Spinning

Τώρα σήμερα τι ν πω 😂😂😂😂 έσω πάει σε σημείο που Βαράνε γοφαρια βράδυ γνωστό σημείο μόνο νύχτα σηκώνονται μ ποπερ , έχω δυο ώρες βολές ακατάπαυστα , καο έχω κ ένα καλάμι κάστινγκ μέσα έτσι για ν περνάει κ η ώρα, είμαι μ ένα φιλαράκι ο οποίος κΑνει ξ αυτός κάστινγκ βαράει τ καμπανάκι εμένα κάτσε λέω ν δω τ έχει πάνω , κ αφήνω σπινοκαλαμο στην άκρη κ μου λέει ο φίλος ρίχνω μοα βολή , ναι μωρε λέω ρίξε , έκανε απλή ανάκτηση χωρίς τζιγκαρισμα ν δουλέψει τ ποπερ , κ σηκώθηκε ψαρι κ τ πήρε 😂😂😂😂γαμιεται η όχι ;

Δεν είναι παράλογο αυτο που έγινε, απλά είχες 2 ώρες σε οχλαγωγία τον τόπο, πλαφ-πλουφ συνέχεια στην επιφάνεια και είχαν τρομάξει η αδιαφορήσει. Ειδικά βράδυ που είναι πιο ήσυχη η θάλασσα απο κυνήγια, ψιλό και δραστηριότητα θέλει ησυχία, μικρότερη συχνότητα βολών, να κάνεις διαλείμματα δηλαδή ώστε να ηρεμεί ο τόπος. Αυτό στα 10+ χρόνια που κάνω σπιν το έχω κανόνα, τισ περισσότερες φορές που πήρα ψάρι νύχτα ,το πήρα μετά απο κατάπαυση πυρός. Δοκίμασε εκεί που ψαρεύεις νύχτα και με καμιά σιλικόνη, είναι πολύ αποδοτικές νύχτα, σε πονηρεμένα ψάρια και ανόρεκτα.

Αν θέλετε να δείτε που θα καταλήξει η κατάσταση σε λίγα χρόνια, μπορείτε να κοιτάξετε λίγο το τι γίνεται στην Κύπρο. Εμείς κλείνουμε εισιτήρια για Ελλάδα κάθε χρόνο για να μπορέσουμε να χαρούμε έστω και για λίγες μέρες το ψάρεμα. Τα σχόλια είναι περιττά..

Θάσο συνήθως φίλε sakis pointer :D

Αν θέλετε να δείτε που θα καταλήξει η κατάσταση σε λίγα χρόνια, μπορείτε να κοιτάξετε λίγο το τι γίνεται στην Κύπρο. Εμείς κλείνουμε εισιτήρια για Ελλάδα κάθε χρόνο για να μπορέσουμε να χαρούμε έστω και για λίγες μέρες το ψάρεμα. Τα σχόλια είναι περιττά..

Θάσο συνήθως φίλε sakis pointer :D
Απο ποια αποψη Μαριε?
Εχει να κανει με τα λαγοψαρα που εχουν κατακλυσει το νησι?

Βασικά ήθελα να θίξω το θέμα της υπεραλιείας Θοδωρή. Αυτό με το να κρατάμε όλα τα είδη σε όλα τα μεγέθη το κάναμε και δυστυχώς συνεχίζουμε να το κάνουμε και εμείς (ερασιτέχνες και κυρίως "επαγγελματίες"). Το αποτέλεσμα είναι τραγικό (μπορείς σε κάποιες περιοχές να κολυμπήσεις περισσότερο από μισή ώρα και να μην δεις ψάρι) και σε συνάρτιση με την εισβολή των λεσσεψιανών ειδών (κουρκούνες/γερμανοί, λαγόψαρα, λεοντόψαρα κτλ.) έχει γίνει ακόμα χειρότερο.

Δεν το έβαλα καθόλου τυχαία.
5 τελευταία είχα βρει στην Γαλλία και τα μάζεψα ;)
Ήμουν σίγουρος ότι μόνο τυχαία δεν το έβαλες, κατάλαβα αμέσως με ποιον έχω να κάνω ;):)
Κι εγώ έχω 2 κομμάτια και τα φυλάω σαν κόρη οφθαλμού ,τις ψαρεύω βέβαια αλλά όχι όσο θα'πρεπε

Back