Η benelli γιατί κυνηγάει μόνη της?Το μηχανάκι της DAIWA ψαρεύει μόνο του και έχει 548€?
Η benelli γιατί κυνηγάει μόνη της?Το μηχανάκι της DAIWA ψαρεύει μόνο του και έχει 548€?
Απορώ γιατί δίνεται 2000€ για Beretta ενώ παίρνατε το ίδιο κουρτινόξυλο 100€ κομπλέ με τα στηρίγματα.Η benelli γιατί κυνηγάει μόνη της?
Όχι θέλει και καλάμι, άλλα 300 και νήμα άλλα 80.Το μηχανάκι της DAIWA ψαρεύει μόνο του και έχει 548€?
Ούτε με παρέαΗ benelli γιατί κυνηγάει μόνη της?
Για να πιάνει τα κοψοφτερα!Η benelli γιατί κυνηγάει μόνη της?
Έχω φάει φέτος αλλιωτικο κόλλημα με το Lrf... Το ξεκίνησα για παιχνίδι γιατί με το spinning ταλαιπωρούσα πολύ τη μέση κ δεν άντεχα κ μου ταίριαξε απίστευτα... Πήρα κ με το καλημέρα δυνατά ψάρια κ κατάφερα ωραία πράγματα...
Και για πες λεβεντακο μου...Έχω φάει φέτος αλλιωτικο κόλλημα με το Lrf... Το ξεκίνησα για παιχνίδι γιατί με το spinning ταλαιπωρούσα πολύ τη μέση κ δεν άντεχα κ μου ταίριαξε απίστευτα... Πήρα κ με το καλημέρα δυνατά ψάρια κ κατάφερα ωραία πράγματα...
Να σου στείλω κανένα ξεδοντιαρη σαργο να κάνεις κανένα κάρβουνο γέροντα?Και για πες λεβεντακο μου...
Η μέση τι λέει τώρα?
Εεε ξεδοντιαρη από γεράματα η αλλάζει τα βρεφικά?Να σου στείλω κανένα ξεδοντιαρη σαργο να κάνεις κανένα κάρβουνο γέροντα?
Κι αυτή η bassday πια..........ακόμα θάνατο σκορπά, όσα χρόνια κι αν περάσουνένα bassday log surf 124
ένα σε bassday gyokusai 135
Άστα να πάνε! Καλή αλλά ακριβή εταιρεία. Ευτυχώς κάποια κομμάτια τα είχα φέρει από Ιαπωνία και γλύτωσα αρκετά χρήματα.Κι αυτή η bassday πια..........ακόμα θάνατο σκορπά, όσα χρόνια κι αν περάσουν
Κι αυτή η bassday πια..........ακόμα θάνατο σκορπά, όσα χρόνια κι αν περάσουν
Και το 124 και το 144 ακόμα καλύτερο !!!Άστα να πάνε! Καλή αλλά ακριβή εταιρεία. Ευτυχώς κάποια κομμάτια τα είχα φέρει από Ιαπωνία και γλύτωσα αρκετά χρήματα.
Γεια σου Βασίλη, θα λαδώσεις το πληκτρολόγιο !!!Καλημέρα σε όλους. Είχα να πάω για ψάρεμα πολύ καιρό και το προηγούμενο Σάββατο ξεκίνησα το απόγευμα με τον κουμπάρο μου για τα βράχια. Μόλις φτάσαμε στο μέρος είχε πολύ ψιλό το οποίο κάτι το κυνηγούσε. Αλλάξαμε τόσα τεχνητά αλλά δεν χτύπησε ποτέ τίποτα. Κάποια στιγμή είχα βάλει πάνω το duo lance 140 και όπως το έφερνα ξαφνικά πηδάει ένα κοπάδι κυνηγών ακριβώς μπροστά μας στα 10 μέτρα. Ήμουν τυχερός γιατί εκείνη την ώρα πέρασε το τεχνητό μέσα από το κοπάδι και κατάφερα και έβγαλα ένα ωραίο ψάρι. Ο κουμπάρος μου ήταν άτυχος γιατί εκείνη την ώρα είχε σιλικόνη πάνω την οποία την είχε βάλει πάνω στο split ring και δεν πρόλαβε να αλλάξει σε τεχνητό.
View attachment 79783
Αυτό ήταν! Δεν ξαναπέρασε τίποτα άλλο. Στο σούρουπο μπήκαν κάτι λούτσοι και κατάφερα να βγάλω έναν σε ένα bassday log surf 124. Χτύπησε άλλος ένας αλλά δεν καρφώθηκε. Η συνέχεια δόθηκε σε σουβλατζίδικο και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής. Φωτογραφία του λούτσου δεν έβγαλα δυστυχώς.
Το Σάββατο που μας πέρασε πήγα πάλι μια βόλτα με τον αδερφό μου και ένα φίλο αλλά πάλι δεν έτρωγαν καλά τα ψάρια. Κάτι λουτσάκια είχε μόνο από τα οποία κατάφερα να ξεγελάσω ένα σε bassday gyokusai 135. H φάση είναι που είχε πολύ μεγάλους σαργούς στα πόδια μας αλλά ο φίλος που ήταν με λρφ δεν κατάφερε να πάρει κανένα ψάρι. Περίεργη μέρα που ενώ είδαμε κάτι ψάρια (λούτσους, σαργούς, λίτσες) δεν χτυπούσαν στα τεχνητά μας.
View attachment 79784
O κυνηγός έγινε πλακί με ντοματούλα και κρεμμυδάκι και βγήκε πολύ νόστιμος. Μου έχουν πει ότι είναι πολύ καλός και σεβίτσε αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
View attachment 79785
Κρίμα, και περίμενα ότι θα είχατε μεγάλες επιτυχίες ... δεν πειράζει όμως ψάρεμα είναι τίποτα δεν είναι δεδομένο, αρκεί που περάσατε ωραία.Επίσκεψη μετά από πολύ καιρό σε παλιο γνώριμο σημείο, πολλά υποσχόμενο. Παπαρουτσες πάλι ,άφαντες οι ντασκες και γενικότερα επικρατούσε μια νέκρα. Κάποια στιγμή μόνο εμφανίστηκαν κάποιοι κυνηγοί οι οποίοι σε 5 λεπτά εξαφανίστηκαν ,έναν καταφέραμε να κρατήσουμε με τον γιοκα και τέλος.View attachment 79781
Ναι τα άτιμα ,αγαπημένα. Ψάρια τρόπαια μου έχουν δώσειΚαι το 124 και το 144 ακόμα καλύτερο !!!
Σε ευχαριστώ !Κρίμα, και περίμενα ότι θα είχατε μεγάλες επιτυχίες ... δεν πειράζει όμως ψάρεμα είναι τίποτα δεν είναι δεδομένο, αρκεί που περάσατε ωραία.
Να χαίρεσαι και τον νεαρό ψαρά