Το κολπακι με τον επανιελο κ τη ζηλια δειχνει να αλλαξε πολυ τα πραγματα... Αφου την πρωτη μερα με εβλεπε να τον χαιδευω, να του δινω σημασια κ να του δινω λιχουδιες κ με κοιταγε με μισο ματι το τερατακι... Την πρωτη μερα ελαχιστη σημασια λοιπον, τη δευτερη ερχοταν πιο ξεψαρωμενο, την τριτη κ τεταρτη μερα πηδαγε επανω μου να προλαβει....Πρωτα χαδια κ μετα λιχουδια...
Ειναι σχετικα πλασματικη αυτη η εικονα βεβαια ακομα γιατι νιωθει την ασφαλεια του αλλου σκυλου που προφανως εχει παρει τη θεση της μανας στα ματια του, αλλα παμε σιγα σιγα....
Εχθες βγηκε κ μια βολτα στο παρκο, τον περναγα μεσα απο κλαδια κ εμποδια, τον αφησα να ανεβοκατεβει σκαλια και χαντακια για να ερθει κοντα μου, ενθαρυνση, ηχοι, αλλες καταστασεις, σιγα σιγα να νιωσει σιγουρια...
Γενικα υπαρχει μια βελτιωση....
Ειναι σχετικα πλασματικη αυτη η εικονα βεβαια ακομα γιατι νιωθει την ασφαλεια του αλλου σκυλου που προφανως εχει παρει τη θεση της μανας στα ματια του, αλλα παμε σιγα σιγα....
Εχθες βγηκε κ μια βολτα στο παρκο, τον περναγα μεσα απο κλαδια κ εμποδια, τον αφησα να ανεβοκατεβει σκαλια και χαντακια για να ερθει κοντα μου, ενθαρυνση, ηχοι, αλλες καταστασεις, σιγα σιγα να νιωσει σιγουρια...
Γενικα υπαρχει μια βελτιωση....