Κανονικά!γαμιεται η όχι
Κανονικά!γαμιεται η όχι
Τώρα σήμερα τι ν πω έσω πάει σε σημείο που Βαράνε γοφαρια βράδυ γνωστό σημείο μόνο νύχτα σηκώνονται μ ποπερ , έχω δυο ώρες βολές ακατάπαυστα , καο έχω κ ένα καλάμι κάστινγκ μέσα έτσι για ν περνάει κ η ώρα, είμαι μ ένα φιλαράκι ο οποίος κΑνει ξ αυτός κάστινγκ βαράει τ καμπανάκι εμένα κάτσε λέω ν δω τ έχει πάνω , κ αφήνω σπινοκαλαμο στην άκρη κ μου λέει ο φίλος ρίχνω μοα βολή , ναι μωρε λέω ρίξε , έκανε απλή ανάκτηση χωρίς τζιγκαρισμα ν δουλέψει τ ποπερ , κ σηκώθηκε ψαρι κ τ πήρε γαμιεται η όχι ;
Απο ποια αποψη Μαριε?Αν θέλετε να δείτε που θα καταλήξει η κατάσταση σε λίγα χρόνια, μπορείτε να κοιτάξετε λίγο το τι γίνεται στην Κύπρο. Εμείς κλείνουμε εισιτήρια για Ελλάδα κάθε χρόνο για να μπορέσουμε να χαρούμε έστω και για λίγες μέρες το ψάρεμα. Τα σχόλια είναι περιττά..
Θάσο συνήθως φίλε sakis pointer
Μαύρο.. η ...άσπρο θεςΑνεβάστε κανένα ψάρι να ξεχάσουμε την μαύρη μας την μοίρα ρε παίδες!
Χρυσό!Μαύρο.. η ...άσπρο θες
Ρε έχεις πυρετό θα με τρελάνεις σήμεραΧρυσό!
Συναγρίδα ρε γκαγκαμουγκα, άντε κόψε κανένα σοβατεπί.Πεταγεσαι σαν αέριο!Ρε έχεις πυρετό θα με τρελάνεις σήμερα
Σιπα μη πινς παγωμένη μπίρα πειράζει τον εγκέφαλο
Να προσεχείς τα αέρια μη σε παρν σε κάνουν ζημιαΣυναγρίδα ρε γκαγκαμουγκα, άντε κόψε κανένα σοβατεπί.Πεταγεσαι σαν αέριο!
Δεν το έβαλα καθόλου τυχαία.Απ τα καλύτερα pencil που έχουν βγει ,άφησε ιστορία!
Ήμουν σίγουρος ότι μόνο τυχαία δεν το έβαλες, κατάλαβα αμέσως με ποιον έχω να κάνωΔεν το έβαλα καθόλου τυχαία.
5 τελευταία είχα βρει στην Γαλλία και τα μάζεψα
Ήθελες και Γαλλία βλάχε5 τελευταία είχα βρει στην Γαλλία και τα μάζεψα
Ξέρεις πόσο ξύλο έχω φάει για να μάθω γαλλικά ?Ήθελες και Γαλλία βλάχε
Το μηχανάκι της DAIWA ψαρεύει μόνο του και έχει 548€?