Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άσε να έχω άλλη άποψη για το θέμα μοτέρ αυτοκινήτων και το τι θα πάθει ποίο δεν τα ξέρεις καλά επειδή συχνά πυκνά πήγαινα όλες τις ταχύτητες στο κόφτη μέχρι και 4 αρτη και έχω αλλάξει καμιά δεκαριά αυτοκίνητα ξέρω πολύ καλά τι ρόλο παίζει ο κινητήρας κάθε χώρας..Πληροφοριακά έκανα καμία 20000 Χιλ για όλα κα το χρόνο και τα περισσότερα ήταν για κυνήγια μέχρι πριν λίγα χρόνια .Το 18.2 ήταν ιδανικό για τα φυσίγγια λίγων γραμμαρίων και τις Μάλινες τάπες της εποχής παραμένει καλό αλλά θέλει μεγάλο κώνο πλέον για να έχεις ομοιομορφία και να θέλεις οδοντίατρο ειδικά στα δίκανα με τη μαγκουμίτιδα που επικρατεί και το πάτημα που κάνουν κάποιοι στα φυσίγγια για να κρατήσουν αξιοπρέπεια με λίγα και φθηνά υλικά.Οσο για το μοτέρ και το όπλο σίγουρα δεν έχουν σχέση αλλά και ένα Ρεμί εάν δε το πιέσεις και ρίχνεις 300 φυσίγγια το 6 μήνο πιθανόν δε θα κάνει ποτέ εμπλοκή και θα κρατάς ένα όπλο με τη καλύτερη κανη.
Δεν προσπαθω να σε πεισω και ουτε με ενδιαφερει αλλα ουτε αυτα που λες τα δεχομαι οσον αφορα τα αυτοκινητα, για τα οπλα εν μερη συμφωνω.

Δεν προσπαθω να σε πεισω και ουτε με ενδιαφερει αλλα ουτε αυτα που λες τα δεχομαι οσον αφορα τα αυτοκινητα, για τα οπλα εν μερη συμφωνω.
Αν συμφωνούμε σε όλα δεν είναι ενδιαφέρον .Ούτε εγώ καταθέτω άποψη βάση εμπειρίας πάντα. Πάντως η εμπειρία μου έχει δείξει μιλώντας για συμβατικά αυτοκίνητα βενζίνης όχι v6 και v8 γιατί είχα και από αυτά ό,τι πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να χαλάσεις αμερικάνικο αυτόματο σασμάν και γιαπωνέζικο μοτερ.

Ασ βρω να σκωτωνει στα 70 μετρα οπλο και ενια σου ετσι κι αλιως δευτερη δε προλαβενεις
Για τα 70 μέτρα δεν φτάνει να έχεις ρεμινγκτον. Θέλει και Λάμπρο φυσίγγια, το λεω για να μην πείτε ποτέ ότι δεν το ξεκαθάρισα ε! 😂

Για τα 70 μέτρα δεν φτάνει να έχεις ρεμινγκτον. Θέλει και Λάμπρο φυσίγγια, το λεω για να μην πείτε ποτέ ότι δεν το ξεκαθάρισα ε! 😂
Κώστα μια φορά έπεσα στη περίπτωση ο φίλος μου βαρεσε γουρουνάκι μικρό καμιά 25 κιλά καθαρό στη απέναντι στροφή του δρόμου στο καρτέρι με 10βολο Remington και baikal 153 με full. Το βρήκε βόλι στη σπονδυλική και έμεινε. Καθαρή τύχη πιστεύω η βολή μέτρησα την απόσταση 93 μεγάλα βήματα.Η τύχη ευνόησε.

Γιάννη η γκουερινη είναι μαμά η κάνη η όχι
Βελτιωμένη όπως έγραψε ο Βασίλης παντού ακόμη και στο βάρος σκανδάλης σε γενικές γραμμές είναι ωραίο όπλο και με ωραίες ντουφέκιες και βασικό αδράνειας αλλά με κλείστρο Μπερέτα στιλ και ελατήριο επανάστασης γύρω από την αποθήκη,κανη χωρίς ουρά ξεχωριστή .Κώνο μεσαίου μήκους πορτινγκ και σεμινολ τσοκ .

Κώστα μια φορά έπεσα στη περίπτωση ο φίλος μου βαρεσε γουρουνάκι μικρό καμιά 25 κιλά καθαρό στη απέναντι στροφή του δρόμου στο καρτέρι με 10βολο Remington και baikal 153 με full. Το βρήκε βόλι στη σπονδυλική και έμεινε. Καθαρή τύχη πιστεύω η βολή μέτρησα την απόσταση 93 μεγάλα βήματα.Η τύχη ευνόησε.
Ας μην είχε τον θρύλο στη θαλάμη και θα ένιωθε σαν τον εξόριστο στο Ιρκούτσκ , μοναξιά και κρύο 😂

Βελτιωμένη όπως έγραψε ο Βασίλης παντού ακόμη και στο βάρος σκανδάλης σε γενικές γραμμές είναι ωραίο όπλο και με ωραίες ντουφέκιες και βασικό αδράνειας αλλά με κλείστρο Μπερέτα στιλ και ελατήριο επανάστασης γύρω από την αποθήκη,κανη χωρίς ουρά ξεχωριστή .Κώνο μεσαίου μήκους πορτινγκ και σεμινολ τσοκ .
Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον όπλο

Αν σου αρεσει να σ'εχει στα υποψιν, για
Αν σου αρεσει να σ'εχει στα υποψιν, για οταν το δωσει για να παρει τη ν3, γιατι βλητικη διαφορα δεν θα δει, οποτε η αναζήτησει θα συνεχιστει.....
Προς το παρόν παίρνω την επόμενη εβδομάδα ένα 20 αρακι ποζέ και ένα ζιγκλινα μονοκανο αυτά έτσι για την ιστορία τα οποία όπως και να έχει αυτά τα όπλα θα παραμείνουν μόνιμα στον οπλοβαστό όπως και η guerini απλά για την οποία σπανιότητα έχουν για την ιστορία και μόνο μαζί με τη browning 2000 του πατέρα μου που έχουμε ίδια ηλικία.Δε βαριεσε ας κρατήσω και κάτι μεγαλώνοντας για να θυμόμαστε και λίγο τα παλιά.

Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι να αγοράσω ένα τσοκακι full για το 1187 για χρήση με δράμια και χοντρά σκάγια BB,0. Θέλω να είναι έσω έξω και είμαι ανάμεσα σε Carlson sporting clays, Carlson ported buckshot. Ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο; το απλό full ή το εξειδικευμένο για δραμια στο οποίο το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το porting. Έχω σκεφτεί και το brain br αλλά δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει λόγω του ιδιαίτερης διαμόρφωσης του. Έχει δοκιμάσει κάποιος από αυτά τα τσοκακια κανένα; εργοστασιακό τσοκ έχω μόνο το mod.

Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι να αγοράσω ένα τσοκακι full για το 1187 για χρήση με δράμια και χοντρά σκάγια BB,0. Θέλω να είναι έσω έξω και είμαι ανάμεσα σε Carlson sporting clays, Carlson ported buckshot. Ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο; το απλό full ή το εξειδικευμένο για δραμια στο οποίο το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το porting. Έχω σκεφτεί και το brain br αλλά δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει λόγω του ιδιαίτερης διαμόρφωσης του. Έχει δοκιμάσει κάποιος από αυτά τα τσοκακια κανένα; εργοστασιακό τσοκ έχω μόνο το mod.
Έχω την εντύπωση ότι βγάζει και η Ρεμί έσω έξω τσοκ, ρίξε μια ματιά. Πάντως το 3* της Ρεμί μέχρι τα 40 μέτρα σε καλύπτει πιστεύω

Ότι σου είπε και ο Βασίλης παρακάτω φίλε μου ένα απλό φουλ και τελείωσες τζάμπα λεφτά θα πετάξεις για κάτι έσω έξω

Έχω την εντύπωση ότι βγάζει και η Ρεμί έσω έξω τσοκ, ρίξε μια ματιά. Πάντως το 3* της Ρεμί μέχρι τα 40 μέτρα σε καλύπτει πιστεύω
Κώστα δεν έχω φουλ τσοκ και θέλω να πάρω ένα καλό να έχω ένα. Το 3* είναι καλή επιλογή για τα κοντινά καρτέρια, το φουλ το θέλω για ποιο ανοιχτά μέρη και για μακρινές τουφεκιές στα χωράφια. Τα εξειδικευμένα τσοκ δραμιων δε ξέρω αν στα αλήθεια προσφέρουν κάτι περισσότερο από ένα καλό full τσοκ.

Βασίλη το έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο με δράμια; Είναι X full, το σκέφτηκα να πάρω τέτοιο αλλά λόγω τις μεγάλης στένωσης δε γνωρίζω αν θα ζοριστουν τα δράμια 000 και θα χαλάσει η κατανομή . Ωραίο τσοκακι πάντως.

Status
Not open for further replies.
Back