Αυτό μας έλειπε τώρα! Να μας βάζεις την χήνα με τον λαυρακο!!!
Αυτό μας έλειπε τώρα! Να μας βάζεις την χήνα με τον λαυρακο!!!
Πολλά κιλά αλιευτικής τέχνης
Έβαλα και φωτο με λαυρακι κοίτα πίσωολο λουτσους πιανεις!λαυρακια τιποτα?
Όχι αλλά τα χρώματα καλά φαίνονται
Τα τεχνητά και οι σιλικονες της tsurinoya είναι πολύ ποιοτικα προϊόντα σε σχέση με την τιμή τους .Τα μεγάλα σε μέγεθος minnow πιστεύω υστερούν σε χρωματισμούς για τα δικά μας νερα.Επισης δεν μου άρεσε το νήμα που δοκίμασα σε pe 0.6 x8 Μου φάνηκε σκληρό για 8 κλώνο.
Αν δεν βιάζεσαι να περιμένεις έχει σχεδόν τα πάντα από tsurinoya στο Ali στην μισή τιμή.Απλα κάνουν περίπου 1 μήνα + να έρθουν.Δεν ήξερα πως έχει και νήματα οπότε βρήκα τη σελίδα τους, https://tsurinoya.com , και είδα πως έχουν αρκετά είδη (κα
λάμια, νήματα, μηχανισμούς κλπ.).
Ειχα δει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές οπότε μετά την δική σου γνώμη και την γενικότερη εικόνα της εταιρείας θα τα δοκιμάσω.
Κυνηγός χωρίς υπομονή δε νοείται!!Αν δεν βιάζεσαι να περιμένεις έχει σχεδόν τα πάντα από tsurinoya στο Ali στην μισή τιμή.Απλα κάνουν περίπου 1 μήνα + να έρθουν.
Πανο,θες να μας πεις τι εργαλει χρησιμοποιεις?Ργω μάγκες έχω ένα χρόνο ποθ κάνω σπινινγκ δν έχω πιασει ποτέ τπτ ξ σε. Μέρη που ξέρω πως βάρανε ψάρια ίσως ξατι ξανω Λάθος αλλά γενικά έχω καλή τεχνική από όσο έχουν εκεί άλλοι σπινεραδες
Έχω ένα σιμανο 14-45 το Sedona αντίστοιχο μηχανισμό Sedona 4000 νήμα p1.5 παραμαλο 0.35Πανο,θες να μας πεις τι εργαλει χρησιμοποιεις?
Καλαμι,μηχανακι,πετονιες-νηματα και τεχνητα
Μια χαρά ο εξοπλισμός για spinning, μπορεί να ανταπεξέλθει σε δυνατές μάχες. Που ψαρεύεις Πάνο ? Νομό, περιοχή ?Έχω ένα σιμανο 14-45 το Sedona αντίστοιχο μηχανισμό Sedona 4000 νήμα p1.5 παραμαλο 0.35
Τεχνητά έχω αρκετά έχω της duo τ slim έχω δυο ποπερ ένα 105cm και ένα 9 έχω την μια ζαργάνα δν θυμάμαι όνομα .
Μερικά walkthe dog μικρά κ μεγάλα
εχω ποικιλίες από τεχνητά προκοπή δν βλέπω ενώ ξέρω τα ψάρια δν μου χτυπάνε
Παντού ψαρεύω νόμο αιτωλοκαρνανιας είμαι παντού ονως σε λιμάνια βράχια σε παραλίες αλλά τπτ ποτέ δβ ξέρω αλλά η τεχνική μοτ ειναο σωστή ίσως είμαι άτυχος εντελώς δν ξέρωΜια χαρά ο εξοπλισμός για spinning, μπορεί να ανταπεξέλθει σε δυνατές μάχες. Που ψαρεύεις Πάνο ? Νομό, περιοχή ?
Αν ψαρεύεις σε λιμάνια επέλεξε ώρες, χάραμα και λίγο πριν το χάραμα και σούρουπο, αν πηγαίνεις σε ακρόκαβα, απο νωρίς το πρωί μέχρι όσο αντέξεις λόγω ήλιου και ζέστης.
Αλλοι που ψαρευουν διπλα η κοντα σου παιρνουν ψαρια?Παντού ψαρεύω νόμο αιτωλοκαρνανιας είμαι παντού ονως σε λιμάνια βράχια σε παραλίες αλλά τπτ ποτέ δβ ξέρω αλλά η τεχνική μοτ ειναο σωστή ίσως είμαι άτυχος εντελώς δν ξέρω
Φιλαράκο μου τύχη δεν υπάρχει πουθενά στη ζωή μας την τύχη μας την ορίζουμε εμείς λοιπόν στο θέμα σου προφανώς και η τεχνική σου δεν είναι σωστή αφού δεν βγάζεις ψάρια πάρε ένα βυθιζόμενο τεχνητο και μικρότερο αυτή την εποχή από αυτά που χρησιμοποιούμε το χειμωνα και την άνοιξη και πειραματίσου με τις πλευσεις αργή γρήγορη με παύσεις κάπου εκεί είναι που το χάνεις παύσεις βεβαια θα κάνεις με βυθιζόμενα τεχνητα και σε λιμάνια και βαθιά νερά μην κάνεις παύσεις στο 1 μέτρο νερό και χάνεις συνέχεια τεχνητα και να ξέρεις ότι αυτή είναι η πιο δύσκολη εποχή για το spinning δοκιμασε τα παραπάνω και μην απελπίζεσαι τα ψάρια αργά ή γρήγορα θα σου χτυπήσουνΠαντού ψαρεύω νόμο αιτωλοκαρνανιας είμαι παντού ονως σε λιμάνια βράχια σε παραλίες αλλά τπτ ποτέ δβ ξέρω αλλά η τεχνική μοτ ειναο σωστή ίσως είμαι άτυχος εντελώς δν ξέρω
Έχω δει ν βγάζουν ναι ψαράκιαΑλλοι που ψαρευουν διπλα η κοντα σου παιρνουν ψαρια?
Κατάλαβα ευχαριστω φιλεΦιλαράκο μου τύχη δεν υπάρχει πουθενά στη ζωή μας την τύχη μας την ορίζουμε εμείς λοιπόν στο θέμα σου προφανώς και η τεχνική σου δεν είναι σωστή αφού δεν βγάζεις ψάρια πάρε ένα βυθιζόμενο τεχνητο και μικρότερο αυτή την εποχή από αυτά που χρησιμοποιούμε το χειμωνα και την άνοιξη και πειραματίσου με τις πλευσεις αργή γρήγορη με παύσεις κάπου εκεί είναι που το χάνεις παύσεις βεβαια θα κάνεις με βυθιζόμενα τεχνητα και σε λιμάνια και βαθιά νερά μην κάνεις παύσεις στο 1 μέτρο νερό και χάνεις συνέχεια τεχνητα και να ξέρεις ότι αυτή είναι η πιο δύσκολη εποχή για το spinning δοκιμασε τα παραπάνω και μην απελπίζεσαι τα ψάρια αργά ή γρήγορα θα σου χτυπήσουν
Τώρα σήμερα τι ν πω έσω πάει σε σημείο που Βαράνε γοφαρια βράδυ γνωστό σημείο μόνο νύχτα σηκώνονται μ ποπερ , έχω δυο ώρες βολές ακατάπαυστα , καο έχω κ ένα καλάμι κάστινγκ μέσα έτσι για ν περνάει κ η ώρα, είμαι μ ένα φιλαράκι ο οποίος κΑνει ξ αυτός κάστινγκ βαράει τ καμπανάκι εμένα κάτσε λέω ν δω τ έχει πάνω , κ αφήνω σπινοκαλαμο στην άκρη κ μου λέει ο φίλος ρίχνω μοα βολή , ναι μωρε λέω ρίξε , έκανε απλή ανάκτηση χωρίς τζιγκαρισμα ν δουλέψει τ ποπερ , κ σηκώθηκε ψαρι κ τ πήρε γαμιεται η όχι ;Φιλαράκο μου τύχη δεν υπάρχει πουθενά στη ζωή μας την τύχη μας την ορίζουμε εμείς λοιπόν στο θέμα σου προφανώς και η τεχνική σου δεν είναι σωστή αφού δεν βγάζεις ψάρια πάρε ένα βυθιζόμενο τεχνητο και μικρότερο αυτή την εποχή από αυτά που χρησιμοποιούμε το χειμωνα και την άνοιξη και πειραματίσου με τις πλευσεις αργή γρήγορη με παύσεις κάπου εκεί είναι που το χάνεις παύσεις βεβαια θα κάνεις με βυθιζόμενα τεχνητα και σε λιμάνια και βαθιά νερά μην κάνεις παύσεις στο 1 μέτρο νερό και χάνεις συνέχεια τεχνητα και να ξέρεις ότι αυτή είναι η πιο δύσκολη εποχή για το spinning δοκιμασε τα παραπάνω και μην απελπίζεσαι τα ψάρια αργά ή γρήγορα θα σου χτυπήσουν