Μέσα από το παιχνίδι μαθαίνουμε κανόνες και σεβασμό.
Δεν είδα όλο το βίντεο αλλά λίγο με άγχωσε ο φίλος. Μου φάνηκε ότι πήγαινε γρήγορα. Το σκυλάκι του πάντως τον υπάκουε πολύ καλά. Ευχαριστούμε για το βίντεο!
Θεωρώ πως ήταν μια χαρά η ταχύτητα του για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε στο κουτάβι ειδικά έναν σταθερό και καλό σε ταχύτητα ρυθμό. Ένα εργασιακό σπάνιελ οφείλει να είναι αρκετά γρήγορο και ζωηρό,να τρέχει και όχι να τροχάζει ή να γυρνά γύρω γύρω σαν αργός ιχνηλάτης. Αυτό επιτυγχάνεται από δύο παράγοντες. Πρώτον και σημαντικότερο το dna του σκύλου,το ταπεραμέντο του δηλαδή,το drive toy και έπειτα η δική μας καθοδήγηση.Δεν είδα όλο το βίντεο αλλά λίγο με άγχωσε ο φίλος. Μου φάνηκε ότι πήγαινε γρήγορα. Το σκυλάκι του πάντως τον υπάκουε πολύ καλά. Ευχαριστούμε για το βίντεο!
Δεν αμφιβάλλω για αυτά που λες. Εγώ με το άπειρο μυαλό μου σκέφτηκα σε κατάσταση κυνηγιού πως θα ήταν και έβγαλα το συμπέρασμα μου. Πάω πάσο όμως καθώς δεν γνωρίζω ούτε την φυλή ούτε την σωστή εκπαίδευση του σκύλου.Θεωρώ πως ήταν μια χαρά η ταχύτητα του για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε στο κουτάβι ειδικά έναν σταθερό και καλό σε ταχύτητα ρυθμό. Ένα εργασιακό σπάνιελ οφείλει να είναι αρκετά γρήγορο και ζωηρό,να τρέχει και όχι να τροχάζει ή να γυρνά γύρω γύρω σαν αργός ιχνηλάτης. Αυτό επιτυγχάνεται από δύο παράγοντες. Πρώτον και σημαντικότερο το dna του σκύλου,το ταπεραμέντο του δηλαδή,το drive toy και έπειτα η δική μας καθοδήγηση.
Όχι να αμφιβάλεις αλλιώς δεν έχει νόημα. Σε ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια. Δεν ξέρω αν δίνω γνώση, δεν θεωρώ πως είμαι γνωστής...αλλά προσπαθώ να αποτυπωνω είτε με φωτογραφίες είτε με βίντεο ένα καλό (εγώ πιστεύω πως είναι) αποτέλεσμα.Δεν αμφιβάλλω για αυτά που λες. Εγώ με το άπειρο μυαλό μου σκέφτηκα σε κατάσταση κυνηγιού πως θα ήταν και έβγαλα το συμπέρασμα μου. Πάω πάσο όμως καθώς δεν γνωρίζω ούτε την φυλή ούτε την σωστή εκπαίδευση του σκύλου.
Σε κάθε περίπτωση τα βίντεο σου το έχω ξαναπεί είναι θησαυρός. Λίγοι δίνουν απλόχερα τόση γνώση. Και ειδικά με βίντεο.