Μόνο ρεμ , όλα τα αλλά παλιοσίδερα …Καποια ειναι καταλληλα για ποτισμα....
Μόνο ρεμ , όλα τα αλλά παλιοσίδερα …Καποια ειναι καταλληλα για ποτισμα....
Στο περιπτερο, πηγες για τσιχλες, ή για μπυρες????Μόνο ρεμ , όλα τα αλλά παλιοσίδερα …
Δεν υπάρχει εδώ περίπτερο …Στο περιπτερο, πηγες για τσιχλες, ή για μπυρες????
Έτυχε σε φίλο που ζει Ηνωμένες Πολιτείες και μου είπε ότι είχε γίνει μεγάλος ντόρος.Εσένα σου έτυχε κάτι τέτοιο ή το διάβασες στο google ?
Σε μερικά όπλα ρεμ 700 κατασκευής μεταξύ του 2006 και 2014 είχαν κάποια προβλήματα με την σκανδάλη στα οποία η ρεμ έκανε recall και τελείωσε εκεί . Ολα τα αλλα είναι να είχαμε να λέγαμε... και ενας φίλος μου είπε, που του είπα και του είπανε ... κλασσικό Νεοελληνικο καφενείο ... μπέρδεψαν την σκανδάλη με την ασφάλεια... πόσο λάσπη ακόμα ?Έτυχε σε φίλο που ζει Ηνωμένες Πολιτείες και μου είπε ότι είχε γίνει μεγάλος ντόρος.
Άλλαξε σκανδάλη τελικά.
Οχι ρε φιλαρακι αυτο,το προηγουμενο μοντελο....Αυτό έχεις?
View attachment 92036
Δεν υπάρχει εδώ περίπτερο …
Αλλο το ψιλικατζίδικο άλλο το περίπτερο …Υπάρχει υπάρχει.
Το λένε Convenience store.
Αλλο το ψιλικατζίδικο άλλο το περίπτερο …
Στις χλαπα χλουπα δεν παιζεται η συγχωρεμενη !
Αυτό είναι αλήθεια. Για wingmaster.Η καντιλακ των επαναληπτικών είναι η 870 wingmaster. Δεν υπάρχει αντίπαλο δέος σε ποιότητα και λειτουργία
Ποσα kg ειναι ?Η καντιλακ των επαναληπτικών είναι η 870 wingmaster. Δεν υπάρχει αντίπαλο δέος σε ποιότητα και λειτουργία
Κοιτα, αν φτιαχναν και τα οπλα εκει, ισως να βγαιναν και καλυτερα.....Προσοχή στα φυσίγγια Remington. Αν δείτε νέα παραλαβή σε τύπους που δεν εμπορεύονται οι επώνυμοι είναι made in Turkey.