Spinning

Το μηχανάκι της DAIWA ψαρεύει μόνο του και έχει 548€?
Όχι θέλει και καλάμι, άλλα 300 και νήμα άλλα 80.
Υπολόγισε πόσες σφυρίδες τρως.

Χέσε με τώρα, ο μικρός θέλει σύνολο shore jigging για να κάνει από την βάρκα και κοντεύει να μου φύγει το σαγόνι.
Ευτυχώς θα πληρώσει αυτός με δικά του χρήματα ... τα μισά είναι κλεμμένα από ρέστα αχαχαχαχαχαα

15 berettes έπαιρνα με αυτά που έχω δώσει για ψάρεμα.

View attachment 77259

Σιλικόνες τη νύχτα (HRF) ... όταν έχει ορεξάτα ψάρια !
Έχω φάει φέτος αλλιωτικο κόλλημα με το Lrf... Το ξεκίνησα για παιχνίδι γιατί με το spinning ταλαιπωρούσα πολύ τη μέση κ δεν άντεχα κ μου ταίριαξε απίστευτα... Πήρα κ με το καλημέρα δυνατά ψάρια κ κατάφερα ωραία πράγματα... .love.

Έχω φάει φέτος αλλιωτικο κόλλημα με το Lrf... Το ξεκίνησα για παιχνίδι γιατί με το spinning ταλαιπωρούσα πολύ τη μέση κ δεν άντεχα κ μου ταίριαξε απίστευτα... Πήρα κ με το καλημέρα δυνατά ψάρια κ κατάφερα ωραία πράγματα... .love.
Και για πες λεβεντακο μου...🙂
Η μέση τι λέει τώρα?

Επίσκεψη μετά από πολύ καιρό σε παλιο γνώριμο σημείο, πολλά υποσχόμενο. Παπαρουτσες πάλι ,άφαντες οι ντασκες και γενικότερα επικρατούσε μια νέκρα. Κάποια στιγμή μόνο εμφανίστηκαν κάποιοι κυνηγοί οι οποίοι σε 5 λεπτά εξαφανίστηκαν ,έναν καταφέραμε να κρατήσουμε με τον γιοκα και τέλος.IMG_6631.jpeg

Καλημέρα σε όλους. Είχα να πάω για ψάρεμα πολύ καιρό και το προηγούμενο Σάββατο ξεκίνησα το απόγευμα με τον κουμπάρο μου για τα βράχια. Μόλις φτάσαμε στο μέρος είχε πολύ ψιλό το οποίο κάτι το κυνηγούσε. Αλλάξαμε τόσα τεχνητά αλλά δεν χτύπησε ποτέ τίποτα. Κάποια στιγμή είχα βάλει πάνω το duo lance 140 και όπως το έφερνα ξαφνικά πηδάει ένα κοπάδι κυνηγών ακριβώς μπροστά μας στα 10 μέτρα. Ήμουν τυχερός γιατί εκείνη την ώρα πέρασε το τεχνητό μέσα από το κοπάδι και κατάφερα και έβγαλα ένα ωραίο ψάρι. Ο κουμπάρος μου ήταν άτυχος γιατί εκείνη την ώρα είχε σιλικόνη πάνω την οποία την είχε βάλει πάνω στο split ring και δεν πρόλαβε να αλλάξει σε τεχνητό.

p1.jpg
Αυτό ήταν! Δεν ξαναπέρασε τίποτα άλλο. Στο σούρουπο μπήκαν κάτι λούτσοι και κατάφερα να βγάλω έναν σε ένα bassday log surf 124. Χτύπησε άλλος ένας αλλά δεν καρφώθηκε. Η συνέχεια δόθηκε σε σουβλατζίδικο και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής. Φωτογραφία του λούτσου δεν έβγαλα δυστυχώς.

Το Σάββατο που μας πέρασε πήγα πάλι μια βόλτα με τον αδερφό μου και ένα φίλο αλλά πάλι δεν έτρωγαν καλά τα ψάρια. Κάτι λουτσάκια είχε μόνο από τα οποία κατάφερα να ξεγελάσω ένα σε bassday gyokusai 135. H φάση είναι που είχε πολύ μεγάλους σαργούς στα πόδια μας αλλά ο φίλος που ήταν με λρφ δεν κατάφερε να πάρει κανένα ψάρι. Περίεργη μέρα που ενώ είδαμε κάτι ψάρια (λούτσους, σαργούς, λίτσες) δεν χτυπούσαν στα τεχνητά μας.

p2.jpg

O κυνηγός έγινε πλακί με ντοματούλα και κρεμμυδάκι και βγήκε πολύ νόστιμος. Μου έχουν πει ότι είναι πολύ καλός και σεβίτσε αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
p3.jpg

Κι αυτή η bassday πια..........ακόμα θάνατο σκορπά, όσα χρόνια κι αν περάσουν
Άστα να πάνε! Καλή αλλά ακριβή εταιρεία. Ευτυχώς κάποια κομμάτια τα είχα φέρει από Ιαπωνία και γλύτωσα αρκετά χρήματα.
Και το 124 και το 144 ακόμα καλύτερο !!!

Καλημέρα σε όλους. Είχα να πάω για ψάρεμα πολύ καιρό και το προηγούμενο Σάββατο ξεκίνησα το απόγευμα με τον κουμπάρο μου για τα βράχια. Μόλις φτάσαμε στο μέρος είχε πολύ ψιλό το οποίο κάτι το κυνηγούσε. Αλλάξαμε τόσα τεχνητά αλλά δεν χτύπησε ποτέ τίποτα. Κάποια στιγμή είχα βάλει πάνω το duo lance 140 και όπως το έφερνα ξαφνικά πηδάει ένα κοπάδι κυνηγών ακριβώς μπροστά μας στα 10 μέτρα. Ήμουν τυχερός γιατί εκείνη την ώρα πέρασε το τεχνητό μέσα από το κοπάδι και κατάφερα και έβγαλα ένα ωραίο ψάρι. Ο κουμπάρος μου ήταν άτυχος γιατί εκείνη την ώρα είχε σιλικόνη πάνω την οποία την είχε βάλει πάνω στο split ring και δεν πρόλαβε να αλλάξει σε τεχνητό.

View attachment 79783
Αυτό ήταν! Δεν ξαναπέρασε τίποτα άλλο. Στο σούρουπο μπήκαν κάτι λούτσοι και κατάφερα να βγάλω έναν σε ένα bassday log surf 124. Χτύπησε άλλος ένας αλλά δεν καρφώθηκε. Η συνέχεια δόθηκε σε σουβλατζίδικο και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής. Φωτογραφία του λούτσου δεν έβγαλα δυστυχώς.

Το Σάββατο που μας πέρασε πήγα πάλι μια βόλτα με τον αδερφό μου και ένα φίλο αλλά πάλι δεν έτρωγαν καλά τα ψάρια. Κάτι λουτσάκια είχε μόνο από τα οποία κατάφερα να ξεγελάσω ένα σε bassday gyokusai 135. H φάση είναι που είχε πολύ μεγάλους σαργούς στα πόδια μας αλλά ο φίλος που ήταν με λρφ δεν κατάφερε να πάρει κανένα ψάρι. Περίεργη μέρα που ενώ είδαμε κάτι ψάρια (λούτσους, σαργούς, λίτσες) δεν χτυπούσαν στα τεχνητά μας.

View attachment 79784

O κυνηγός έγινε πλακί με ντοματούλα και κρεμμυδάκι και βγήκε πολύ νόστιμος. Μου έχουν πει ότι είναι πολύ καλός και σεβίτσε αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
View attachment 79785
Γεια σου Βασίλη, θα λαδώσεις το πληκτρολόγιο !!! :)
Στους σαργούς τι ρίξατε με το LRF ; ούτε ακολούθαγαν ;

Επίσκεψη μετά από πολύ καιρό σε παλιο γνώριμο σημείο, πολλά υποσχόμενο. Παπαρουτσες πάλι ,άφαντες οι ντασκες και γενικότερα επικρατούσε μια νέκρα. Κάποια στιγμή μόνο εμφανίστηκαν κάποιοι κυνηγοί οι οποίοι σε 5 λεπτά εξαφανίστηκαν ,έναν καταφέραμε να κρατήσουμε με τον γιοκα και τέλος.View attachment 79781
Κρίμα, και περίμενα ότι θα είχατε μεγάλες επιτυχίες ... δεν πειράζει όμως ψάρεμα είναι τίποτα δεν είναι δεδομένο, αρκεί που περάσατε ωραία.
Να χαίρεσαι και τον νεαρό ψαρά :)

Και το 124 και το 144 ακόμα καλύτερο !!!
Ναι τα άτιμα ,αγαπημένα. Ψάρια τρόπαια μου έχουν δώσει

Κρίμα, και περίμενα ότι θα είχατε μεγάλες επιτυχίες ... δεν πειράζει όμως ψάρεμα είναι τίποτα δεν είναι δεδομένο, αρκεί που περάσατε ωραία.
Να χαίρεσαι και τον νεαρό ψαρά :)
Σε ευχαριστώ !
Κι εμείς Γιώργο κρατάγαμε μεγάλο καλάθι, αλλά τουλάχιστον δεν φύγαμε άψαροι, μα και άψαροι να φεύγαμε όμως, ήταν ωραία βόλτα!

Back