Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μόνο όσοι δεν μένουν στην άποψη μη κατόχων ότι δεν κάνει για κυνήγι και το επιχειρούν. Πολύ λίγοι δηλαδή, μην μας κοροϊδεύουν και στο καφενείο... Καταλαβαίνεις
Γνώμη μου είναι ότι οι περισσότεροι που αγόρασαν χραπα χρουπα την πήραν για (ασφάλεια ) και όχι για κυνήγι και στο τέλος μένουν σε κάποια ντουλαπα αχρησιμοποιητες.

Εγώ θα σου πω και τι ποσοστό κυνηγών αγοράζουν δικαννο και όχι καραμπίνα; Ελάχιστοι. Δεν κάνει το δικαννο; Εγώ σπανίως βλέπω δικαννο στο βουνό η συντριπτική πλειοψηφία κρατάει καραμπίνα
Πάμε παρέα για κυνήγι και θα βλέπεις συχνά από δω και πέρα .big smile.

Μόνο όσοι δεν μένουν στην άποψη μη κατόχων ότι δεν κάνει για κυνήγι και το επιχειρούν. Πολύ λίγοι δηλαδή, μην μας κοροϊδεύουν και στο καφενείο... Καταλαβαίνεις
Να το επιχειρήσεις το επιχειρείς(στα πολλά και ένα ακόμα)να το συνηθίσεις είναι το θέμα
Είναι ελάχιστοι αυτοί που θα δουλεύουν και τους δύο τύπους το ίδιο χωρίς να μπερδεύονται
Και κακά τα ψέμματα με την χραπα χρουπα κάνεις <<περιττές>>κινήσεις
Από την στιγμή που υπάρχουν αρκετά αξιόπιστα μοντέλα δεν μπαίνει ο άλλος στην διαδικασία να επιλέξει σαν πρώτο όπλο επαναληπτική

Πόσοι κυνηγοί στην Ελλάδα επιλέγουν χραπα χρουπα για κυνήγι ;
Λίγοι την επιλέγουν,οι κυνηγοί του εξωτερικού που βλέπουμε να κυνηγούν αγριόχοιρο με όπλα κινητού ουραίου θα είναι πολύ περισσότεροι

Χραπα χρουπα είχα φίλε μου το είχα αγαπήσει πολύ το όπλο αλλά το έδωσα λόγο οτι το είχα πάρει 51 πόντους slug αν το είχα πάρει με 66 η 71 πόντους με αυτήν θα κυνηγούσα ακόμα άλλη αισθηση αυτό το όπλο μέχρι να το μάθεις μετά είναι παιχνίδι...

Εγώ θα σου πω και τι ποσοστό κυνηγών αγοράζουν δικαννο και όχι καραμπίνα; Ελάχιστοι. Δεν κάνει το δικαννο; Εγώ σπανίως βλέπω δικαννο στο βουνό η συντριπτική πλειοψηφία κρατάει καραμπίνα
Μιπως γτ μας έχει επηρεάσει ότι έχουμε και τρίτο φυσίγγι και οτι θα πάρουμε το θυραμα με το τρίτο μην πω για το ξεταπωμα με 8 μέσα που το κάνουν πάρα πολλά άτομα,έχω δει ανθρωπο με μ2 να ρίχνει 8 φυσίγγια σε κοτσιφα και στο τέλος δεν τον πήρε...Μάλλον υπάρχει λαιμαργία θα το πω δεν ευχαριστιομαστε με τπτ

Μιπως γτ μας έχει επηρεάσει ότι έχουμε και τρίτο φυσίγγι και οτι θα πάρουμε το θυραμα με το τρίτο μην πω για το ξεταπωμα με 8 μέσα που το κάνουν πάρα πολλά άτομα,έχω δει ανθρωπο με μ2 να ρίχνει 8 φυσίγγια σε κοτσιφα και στο τέλος δεν τον πήρε...Μάλλον υπάρχει λαιμαργία θα το πω δεν ευχαριστιομαστε με τπτ
Λιγούρια .. λιμαρηδες που το παίζουν σοβαροί διαχειριστές της φύσης … Να γελαει η κοινωνία .

Εγώ έχω 2 (590 και SXP) με 51εκ κάνη.
Έκανα μετατροπή και παίρνουν εξωτερικά Benelli.
Δεν έχω πρόβλημα να πηγαίνω από το αυτογεμές στο επαναληπτικό ακόμα και όταν τα έχω και τα 2 στο κυνήγι μαζί.
Ο λόγος που μπορώ να το κάνω είναι ότι επέμεινα μέχρι που το χέρι πήγαινε μόνο του.
Δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος χραπα χρούπα; Διαφωνώ…δεν κάνει εμπλοκές ούτε με τα πιο ελαφριά φυσίγγια. Τα ρίχνει ΟΛΑ!
Κάθε επιτυχία σε θήραμα είναι 10 φορές πιο επιβραβευτική από το αυτογεμές.

Attachments

• IMG_4378.jpeg
    IMG_4378.jpeg
    506 KB · Προβολές: 43
  • IMG_3976.jpeg
    IMG_3976.jpeg
    870,8 KB · Προβολές: 43
Εγώ έχω 2 (590 και SXP) με 51εκ κάνη.
Έκανα μετατροπή και παίρνουν εξωτερικά Benelli.
Δεν έχω πρόβλημα να πηγαίνω από το αυτογεμές στο επαναληπτικό ακόμα και όταν τα έχω και τα 2 στο κυνήγι μαζί.
Ο λόγος που μπορώ να το κάνω είναι ότι επέμεινα μέχρι που το χέρι πήγαινε μόνο του.
Δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος χραπα χρούπα; Διαφωνώ…δεν κάνει εμπλοκές ούτε με τα πιο ελαφριά φυσίγγια. Τα ρίχνει ΟΛΑ!
Κάθε επιτυχία σε θήραμα είναι 10 φορές πιο επιβραβευτική από το αυτογεμές.
Την ΧΛΡ εσυ την εκανες ετσι? Πανεμορφη

Οχτώ φυσίγγια έχουν χρησιμότητα μόνο σε γουρούνια και να περνάνε και σε μονοπάτι που έχει από την μία γκρεμό και από την άλλη βράχο να μην μπορούν να σκορπίσουν
Το να ρίξεις 8 κατά ριπάς δεν λέει τίποτα, μόνο σκαγιασμένα αφήνουν όσοι το κάνουν στις περισσότερες περιπτώσεις

Οχτώ φυσίγγια έχουν χρησιμότητα μόνο σε γουρούνια και να περνάνε και σε μονοπάτι που έχει από την μία γκρεμό και από την άλλη βράχο να μην μπορούν να σκορπίσουν
Το να ρίξεις 8 κατά ριπάς δεν λέει τίποτα, μόνο σκαγιασμένα αφήνουν όσοι το κάνουν στις περισσότερες περιπτώσεις
Οχτώ φυσίγγια .. οχτώ ! Θλίψη …

Γνώμη μου είναι ότι οι περισσότεροι που αγόρασαν χραπα χρουπα την πήραν για (ασφάλεια ) και όχι για κυνήγι και στο τέλος μένουν σε κάποια ντουλαπα αχρησιμοποιητες.
Μαγική λέξη (ασφάλεια) το σημαντικότερο των όλων θα ρίξει όπως και να έχει σαν το περίστροφο .Αλλά ούτε και αυτή η λογική κερδίζει την ευκολία και τους αυτοματισμούς, καθώς οι άνθρωποι όσο περνούν τα χρόνια δεν θέλουν να κοπιάζουν για τίποτε όλα στο χέρι.Το ντουφέκι θα τους κάνει τη ζωή δύσκολη .

Μαγική λέξη (ασφάλεια) το σημαντικότερο των όλων θα ρίξει όπως και να έχει σαν το περίστροφο .Αλλά ούτε και αυτή η λογική κερδίζει την ευκολία και τους αυτοματισμούς, καθώς οι άνθρωποι όσο περνούν τα χρόνια δεν θέλουν να κοπιάζουν για τίποτε όλα στο χέρι.Το ντουφέκι θα τους κάνει τη ζωή δύσκολη .
Οι περισσότεροι δεν έχουν καμια επαφή με όπλα και τις παίρνουν επειδή είναι οι φθηνότερες, ενα όπλο στο σπίτι που τελικά είναι κίνδυνος γι αυτούς που μένουν και που τελικά θα φέρει προβλήματα δεν θα λύσει.

Status
Not open for further replies.
Back