Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν σας ελεγε καποιος για την σειρα 11- "μια χαρα, τιποτα, απροβληματιστα οπλα..." τι θα του λεγατε?
Όπλα από ατσάλι κι ξύλο. Όπλα κυρίως για καρτέρι . Με μια χειροποίητη κάνη . Πολύπλοκα . Θέλουν συντήρηση μετά το κυνήγι. Οποίος αγαπά τα όπλα κι τα φροντίζει , κι βέβαια είναι απροβλημάτιστα . Οποίος θέλει ένα όπλο να κάνει το κέφι του κι να το καθαρίσει με 1000 ζόρια στο τέλος της σεζόν ΔΕΝ κάνει . Απλά .

Η G3 κυκλοφορει ακομα? Δεν τη βλεπω πουθενα... Τελικα με τον 18,7 πως πηγε η εταιρια στο μοντελο αυτο?
Την αγορασα προπερσι μεταχειρισμενη και εχω να πω τα καλυτερα λογια, βγαζει φοβερες τουφεκιες με μονο μειωνεκτημα για πολλους το βαρος της. Εμενα δεν πειραζει καθολου παντως.my man.

Εντάξει οκ καλές καννες η remi δεν μπορώ να πω κάτι ,σε γενικες γραμμές όμως πιστεύω ότι στην πραγματικότητα ισχύει πάνω κάτω ότι ισχύει και διαβάζουμε και γράφουμε για τα baikal ,πολύ καλά δίκανα και αξιόπιστα αλλά μεταξύ ενός baikal και ενός beretta η ενός browning η τέλος πάντων ενός σύγχρονου ποζε με ότι νέο καλουδι επάνω του ζυγισμένο και όμορφο ,σίγουρα δεν θα επέλεγα το baikal ,έτσι και με την remi όταν έχω πλέον τόσες επιλογές για καραμπίνες όμορφες - ευκολοσυντηρητες - με όμορφες τουφεκιές -ελαφριες - προσαρμόσιμες πλέον πια σχεδόν πάνω σε όλα τα θέλω ενός κυνηγού μάλλον δεν θα επέλεγα την remi.Τα παραπάνω είναι ξεκάθαρα η δική μου προσωπική άποψη και σαφέστατα σέβομαι και την ακριβώς αντίθετη άποψη μιας και το οπλο είναι τι γουστάρει ο καθένας και του αρέσει !!

Ειναι εντελος διαφορετικης φιλοσοφιας οπλα, συνδεδεμενα με την κυνηγετικη παραδοση. Αχρωμιωτη καννη, κωνοι, πολυπλοκοι μηχανισμοι που οσο κυνηγας με τετοιο οπλο γουσταρεις να το συντηρεις να το καθαριζεις(μεσα σ ολα αυτο). Η διαδικασια και μονο της συντηρησεις και του καθαρισμου +συν η διαδικασια του στρωσιμου της καννης εμενα προσωπικα με συναρπαζει.
Η πρωτη μου επαφη ηταν με μια cal16 παρα πολυ παλια. Δεν ξερω αν φτανει σε φωνικοτητα τις browning winchester, αλλα θα ηθελα ρεμι

Ολα αυτα ειναι προβληματα του συστηματος αεριων στην εξελιξη του. Παντα ομως θα υπαρχει το ψυχολογικο για καποια εμπλοκη ή ζημεια. Το ευχαριστο ειναι πως μεχρι σημερα δεν παρουσιαστηκε κανενα θεμα στο νεο συστημα αεριων της εταιριας, περα απο καποιες αναφορες καποιων για εμπλοκες στα 28γρ κλπ κι αυτα λιγα. Ας ελπισουμε η εταιρια να κρατησει την παραδοση και στα 2 επομενα ν3 μοντελα

Ολα αυτα ειναι προβληματα του συστηματος αεριων στην εξελιξη του. Παντα ομως θα υπαρχει το ψυχολογικο για καποια εμπλοκη ή ζημεια. Το ευχαριστο ειναι πως μεχρι σημερα δεν παρουσιαστηκε κανενα θεμα στο νεο συστημα αεριων της εταιριας, περα απο καποιες αναφορες καποιων για εμπλοκες στα 28γρ κλπ κι αυτα λιγα. Ας ελπισουμε η εταιρια να κρατησει την παραδοση και στα 2 επομενα ν3 μοντελα
Φίλε έριξα πέρσι 2600 φυσίγγια 28 γρ Ν 7.5 και μάλιστα προπόνησης σε 5 μέρες Ν Αφρική χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Τα δυο επόμενα μοντελα v3 είναι ήδη στα σκαριά

Status
Not open for further replies.
Back