Σε ρωταω (εννοειται χωρις ειρωνια κλπ. μην με παρεξηγεις) γιατι πρεπει να αποκλεισουμε το ενδεχομενο της δοκιμης των οπλων αυτων! Εγω οταν το 2006 μετεβηκα απο την auto5 (18 5mm αυλο 76cm καννη με στανταρτ φουλ τσοκ) στην montefeltro (18.3αυλο, 66cm καννη, εναλλασομενα τσοκ) ουτε καν ειχα την νοοτροπια του να δοκιμασω οπλο - τσοκ - φυσιγγια!! Ελεγαν τα remington τα καλυτερα φυσιγγια (δεν διαφωνω και επαυξανω) και το 3 choke οτι καλυτερο για κοντα και μακρια! Μου βγαινει ενα γουρουνι στα 35μ περιπου ριχνω 3 κ δεν επεφτε! Ξαναγεμιζα και του εριχνα μεχρι που επεσε μετα απο 5 φυσιγγια! Φανταζεσαι τι εγινε στο καφενειο... τι οπλο ειναι αυτο και δεν σκοτωνει και δεν εχει διατρηση κλπ.! Σε αλλη φαση βγαινει μια αλεπου τα ιδια 3 φυσιγγια για να πεσει! Περναγε ο καιρος και μου λεει ενας απο την παρεα: ρε συ την εχεις δοκιμασει σε χαρτι την καραμπινα? Ολοι γελαγανε και λεγανε πουλησε την και παρε την auto5!!! Πηγαινουμε και με τα 5 τσοκ και αρχιζουμε δοκιμες και καταληξαμε στο φουλ τσοκ με 10βολα remington+10βολα winchester!! Περιττο να σου πω οτι δεν κοιμομουν τα βραδια πριν παμε για κυνηγι!!Θελω να πω οτι αν δεν βρισκοταν αυτος ο ανθρωπος να με ταρακουνησει θα την ειχα πουλησει! Με σεβασμο τα γραφω και χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν και τπτ!Ναι φίλε μου με τις Benelli και οι περισσότεροι τις εδωσαν και πηραν sx3
Δεν αντιλεγω σε αυτο που λες εριξα φυσιγγια σε χαρτονια δεν μπορείς να φανταστείς για συγκέντρωση η benelli απίστευτη διατριση μαπα ειχα τότε την m2 εριξα εριξα σε γουρούνια τπτ ειχα γινει τουφεκαλευρεις μπηκα μεσα απο τα φυσιγγια για να ριξω τα γουρούνια λεω τι γίνεται μονο η δικιά μου ετυχε ετσι μετα πηραν και άλλοι τα ιδια απο οταν όμως επιασα Remington τι να πω δεν υπάρχουν λογια τουφεκια και γουρουνι και οχι μια μονο ειχα και την special luso τα ιδια πηγα έφτιαξα τσοκ τα ιδια αλλα περυτο να πω οτι τα δυο τελευταία χρόνια κυνηγαω με χραπα χρουπα και που και που βγάζω και την ΑμερικαναΣε ρωταω (εννοειται χωρις ειρωνια κλπ. μην με παρεξηγεις) γιατι πρεπει να αποκλεισουμε το ενδεχομενο της δοκιμης των οπλων αυτων! Εγω οταν το 2006 μετεβηκα απο την auto5 (18 5mm αυλο 76cm καννη με στανταρτ φουλ τσοκ) στην montefeltro (18.3αυλο, 66cm καννη, εναλλασομενα τσοκ) ουτε καν ειχα την νοοτροπια του να δοκιμασω οπλο - τσοκ - φυσιγγια!! Ελεγαν τα remington τα καλυτερα φυσιγγια (δεν διαφωνω και επαυξανω) και το 3 choke οτι καλυτερο για κοντα και μακρια! Μου βγαινει ενα γουρουνι στα 35μ περιπου ριχνω 3 κ δεν επεφτε! Ξαναγεμιζα και του εριχνα μεχρι που επεσε μετα απο 5 φυσιγγια! Φανταζεσαι τι εγινε στο καφενειο... τι οπλο ειναι αυτο και δεν σκοτωνει και δεν εχει διατρηση κλπ.! Σε αλλη φαση βγαινει μια αλεπου τα ιδια 3 φυσιγγια για να πεσει! Περναγε ο καιρος και μου λεει ενας απο την παρεα: ρε συ την εχεις δοκιμασει σε χαρτι την καραμπινα? Ολοι γελαγανε και λεγανε πουλησε την και παρε την auto5!!! Πηγαινουμε και με τα 5 τσοκ και αρχιζουμε δοκιμες και καταληξαμε στο φουλ τσοκ με 10βολα remington+10βολα winchester!! Περιττο να σου πω οτι δεν κοιμομουν τα βραδια πριν παμε για κυνηγι!!Θελω να πω οτι αν δεν βρισκοταν αυτος ο ανθρωπος να με ταρακουνησει θα την ειχα πουλησει! Με σεβασμο τα γραφω και χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν και τπτ!
Παρακαλώ πολύ να επανέλθουμε στα ρεμινγκτον!
Βασίλη και Ηλία, βοηθήστε λίγο αν έχετε την καλοσύνη. Έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά την συμμετοχή των μελών στα threads ? Πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις; Τα threads εχουν στεγανά; Διαβάζω κάποιες ερμηνείες για το τι εξυπηρετούν τα threads και για το ποιος πρέπει να συμμετέχει και τι πρέπει να γράφει. Κάπου διάβασα ότι τα threads εξυπηρετούν μεταξύ άλλων και αγγελίες . Διάβασα και οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει κάποιος πριν εκφέρει την γνώμη του.Παλικάρια ότι σας λέει ο Ηλίας, Remington team παρακαλώ!
Μου αρεσει οπτικα το V3!! Θα επιδιωξω να το επωμισω κιολας
αν το επωμίσεις ΠΡΟΣΟΧΗ είναι πολύ ερωτεύσιμοΜου αρεσει οπτικα το V3!! Θα επιδιωξω να το επωμισω κιολας
Ωχχχχχχαν το επωμίσεις ΠΡΟΣΟΧΗ είναι πολύ ερωτεύσιμο
Γιώργο όχι δεν έχουν υπάρξει ούτε νέοι κανόνες ούτε πρέπει να πληρούνται προϋποθέσεις για να συμμετάσχει ο καθένας μας στο thread αρκεί τα γραφόμενα του να είναι σε κόσμια πλαίσια!θεωρητικα ένα thread για ένα συγκεκριμένο κατασκευαστή μπορεί να εξυπηρετήσει και μια εν δυνάμει αγορά μεταφέροντας πληροφορίες για τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές!Αγγελιες σαν αγγελίες όχι δεν εξυπηρετούν!Απαντω εκ μέρους όλης της ομάδας!Βασίλη και Ηλία, βοηθήστε λίγο αν έχετε την καλοσύνη. Έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά την συμμετοχή των μελών στα threads ? Πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις; Τα threads εχουν στεγανά; Διαβάζω κάποιες ερμηνείες για το τι εξυπηρετούν τα threads και για το ποιος πρέπει να συμμετέχει και τι πρέπει να γράφει. Κάπου διάβασα ότι τα threads εξυπηρετούν μεταξύ άλλων και αγγελίες . Διάβασα και οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει κάποιος πριν εκφέρει την γνώμη του.
Ποια είναι η άποψη σας ; Δεν αρκούν οι υπάρχοντες όροι χρήσης, έχει αλλάξει κάτι;
Ευχαριστώ λοιπόν, όλη την ομάδα!Γιώργο όχι δεν έχουν υπάρξει ούτε νέοι κανόνες ούτε πρέπει να πληρούνται προϋποθέσεις για να συμμετάσχει ο καθένας μας στο thread αρκεί τα γραφόμενα του να είναι σε κόσμια πλαίσια!θεωρητικα ένα thread για ένα συγκεκριμένο κατασκευαστή μπορεί να εξυπηρετήσει και μια εν δυνάμει αγορά μεταφέροντας πληροφορίες για τυχόν ενδιαφερόμενους αγοραστές!Αγγελιες σαν αγγελίες όχι δεν εξυπηρετούν!Απαντω εκ μέρους όλης της ομάδας!
Στέλνεις με email στην σελίδα της Remington το serial number της βάσης ζητώντας να σου πουν το έτος κατασκευής. Συνήθως απαντάνε εντός 2-3 ημερών.Πως μπορεί κάποιος να καταλάβει το έτος κατασκευής μιας ρεμι?
οχιΒγήκε τελικά με 76 κάννη η νέα?
Remi γερα γερα
Μας πηρες τα μυαλα
Remi γερα γερα
Βαρας πολυ καλα
Remi γερα γερα
Δεν εχουμε μυαλο
Remi εσυ και εγω
Κανουμε πανικο!
Φαε το αυγο σου μπουλιRemi γερα γερα
Μας πηρες τα μυαλα
Remi γερα γερα
Βαρας πολυ καλα
Remi γερα γερα
Δεν εχουμε μυαλο
Remi εσυ και εγω
Κανουμε πανικο!
Καλά τραβάτε τα βζα και τα στιχάκια θα γίνουν ergo κέντημα σε λίγους μήνες σε αποκρυμνη λάκα Φλώρινα Καστοριά ανάμεσα, η πρώτη ν3 που θα κάψει τα φασσια σε δυτική Μακεδονία. Κάστορα ετοιμασου
Καλά τραβάτε τα βζα και τα στιχάκια θα γίνουν ergo κέντημα σε λίγους μήνες σε αποκρυμνη λάκα Φλώρινα Καστοριά ανάμεσα, η πρώτη ν3 που θα κάψει τα φασσια σε δυτική Μακεδονία. Κάστορα ετοιμασου