Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παύλο αν έχει τόσο ζήτηση στην Αμερική μόνο....φαντασου ποσα πρέπει να έχουν έτοιμα για όλη την αγορά....οποτε και το καλοκαίρι χλωμό αρχίζει να φαίνεται

Παύλο αν έχει τόσο ζήτηση στην Αμερική μόνο....φαντασου ποσα πρέπει να έχουν έτοιμα για όλη την αγορά....οποτε και το καλοκαίρι χλωμό αρχίζει να φαίνεται

Τολι εχω διαβασει οτι κριτικη κυκλοφορησε στην Αμερικη γιαυτο το οπλο. Ολοι μιλανε για masterpiece, κατι αναλογο με την Α5, την 870 την 1100 και τοσα αλλα θρυλικα μοντελα αλλων εταιρειων που αδικω αυτη τη στιγμη. Οι Αμερικανοι παντα ειχαν οπλα με παρα πολυ καλες βλητικες αποδοσεις σε εμπορικα μοντελα πραγμα που στην Ευρωπη με ελαχιστες εξαιρεσεις μονο κατι εξειδικευμενες εταιρειες και ακριβα σκοπευτικα μπορουν να προσφερουν. Ο Αμερικανος παρατησε τα αμερικανικα για τα ιταλικα λογω αναξιοπιστιας του μηχανισμου τους. Εκει ακριβως χτυπησε τωρα η Remington. Ολοι οσους διαβασα μιλουν οτι τετοιος μηχανισμος λειτουργειας δεν υπαρχει σε καραμπινα. Υποβληθηκε το πιο αγριο τεστ που εχει ποτε υποστει οπλο στην ιστορια του λειοκαννου χωρις το παραμικρο προβλημα και παντα σε συγκριση με τα εμπορικοτερα μοντελα της αγορας. Η καννη ειναι διαμαντι/η 1100 αχρωμιωτη. Και το proudly made in the USA και μαλιστα στο Ιlion NY επιασε το πνευμα της αγορας την πιο καταλληλη στιγμη. Υπαρχουν παρα πολλες ανοιχτες παραγγελιες στην Αμερικη αυτη τη στιγμη και η Remington πρεπει πρωτα να εκπληρωσει αυτες, καθοτι ενα προβλημα που ειχε δημιουργηθει σχετικα με τα πνευματικα δικαιωματα του ονοματος V3 ειχε σταματησει για αρκετους μηνες την παραγωγη. Ελπιζω καποια στιγμη να ανοιξει τα χαρτια της η Remington πως θα εξυπηρετησει τους φιλους της παγκοσμιως και θελω να πιστευω οτι το καλοκαιρι για μας ειναι ακομα εφικτο.

Αυτή τη βδομάδα είναι μία από τις μεγαλύτερες κυνηγετικες εκθέσεις στον κοσμο με εδρα την Πενσυλβανια, ότι έχει σχέση με κυνήγι ψάρεμα outdoor life έχω σκοπεύω να πάω για οφθαλμολουτρο , θέλω να χουφτωσω και τη Remington.

https://www.greatamericanoutdoorshow.org/

οσα αυτογεμη και να βγαλει απο δω και περα τη 11-87 και τη 1100 δεν τις αλλαζω με τιποτα
Eυρυπιδη δεν αλλαζει τιποτα στην καννη. Ειναι της 1100. Αυτο που αλλαζει ριζικα ειναι ο μηχανισμος και θα ειναι παρα μα παρα πολυ αξιοπιστος, οπως και το βαρος.

Eυρυπιδη δεν αλλαζει τιποτα στην καννη. Ειναι της 1100. Αυτο που αλλαζει ριζικα ειναι ο μηχανισμος και θα ειναι παρα μα παρα πολυ αξιοπιστος, οπως και το βαρος.
Να έκοβαν κανα 150γρμ ακόμη καλά θα ήταν :-)

Ολοι οσους διαβασα μιλουν οτι τετοιος μηχανισμος λειτουργειας δεν υπαρχει σε καραμπινα. Υποβληθηκε το πιο αγριο τεστ που εχει ποτε υποστει οπλο στην ιστορια του λειοκαννου χωρις το παραμικρο προβλημα και παντα σε συγκριση με τα εμπορικοτερα μοντελα της αγορας. Η καννη ειναι διαμαντι/η 1100 αχρωμιωτη.

imag

Τυλιξέ μου 2 για Γλυφάδα και μια για Πόρτο Ραφτη.. ααα και μια για Μαραθώνα...
Φιλε Πανουτσο θα γελασεις. Αυτο ακριβως συμβαινει τωρα στην Αμερικη. Υπαρχουν ατομα που εχουν και δυο και τρια οπλα παραγγελια πολλοι παραγγελνουν και για τα παιδια τους που δεν κυνηγουν ακομη. Η παραγωγη αυτη τη στιγμη ειναι 70000 κομματια πισω σε σχεση με τις παραγγελιες και να σκεφτεις μονο η πλαστικη η μαυρη κυκλοφορησε. Πολλοι Αμερικανοι περιμενουν την ξυλινη που θα κυκλοφορησει καλοκαιρι.

Αυτή τη βδομάδα είναι μία από τις μεγαλύτερες κυνηγετικες εκθέσεις στον κοσμο με εδρα την Πενσυλβανια, ότι έχει σχέση με κυνήγι ψάρεμα outdoor life έχω σκοπεύω να πάω για οφθαλμολουτρο , θέλω να χουφτωσω και τη Remington.

https://www.greatamericanoutdoorshow.org/

Κωνσταντινε αν μπορεις επωμισε και την 26 και την 28 ιν και πες μας εντυπωσεις

Αυτό με την τεράστια ζήτηση που δεν προλαβαίνει να καλύψει η παραγωγή, δεν είναι λίγο επίφοβο για αστοχίες υλικού ή για ελαττωματικά κομμάτια λόγω της βιαστικής παραγωγής; .xm.

Υ.Γ. Το είχαμε αναφέρει ξανά αλλά δεν το θυμάμαι, η κάννη της είναι αχρωμίωτη;

Status
Not open for further replies.
Back