη φίλε χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κάποιον θα σου πω τα εξής .Εάν όλοι είχαν την αντίληψη που πρέπει για το γιατί δε σκοτώνει κάποιες φορές ένα όπλο δεν θα είχαν σπάσει τόσα ντουφέκια από φουρνελα στον Έβρο .Το θέμα αντίληψης που σου γράφω δεν είναι υποκειμενικό φαινόμενο είναι αντικειμενικό όσο αντικειμενικό είναι το πόσο καλά ρίχνει ο κάθε ένας και αυτό δε συνεπάγεται με αριθμό θηραμάτων ,γιατι απλά δεν κυνηγούν όλοι το ίδιο και δεν ζουν στον ίδιο τόπο ούτε αφιερώνουν τον ίδιο χρόνο κτλ.Τα ψιλά γράμματα που συζητάμε εδώ και απλά ανταλλάζουμε απόψεις γιατί σιγά μη χαλαστώ κιόλας από το τι είναι καλύτερο είμαι μεγάλος και έχω φροντίσει να έχω ιδίαν άποψη σε πολλά πράγματα που με ενδιαφέρουν και για να την αποκτήσω έχω παιδεψει πολλά (ντουφέκια και αυτοκίνητα).Για τους περισσότερους δεν μπορούν ούτε να διανοηθούν ότι μπορεί ένα όπλο να μην αποδίδει και να φέρει μερίδιο ευθύνης ,απλά όταν τύχει θα το προσπεράσουν .Ιδίως αυτοί που ρίχνουν μέχρι τα 35 μέτρα η κυνηγούν με τέτοιο τρόπο που δε θα ρίξουν παραπάνω .Η μεγάλη πλειοψηφία δεν θα καταλάβει ποτέ διότι δεν έχει τις ικανότητες να σκοτώσει στα 40/50/60 μέτρα ίσως γιατί του φαίνονται 100 και δεν επιχειρεί επειδή άλλες φορές έχει αστοχήσει στα 40 που του φάνηκαν 25 σε κάποιο θήραμα.Ετσι η αντίληψη που έχει και μια εξάρτηση από το επιχείρημα να ρίξω εκεί σε συνεργασία με την εμπειρία που θα προέλθει από πολλές επαναλαμβανόμενες βολές σε διάφορα τερέν είναι κάτι που απέχει πολύ από την πλειοψηφία και δυστυχώς ο τρόπος ζωής σήμερα με τις δυσκολίες που φέρει στον κάθε ένα μας θα την κάνει πράγμα προς εξαφάνιση γιατί απλά μειώνεται η επαφή .Άνθρωπος -κοντάκι- φυσίγγιο - κανη αποτελούν ένα σύνολο που μόνο συνδυαστικά μπορεί να επιφέρει την απόλαυση στη βολή που δεν θα είναι μια βολή το εξάμηνο που θα θυμάμαι αλλά βολή σε καθημερινή εξόρμηση.
ΣωστοςΤο καλυτερο οπλο ειναι το δικο μου.
Το καλυτερο σκυλι ειναι το δικο μου.
Το καλυτερο αυτοκινητο το εχω εγω.
Ειμαι και ο καλυτερος σκοπευτης.
Τα καλυτερα φυσιγγια φτιαχνω.
Τα πιο πολλα θηραματα εγω τα εχω καρπωθει.
Εχω απεριοριστες γνωσεις σε ολα!
Μεχρι και εγχειρηση ανοικτης καρδιας ξερω πως γινεται!
Δυσκολα μπορει καποιος να μου τη ¨βγει¨...
Μονο μου ελλατωμα οτι ειμαι μετριοπαθης...
View attachment 84810
Όλα σωστά και αυτονόητα για τους περιορισμένης αντίληψης όπως ανέφεραΤο καλυτερο οπλο ειναι το δικο μου.
Το καλυτερο σκυλι ειναι το δικο μου.
Το καλυτερο αυτοκινητο το εχω εγω.
Ειμαι και ο καλυτερος σκοπευτης.
Τα καλυτερα φυσιγγια φτιαχνω.
Τα πιο πολλα θηραματα εγω τα εχω καρπωθει.
Εχω απεριοριστες γνωσεις σε ολα!
Μεχρι και εγχειρηση ανοικτης καρδιας ξερω πως γινεται!
Δυσκολα μπορει καποιος να μου τη ¨βγει¨...
Μονο μου ελλατωμα οτι ειμαι μετριοπαθης...
View attachment 84810
Τουλαχιστον εισαι σταθερος οχι σα κατι αλλους απο χθες εχουν αλλαξει μεχρι τωρα δεκα φορες τις απαντισεις τους εφοσον φυγαμε καμια δεκα σελιδες ομως μπροσταΌλα σωστά και αυτονόητα για τους περιορισμένης αντίληψης όπως ανέφερα
Δεκτό αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι και άλλοι κυνηγάνε τσίχλες αλλά δεν βλέπουν τις διαφορές που βλέπετε εσείς.Γιατι εάν δε ρίξω κάνα 1000 φυσίγγια σε θηράματα διαφορά τι να συμπαιρανω πόσες τρύπες έχει το χαρτόνι.
Όχι. Αν πειράξει και τις κάννες η remington θα την κλαίνε οι ρέγγες. Όχι ότι είναι τίποτα φοβερά ιδιαίτερες κάννες ιδιαίτερο (άποψη μου), αλλά η πουτάνα η φήμη πουλάει.Κύριοι, για εμένα τον αμύητο...υπάρχουν χρωμιωμένα Remington?