Δεν προσπαθω να σε πεισω και ουτε με ενδιαφερει αλλα ουτε αυτα που λες τα δεχομαι οσον αφορα τα αυτοκινητα, για τα οπλα εν μερη συμφωνω.Άσε να έχω άλλη άποψη για το θέμα μοτέρ αυτοκινήτων και το τι θα πάθει ποίο δεν τα ξέρεις καλά επειδή συχνά πυκνά πήγαινα όλες τις ταχύτητες στο κόφτη μέχρι και 4 αρτη και έχω αλλάξει καμιά δεκαριά αυτοκίνητα ξέρω πολύ καλά τι ρόλο παίζει ο κινητήρας κάθε χώρας..Πληροφοριακά έκανα καμία 20000 Χιλ για όλα κα το χρόνο και τα περισσότερα ήταν για κυνήγια μέχρι πριν λίγα χρόνια .Το 18.2 ήταν ιδανικό για τα φυσίγγια λίγων γραμμαρίων και τις Μάλινες τάπες της εποχής παραμένει καλό αλλά θέλει μεγάλο κώνο πλέον για να έχεις ομοιομορφία και να θέλεις οδοντίατρο ειδικά στα δίκανα με τη μαγκουμίτιδα που επικρατεί και το πάτημα που κάνουν κάποιοι στα φυσίγγια για να κρατήσουν αξιοπρέπεια με λίγα και φθηνά υλικά.Οσο για το μοτέρ και το όπλο σίγουρα δεν έχουν σχέση αλλά και ένα Ρεμί εάν δε το πιέσεις και ρίχνεις 300 φυσίγγια το 6 μήνο πιθανόν δε θα κάνει ποτέ εμπλοκή και θα κρατάς ένα όπλο με τη καλύτερη κανη.