Ευχαριστώ αύριο δοκιμή..... .ha ha ha.Ριχνει απο 32 γρ και πανω και οχι μονο μαγκνουμ.Την εχω και εγω.
Ευχαριστώ αύριο δοκιμή..... .ha ha ha.Ριχνει απο 32 γρ και πανω και οχι μονο μαγκνουμ.Την εχω και εγω.
Παύλο αν έχει τόσο ζήτηση στην Αμερική μόνο....φαντασου ποσα πρέπει να έχουν έτοιμα για όλη την αγορά....οποτε και το καλοκαίρι χλωμό αρχίζει να φαίνεται
Eυρυπιδη δεν αλλαζει τιποτα στην καννη. Ειναι της 1100. Αυτο που αλλαζει ριζικα ειναι ο μηχανισμος και θα ειναι παρα μα παρα πολυ αξιοπιστος, οπως και το βαρος.οσα αυτογεμη και να βγαλει απο δω και περα τη 11-87 και τη 1100 δεν τις αλλαζω με τιποτα
Να έκοβαν κανα 150γρμ ακόμη καλά θα ήτανEυρυπιδη δεν αλλαζει τιποτα στην καννη. Ειναι της 1100. Αυτο που αλλαζει ριζικα ειναι ο μηχανισμος και θα ειναι παρα μα παρα πολυ αξιοπιστος, οπως και το βαρος.
Ολοι οσους διαβασα μιλουν οτι τετοιος μηχανισμος λειτουργειας δεν υπαρχει σε καραμπινα. Υποβληθηκε το πιο αγριο τεστ που εχει ποτε υποστει οπλο στην ιστορια του λειοκαννου χωρις το παραμικρο προβλημα και παντα σε συγκριση με τα εμπορικοτερα μοντελα της αγορας. Η καννη ειναι διαμαντι/η 1100 αχρωμιωτη.
Φέρτε μια από Σαλαμίνα
Φιλε Πανουτσο θα γελασεις. Αυτο ακριβως συμβαινει τωρα στην Αμερικη. Υπαρχουν ατομα που εχουν και δυο και τρια οπλα παραγγελια πολλοι παραγγελνουν και για τα παιδια τους που δεν κυνηγουν ακομη. Η παραγωγη αυτη τη στιγμη ειναι 70000 κομματια πισω σε σχεση με τις παραγγελιες και να σκεφτεις μονο η πλαστικη η μαυρη κυκλοφορησε. Πολλοι Αμερικανοι περιμενουν την ξυλινη που θα κυκλοφορησει καλοκαιρι.Τυλιξέ μου 2 για Γλυφάδα και μια για Πόρτο Ραφτη.. ααα και μια για Μαραθώνα...
Αυτή τη βδομάδα είναι μία από τις μεγαλύτερες κυνηγετικες εκθέσεις στον κοσμο με εδρα την Πενσυλβανια, ότι έχει σχέση με κυνήγι ψάρεμα outdoor life έχω σκοπεύω να πάω για οφθαλμολουτρο , θέλω να χουφτωσω και τη Remington.
https://www.greatamericanoutdoorshow.org/
Φέρτε μια από Σαλαμίνα
Τυλιξέ μου 2 για Γλυφάδα και μια για Πόρτο Ραφτη.. ααα και μια για Μαραθώνα...
Έγινε Παύλο.Κωνσταντινε αν μπορεις επωμισε και την 26 και την 28 ιν και πες μας εντυπωσεις
Ναι λέμε...η κάννη της είναι αχρωμίωτη;
Στο καματερο?Φέρτε μια από Σαλαμίνα
Ναι λέμε...
Ψηνεσαι; Να σου κρατήσουμε και εσένα.